ja jak zwykle nie zorientowany
bravo Potter że niby co?
-
-
Nowe wzmocnienia
za nazwanie Klosa wiślackim psem (3 sezony w Towarzystwie)
za to np. Węgrzyn już nie jest wiślackim psem (tyleż samo sezonów w Towarzystwie)
nie mówiąc o Pasiaku Stawowym (trener w Towarzystwie - nie śledziłem jego kariery więc nie wiem ile sezonów - ale zapewne więcej niż jeden)
Przykładajmy do ludzi tę samą miarę
Ten post nie jest atakiem na nikogo - wolę zastrzec bo zaraz pójdą gromy że ja coś insynuuję - ja tylko odpowiadam na pytanie...
dzięki za wyjaśnienie
też sądzę że przykładamy dużo ortodoksyjnej ideologii
Kłos nie jest typem sympatycznego misia
więc się go nie lubi, ale może dobrze kieruje obroną, więc ...
a że pracował w zakładzie pracy X ???
jaki tam z Kłosa pies ??? Kłos na obronę , Magiera do pomocy i coś by było - lepszy rydz niż nic , są w gts "rodzynki " takie jak np. majdan , baszczyński których nie chciałbym nigdy widzieć u Nas ale Kłos jest w porządku , wychowankiem gts nie jest a że tam gra......ja pamiętam kilkanaście lat temu jak z kumplami wychodziliśmy z knajpy na Sławkowskiej i wpadliśmy prosto na Kazka Węgrzyna z rodziną który wtedy grał w .... , parę przykrych słów usłyszał a po latach ...... przyszedł do Cracovii , grał naprawdę dobrze i miał sympatię u większości kibiców , to że ktoś gra w ..... nie przekreśla go na zawsze , no chyba że jest zieńczukiem czy majdanopodobnym
Albo Gorawskim :P.
A Nawotczynski?:) Gral w <...>,a ostanio powiedzial,ze wolalby hodowac niz tam wracac - i co przeciwnicy bylych zawodnikow <...>. Macie wybor istnie tragiczny:)
Gorawskiego to ja bym chciał w Pasach bo jego laska by na mecze przychodziła :D
Dla mnie klos jest synonimem wiślackiego kundla.I tego juz nic nie zmieni.Tą bramką na 1-1 w ostatnich derbach zdobył moją nienawiść na całe lata.Nie chce żadnego czworonoga u nas a szczególnie klosa czy pijanego kierowcę co nie mógł na mundialu adonkora dogonić . Do obrony tak ale TOMEK RZĄSA.
No i - Hades, Zegar, Herman, Fima ...
Klos to dla mnie synonim niedocenianego w ostatnich miesiacach gracza. Dudki nikt tu nie chce. A Klosa i owszem, i swietnie broni, i potrafi zdobyc bramke. Zdarzaja sie wpadki,ale to kazdemu...
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gorawskiego to ja bym chciał w Pasach bo jego
> laska by na mecze przychodziła
>
No to prosciej będzie zatrudnić Dodka Majdana (bo w odróżnieniu od Gorawskiego jest poszukujący pracy). Tez podpiera się laską :P
ale Doda to nie Natalka ;)
Każdy zawodnik ma prawo wstąpić na ściezke zbawienia
i grac w pasiastej koszulce.
Jesli wczesniej bładził to po krzescijansku jest dac mu sznase odkupienia win :-)
Bedzie grał dobrze dla Pasów z zaangazowaniem, strzeli bramki w waznych meczach i juz
droga do niesmiertelnosci otwarta
Niewazne skad przychodzi
Wazne gdzie chce isc
Jesli w dobra strone (czyli z Cracovia) to dobrze
A co do dyskusji:
Proponuje wskoczyc do kubła z lodem w celu ostudzenia temepratury
a tytuł wątku brzmi
[b]Nowe wzmocnienia[/b]
posprzątane (proszę się nie obrażać za wywalenie postów), proszę wrócić do tematu a polemiki z RoManem na HP w temacie: http://forum.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1310234
gdzie są wzmocnieni Filipiak, gdzie są wzmocnienia!!!
Przyzwyczajł mnie już ten facet do obiecanek cacanek,ale może nie wszystkich z tego forum.
Przypomnę, iż nasz prezes obiecał wszystkim "Pasiakom", iż zrobi wzmocnienia składu, jak zajmiemy miejsce od 1-3 po rundzie jesiennej zeszłego sezonu. I tak dla przypomnienia byliśmy na 3 miejscu po tamtej rundzie. W następnych dwóch kolejkach przegraliśmy (jeszcze przed zimą),ale dla mnie kibica CRACOVII są ważne słowa prezesa (zarządza moim ukochanym klubem),który jasno mówił, że WZMOCNI CRACOVIE poszły niestety na wiatr :(
Więc tak mi się coś wydaje, że wzmocnień NIE BĘDZIE, może jakieś zakupy(ale to chyba do drużyny rezerw,albo co najwyżej na ławke rezerwowych)- jakie już poczyniono.
;) sorry jestem dyslektykiem
żądza a rządzenie to dwie rózne sprawy... w dodatkowym kontekscie słowa "ukochany".... Zbychy proponuję: stań przed ścianą, pięć kroków do tyłu, rozbieg z całych sił i .... atak na mur głową (w tym przypadku "z głową" w rachube raczej nie wchodzi)
PS. A Demek znów do roboty !!!!
:):):):):):):):):)
Tacy dwaj rację ma zbychu .Po co Filipiak nam co rundę obiecuje że wzmocni zespół a tego nie robi.Teraz też miało dojść do wzmocnienia (szczególnie w ataku).To słowa Filipiaka -kolejny raz puste i rzucone na wiatr.Na razie jesteśmy realnie osłabienii a ci co trenują wypełnią ewentualnie luki po tych co odeszli.Po co takie złośliwe teksty i doradzanie innemu pasiakowi atak na mur ?.Koń jaki jest każdy widzi.
Niewiele ponad rok temu byliśmy bardzo blisko pilkarsko i organizacyjnie do wisły.Doganialiśmy ich w ekspresowym tempie.W tym czasie zrobiliśmy krok wstecz a oni daleko nam odjechali.Magiera ,Niemczyk i ew kilku młodych zawodników to uzupełnienia ubytków -NIC WIĘCEJ.Jeśli wg do nas trafią bo może sie okazać że Niemczyk ze Stali Sanok bedzie dla nas zbyt drogi.
temat jest do lamusa, na gołe oko widac ,ze nie sprowadzimy nikogo lub żadnego mocarza , tyle w temacie.
Niestety nie bedzie wzmocnień, jakos bedziemy wegetowac w tej I lidze...
..Żal mi tylko tego że tak niewiele trzeba bylo(kilka konkretnych wzmocnien) a mielibysmy zespól który plasował by sie spokojnie w pierwszej trójce i co roku jakas szansa na sukces by była w pucharze UEFA czy nawet LM. A tak to zaspalismy gruszki w popiele.
gruszki w popiele zasypane zostały pół roku po awansie , delikatne retusze kadry, typu napastniki i obrońca prawy i wszystko byłoby oki , a jest rasowa stagnacja:( , to przykre bo wielokrotnei podkreslaem ze zespół ma potencjał ...
Wkurdewia mnie duchota,wkurdewia mnie decyzja PZPN w sprawie pewnego towarzystwa,wkurdewiają mnie sędziowie na mistrzostwach,ale tak jak mnie denerwuje marazm w naszym klubie to szkoda gadać!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)