Nie tylko najbliższy wyjazd do Łodzi zapowiada sie ciekawy pod względem kibicowskim. Kibice Szczakowianki też chcą godnie przyjąć najstarszy klub w Polsce .
Ze strony www.szczakowianka.iap.pl wkleiłem poniższe teksty :
[b]Jak w temacie mamy zamiar zrobić extra oprawe na mecz z CRAXĄ
Ale do tego jest potrzeba kasa oraz wasza pomoc. Na meczu z Błękitnymi zrobimy specialną zbiórke tylko naten mecz . Od tego dnia macie wszelkie propozycje podsówać na tym forum. Chcemy naprawde zrobić coś pożądnego bo dawna tego niemielismy po meczu z Świtem praktycznie nic się niedziało było to spowodowane złą sytuacją klubu .
Z waszej strony przynajmniej tnijcie konfetii bo to też będzie jeden z elementów kupcie przynajmniej po paczce rolek ( serpentyn).
O dalszych naszych planach będziemy stale poinformowywać.
Czekamy na wasze propozycje.[/b]
Winger
Ja napewno będę cioł to konfetti i kupie paczkę serpentyn oraz na każdym meczu dam piątaka na zbiórkę i niech każdy zrobi to samo, a oprawa będzie świetna
AKO@dawid
Winger napisał:
Ja napewno będę cioł to konfetti i kupie paczkę serpentyn oraz na każdym meczu dam piątaka na zbiórkę i niech każdy zrobi to samo, a oprawa będzie świetna
trzymam cie za słowo ponieważ z młyna naprawde mało ludzi coś wrzuca dlatego na meczu z błękitnymi trzeba uzbierać więcej kasy dobrze że teraz akurat Błękitni bo jeśli dużo będziemy prowadzic do przerwy to ludzie więcej będą wrzucać dajcie swoje propozycje co do oprawy
To naprawde ważne bo trzeba coś fajnego zrobić. Ja postaram się wkleić propozycje z kartoniadą a wy komentujcie.
Ja uważam że świetny efekt dały duże świece dymne, które były na meczu ze Świtem, możecie powiedzieć ile kosztuje tak jedna i czy nie dałoby się czegoś takiego wykombinować na mecz z Craxą, najlepiej w barwach klubowych. Oraz mam takie pytanie, czy moglibyście wpisywać na forum stan "naszego" konta ??
TYTUS
Ja jestem za zrobieniem kartoniady, ale musi być to zrobione z głową. Przede wszystkim nie mogą to być takie kartony jak ostatnio ktoś przyniósł z bloku rysunkowego (czerwone pomalowane spray'em ). Najlepiej kupic kartony formatu A3 o większej gęstości niż standardowe (sztywniejsze) odpowiednio białe i czerwone. Może jest to bardziej kosztowne, ale da zajebisty efekt! Kartoniada musi być wcześniej rozrysowana a kartki najlepiej ponumerować i poukładać na odpowiednich miejscach przed meczem. Chyba wszyscy wiedzą o co chodzi. AKO wrzuć swój projekt na forum. Świece w barwach, to też dobry pomysł no i przydałoby się więcej chorągiewek i tradycyjnie na szczególne mecze 'racki' Jak widać można na prawdę zrobić fajną oprawę, tym bardziej że goście przyjadą licznie i na pewo też coś przygotują, ale to wszystko kosztuje! Może na ten jedyny raz na pożegnanie rundy jesiennej zmobilizujecie się i wrzucicie na zbiórce więcej kasy! Na meczu z Błękitnymi wielka zbiórka! Przyłączcie się!
Winger
Proponuje aby zbiórkę pieniedzy wcześniej ogłosić, żeby spiker zapowiedział że w przerwie meczu takie coś się odbędzie, aby nikt nie był zaskoczony jak ktoś do niego podejdzie z puszką
Tak będzie zbiórka i trzeba jakieś fajne info ogłośić żeby ludzie wiedzieli co robimy że nietylko wydajemy kase a mało piro niestety nasze konto jest jeszcze małe bo nienapisze na forum ile mamy kasy. Ale kasa będzie i w przyszłym tygodniu trzeba pomału jush działać co do kartoniady to trzeba jush to wczesniej ustalić co i jak projekt wrzuce jak bo przerobie bo troche się zmieniła liczba krzesełek co do mojej pierwszej wiedzy.
A co sądzicie żeby zawołać tego gościa z tą wielką sektorówką do młyna ???
Z tego co wiem to tą sektorówkę zrobili Sobie górnicy z własnej zrzutki i nie wiem czy się zgorzą, a jak tak to na pewno nie przyjdzie jedem tylko około 40. A jeśli się zgodzą to będzie to super sprawa
Ps.Wszyscy się na nas szykyją :).
-
-
W Jaworznie też na nas się szykują :)..
fenix: co renoma... to renoma :-)
okazuje się, potwierdza że JESTEŚMY NAJBARDZIEJ MEDIALNYM KLUBEM W II LIDZE....
będziemy takowym również w lidze I
może fakt, który zauważył [b]tacy dwaj[/b] wykorzystać w kolejnych działaniach handlowo marketingowych - włodarze klubu (marketingowcy) to jest jeden z najlepszych argumentów do prowadzenia waszych negocjacji przy pozyskiwaniu sponsorów i sprzedaży miejsc reklamowych na stadionie.
JESTEŚMY NAJBARDZIEJ MEDIALNYM KLUBEM II LIGI !!!
nie, nie, nie - Dementor dementuje to co mowisz ;))
JESTEŚMY NAJBARDZIEJ MEDIALNYM KLUBEM I LIGI !!!
