no Matt my wiemy co i jak ;)
chlopak byl w 100% normalny... ale pewien wystep (legia) w glowie mu poprzewracal. Miejmy nadzieje ze sie ocknie bo szanse ma na to by byc dobrym... nie gwiazdorem a pilkarzem.
-
-
Kacper Tatara SuperStar???
Włosy? To duzo ma do rzeczy! Co na głowie to i w głowie. Wyjatkiem są łysi, bo nic im nie sterczy i nic im nie wisi.
pytanie: czy Tatara zostaje po treningu coś podszlifować? nie wiem, więc sie pytam. (w podtekście oczywiście Wayne Rooney ;))
Koszer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Włosy? To duzo ma do rzeczy! Co na głowie to i w
> głowie. Wyjatkiem są łysi, bo nic im nie sterczy i
> nic im nie wisi.
"co na głowie to i w głowie" według mnie łysi nie sa w takim razie żadnym wyjątkiem ...
10 dni później
Ja powiem jedno , chlopak ma 18 lat jeszcze moze zdażyć sie WSZYSTKO ! , ale jedno wiem gwiazdorstwo w takim wieku to nie w Cracovi , zauwazylem jedno jak jest mecz na wielckiej i jest na nim J.F zawsze biega przy lini i wtedy to trawe gryzie , a np jak przypadkiem widzialem mecz w Alwerni , no DRAMAT nic do dodac , jakby za kare gral , dyryguje wszystkimi co maja robic a poza uderzeniem z wolnego nic nie zdzialal , Sory ale to jest IV Liga zawodnik mieszczacy sie do 1 skladu powinem sie jakos reprezentowac przynajmniej starac , przyklad Tomasz Wacek jak gral w rezerwach naprawde Szacunek dla tego zawodnika , a Tu mamy do czynienia z 18 latkiem ktory mobilizuje sie wtedy kiedy jest Prof. , a poza tym mysle ze w w Cracovi jak i w Krakowie jest wiele bardziej utalentowanych zawodników , niech sobie robi jakie chsce fryzury itp ale niech na boisku pokaze ze jest Wartosciowym zawodnikiem , CRACOVIA TO KLUB Z TRADYCJAMI i niech graja w niej zawodnicy ktorym naprawde zalezy , a wszystko zaczyna sie od Zaangażowania ! niom za poza tym Wszystkim Nie Rozumie Politiki prowadzonej w klubie ale na ten temat nie bede sie wypowiadal moze , dam tylko sugestie zeby moze bardziej doceniali zawodników ktorzy charuja po kilka lat w tym klubie zadarmo a nie tylko sciagac zawodnikow ktorzy odpier. gwiazdorstwo bo patrz na nich i widac jak wielu sie marnuje bo musza charowac gdzies indziej bo klub nic im nie pomorze a wcale nie roznia sie od tych ktorzy sa sprowadzani, jak i nie bardziej wartosciowi , Prosze przyjsc na mecz 2 druzumy i zobaczyc ! rozumie sprowadzanie nowych mlodych zawodników ale Prosze Nie Zapomniec O tYch ktorzy dla tego klubu zrobili naprawde DUZO!!!!
33 dni później
No cóż.....Kacper wyróżnia się w grupie swoich rówieśników i mam nadzieję, ze nie ulegnie "złym wpływom" przez co będzie nadal kształtował swój talent. Może "SUPERSTAR" to za dużo powiedziane, ale na pewno w przyszłości (jeżeli tylko będzie miał tyle ambicji i siły woli) może w pełni zasłużyć na takie miano!
SuperStar??? No nie wiem ,ale.....jego ruchy,bieg na boisku przypominają jak się porusza Thierry Henry :-)
Polecam porównać......
Wow...Nie rozmyślałam nad tym, ze Kacper sie porusza jak Henry... Ale może warto to zaobserwować.... Widać przynajmniej, że ostatnio zmienił fryzurkę, chociarz w tamtej było mu do twarzy.. No, ale nie najważniejsze jest jaką ma fryzurę, czy jak biega. Ważne, aby dobrze grał i był mocnym ogniwem w naszych szeregach!!!
Kacper Tatara... Hmmm...
Młody i utalentowany jest napewno - ale takich piłkarzy w Polsce było setki a nic sie z nich dalej wielkiego nie wykluło, wiec bym sie tak nie podniecał narazie jego kocimi ruchami na boisku i porównywania go do Francuza Henrego.
PS:jesli to przeczyta to niech pamieta ze TRENING CZYNI MISTRZA (!!) a zamiast zelu na głowe i wyskoków po dyskotekach polecam mu 30 minu zostac po kazdym terningu i tak jak kiedys Beckham czy Lampard postrzelac sobie z 20-25 metrów do bramki. Jak wejdzie mu to celne strzelanie w nawyk niedługo świat o nim usłyszy na chwałe naszej Cracovii rzecz jasna :) i to p.s tyczy sie wszystkich naszych młodzieżowców.
Jak dla mnie przęciętny piłkarz, nic specjalnego...
jak dla mnie kot
i dobrze, że kot. Psy to niech sobie będą po drugiej stronie Błoń :D
kot czyli kozak czyli super i elegancko :)
Niech sobie żyje jak chce, szpanuje czym chce, wyrywa kogo chce, chodzi gdzie chce i niech generalnie żyje swoim życiem!!! Nas interesują jego umiejętnosci piłkarskie, chociarz jest dobrym piłkarzem jak na swoje lata to (jak juz wcześniej ktos nadmienił) czeka go wiele pracy i wysiłku, aby w pełni stać sie wartościowym pierwszoligowcem!!!
niech tylko wypierdoli koszulkę z gwiazdą
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> niech tylko wypierdoli koszulkę z gwiazdą
>
????
No ma taką czerwoną z b. gwiazdą z adi chyba. Miałem do niego podbić - przed galą stulecia - , tylko żona prosiła bym nie robił dziadostwa. Nie jest to koszula psia, ale tak wygląda - czerwona z b. g. na środku.
8 dni później
Ciekawe, co zaprezentuje w najbliższym sezonie i czy zasłuży na miano "SUPERSTAR"". Tylko niech nie przesadza ze swoim imagem i będzie OK!!!
niech mnie ktoś oświeci i powie dlaczego wypożyczmy go do Stali Rz.?! mamy za dużo napastników czy co? rozumiem Szczoczarz ale On?!?!??!
Co? Gdzie? Jak? Tylko nie to! Tatara ma grać u Nas cały czas!?! Czy to jest potwerdzone info?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)