Nie róZb z naszego forum http://www.pudelek.pl/
-
-
Kacper Tatara SuperStar???
Jeśli zmusi mnie do tego sytuacja i okoliczności, jestem w stanie zrobić nawet portal http://www.joemonster.org/ (o "Szkle Kontaktowym" nie wspominając, bo do stron typu "Znane Polki Nago" zniżać się nie będę) ;););)
Rozumiem , że można się przyczepić o coś do mnie , Pottera , FortArta ( za sprawy ''kibicowskie'' ;) ) czy do wielu innych użytkowników forum ale do Hancury ?? Azurro wstydź się .
Dziewczyna mimo młodego wieku jest prawdziwą fanatyczką Cracovii , nie wiele osób ma taką wiedzę o naszej ME co koleżanka Hancura .
PS. To zwracanie się per kolega/koleżanko przez Pottera jest zaraźliwe :) ) .
46 dni później
Wczoraj Młoda Ekstraklasa zremisowała z KS Olkusz 5-5, a bohaterem spotkania bezdyskusyjnie był nie kto inny, jak zawodnik, którego ów wątek dotyczy. Przy tej okazji przeprowadzono z nim wywiad, który wklejam poniżej:
Kacper Tatara: Mam swoje ambicje...
Udało mi się strzelić cztery gole i mam nadzieję, że przypomniałem o sobie trenerom - mówi Kacper Tatara. 20-letni zawodnik aż czterokrotnie pokonywał bramkarza rywali, a Cracovia Młoda Ekstraklasa zremisowała z KS Olkusz 5:5.
- We wczorajszym sparingu zdobyłeś aż cztery bramki!
- Cieszę się tym bardziej, że w ostatnich dniach miałem problemy zdrowotne i nie trenowałem na pełnych obrotach. Udało mi się strzelić cztery gole i mam nadzieję, że przypomniałem o sobie trenerom.
- Jak padały te bramki?
- Pierwszą zdobyłem po dośrodkowaniu Mikołaja Pieniądza strzałem głową z pięciu metrów, druga to wykorzystany rzut karny po faulu na Łukaszu Puciłowski. Trzeciego gola zdobyłem po dobitce z bliskiej odległości, uderzał Puciłowski.
- A czwarte trafienie?
- Przeprowadziliśmy dwójkową akcję z Łukaszem Uszalewskim, wyszedłem sam na sam z bramkarzem i pokonałem go lobem z jedenastu metrów.
- Jakby tego było mało, miałeś jeszcze asystę?
- Zgadza się. Zagrałem długą piłkę do Pawła Sachy, który następnie pokonał bramkarza. Ten mecz mogę zaliczyć do udanych.
- Myślisz, że takim występem pojawiły się szansę na dołączenie do kadry pierwszej drużyny?
- Bardzo bym chciał. Mam swoje ambicje, marzenia i zawsze dążę do tego, by grać jak najwyżej. Na razie występuję w Młodej Ekstraklasie, ale nie poprzestaję na tym. Będę cały czas ciężko pracował i mam nadzieję, że ktoś to dostrzeże i że da mi poważną szansę.
Rozmawiał Dariusz Guzik
źródło: http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=4367&x=0
Może?
Chłopak chyba się zdenerwował, że nie ma go w kadrze I drużyny. Bo najwyraźniej widać, że zasługuje na to. Może wskoczy w miejsce kontuzjowanego Kaszuby?
Wielkie gratulacje 4 bramek i asysty na 5 możliwych w meczu.
No mial dzien konia :)
Ale nie każdy miewa:) Trzeba dać szansę.
To fakt nie każdy miewa. Ostatnim takim był Kamil Witowski w meczu z Lechem w ubiegłym sezonie
Nie no nie no - KS Olkusz to nie Lech Poznan :) Jakbysmy wystawili np Misana na Olkusz to nie wiadomo jakby bylo :) Dlatego bez przesady :)
Oczywiście, bez przesady.
A w ogóle - wszystko płynie. Kaszuba niczym szczególnym nie zachwycał przez całą jesień, nagle zaskoczył (bo ambitny). Jesli Tatara też zrobił się ambitny i ma zamiar gryźć trawę, to tylko dobrze.
Ciekawe również, że Tomek Moskała zaczyna strzelać z dystansu i po tych strzałach są bramkowe dobitki. Dla mnie bramka w ważnym meczu może zostać zdobyta nawet zadkiem:D
Kolejna bramka Kacpra w sparingu, czyżby?! :) Milsari2 się załamie.
Dziś w Cafe Futbol był materiał o Cracovii, a Pan Bożydar Iwanow wspomniał o wczorajszych sparingach. Fakt, godziny przekręcił, ale podał publicznie, że strzelcami bramek byli: Bartłomiej Dudzic i Kacper Tatara ;)
Hm, ale co z tego?:) Zwlaszcza, ze przekrecil tez imie Kacpera :D
pumajamajka100 daj boze zebym sie mylil co do tatary.Jednak sparing to nie to samo co liga, jak zobacze na kaluzy w ligowym meczu tafienie chodzby jedno wtedy zwroce honor;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)