:)
Korolo: to co Ty napisałeś to będzie nasz atucik już naprawdę niedługo!!!
Niech media-sponsorzy lepiej juz kaske zbieraja ;-) Beda duzo jej potrzebowac :))
Ja bym wszystkie takie kwatki zbieral i do marketingu wysylal. Niezly argument w rozmowie ze sponsorami. Pol polski specjalnie przygotowuje sie na mecz z Pasami
marku: to nie są kwiatki, to są poważne hasła reklamowe i atuty. Bandy copywriterów siedzą miesiącami by jakieś marne hasełko dwu lub trzywyrazowe wymyśleć - a tu proszę na tacy podane - jak ktoś się para handlem z poważnymi i dużymi firmami lub koncernami to zrozumie co staram się naświetlić.
A najpewniej potwierdzą moje słowa pracownicy agencji reklamowych... no nie RoMan???
Wiadomość zmieniona (21-10-03 13:10)
renoma to rzecz fajna, ale jak tak dalej pójdzie to jest jeszcze 9 meczów u siebie, na których trzeba się będzie "oddźwięczyć". W niektórych kklubach na oprawę idzie procent z biletów, w innych z pamiątek, albo wydawnictw klubowych, a kibice dozbierowywywowują resztę
apel do opravców przed tym meczem: paniętajcie - 4 biale 3 czerwone! i żadnych "innych" ukladów:):):)
jedna uwaga,
mam już dosyć najeżdżania na Szczakowiankę, wczujcie się w skórę ich kibiców zrobionych w bambuko przez szwindlowatego prezesa.. dlatego niniejszym wycofuję się z wyszydzania Jaworzna i traktuję ich jak równorzędnego, groźnego rywala.. a spekulować kto od nich odejdzie pewnie, że można..
pzdrw dla Jaworzna, przejeżdżam tamtędy niemal co chwilę i jakoś nic do Was nie mam.. barwy tesh macie słuszne i ułożone w poprawnym szyku.. :)))) do zobaczenia w Jaworznie.. a potem na piwie w klubie Kanty, w którym swego czasu.. ech.. :)
RoMan - Ty dalej pracujesz na tę Pokojową Nagrodę Nobla :):):):)
ma chłop rację ...
No RoMan sie stara na necie ale ci co byli w Szczecinie to wiedza co było po meczu ! Taka robota RoMana idzie w zapomnienie !
Ro Man - duże piwko dla Ciebie;-). A co do samego meczu, to na pewno spotaknie z Cracovią jest wielkim wydarzeniem sportowym! Jestem pewien, że padnie rekord frekwencji:-) Chociaż jest nas w II lidze dużo mniej na pewno mobilizacja będzie duża i postaramy się zaskoczyć Was pozytywnie. Nie wiem tylko czy klub nie prześle Wam zbyt mało wejściówek, bo Ruch dostał tylko 500. U Was na pewno będzie więcej chętnych, więc może warto wcześniej o to zadbać;-) Swoją drogą mam nadzieję, że stadion będzie wyglądał imponująco w 'słusznych barwach' z obu stron:-) Pozdrawiam.
thanx panowie.. :))) naprawdę nie mogę się doczekać meczu.. zapomniałem dodać, że swego czasu z uznaniem patrzyłem na nową siłę w śląskim futbolu bo odkąd pamietam mój rozum rozróżniał tamże Zagłębie Sosnowiec, GKS Katowice, Ruch Chorzów, Górnik Zabrze, Piast Gliwice oraz GKS Tychy (kolejność przypadkowa).. kiedy o Jaworznie zrobiło się głośno ściskałem kciuki zatych, którym chciało się dokonać przełomu w śląskiej świadomości i dodać do tego zacnego grona właśnie Szczakowiankę (bo chyba nikt nie powie, że miejscowa Victoria była klubem z wielkimi sukcesami i armią fanatycznych kibiców)..
szkoda, że włodarzom Szczakowianki "miłość" do klubu przesłoniła rozsądek dając tym samym pożywkę dla wielu sfrustrowanych stanem polskiej piłki ludzi, którzy bezpardonowo zaczęli atakować ten klub w stylu "Przekręcianka" etc.. sam się przed tym nie ustrzegłem, teraz jednak zmieniam nastawienie na wczesniej opisane.. to nie wina Jaworznian, że ich klub trochę namieszał w złym tego słowa znaczeniu.. ale to tacy sami kibice, jak gdzie indziej i co najważniejsze nie czujący do Cracovii raczej negatywnego stosunku..
mecz ze Szczakowianką będzie pod względem organizacyjnym bardzo szczególny bo przecież Jaworzno to nasz najbliższy wyjazd (zaledwie 60 km czyli godzina jazdy koleją, pociągi co chwilę) a przy sygnałach, że na ŁKS może nas zjawić się niemal tysiąc, to Bóg jeden wie ile zjawi się w Jaworznie.. :)))))) dwa tysiące????
och, będzie się działo..
pozdrawiam Jaworzno i czekam na piwo w Kanty po meczu.. :))
No właśnie Tytus, kto będzie grał w koszulkachw biało-czerwone pasy, no chyba gospodarz. Cracovia zagra z zespołem w biało-czerwone pasy, no nieźle. Oby się chłopakom nie pomyliło komu piłkę podają. Też pozdrawiam, chociaż na pifko się nie wpraszam bo w Jaworznie nie będę.
RoMan na Prezesa PZPN!!! On... wszystkich pogodzi :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)