co do napastnikow slyszalem ze szewczonko chce odejsc z Milanu wiec p.Filipiak bierz si epan do roboty i kontaktuj si epan z Berlusconim w sprawie transferu bo pozniej moze byc zapozno !
-
-
Nowe wzmocnienia
No i van Nistelroy do wzięcia jest.
TAk powaznie mowiac to ja zagralbym taktyka 1-4-5-1 w ataku 1-4-3-3.Sadze ze do takiego ustawienia potrzeba nam 3,4 transferow.Tak widzialbym sklad na nastepny sezon.
Olszewski-Uszalewski,Karwan,Kowalczyk(skrzynia),Radwanski-Plastik,Baran(def),Gargula,Gizmo,Pawlusinski-Matusiak
Rezerwa:Cabaj,Wacek,Skrzynski,Drumlak,Przytula,Moskala,Jelen(Tatara)
Walczacy o miejsce w kadrze meczowej:Rzucidlo,Baliga,Swistak,Zimon,
Wypierdoleni po tym sezonie:Nowak(arka gdynia zapewne;]),Szczoczarz(wyppzycz),Bania,Wojciechowski,JPH,Baster
SZybki Gargula i Giza beda jak Xavi i Deco w Barcy.Sadze ze to by bylo dobre mieli bysmy przynajmniej szybko gre.Baran,Zimon likwidowali by akcje przeciwnikow;]
Mam nadzieje ze p.Bialas nie bedzie myslal o rezerwie tylko non stop o pierwszej druzynie bo sadze ze w rezerwie tacy zawodnicy jak Karcz,Gudz utrzymaja ja w piatej lidze:}
Plastik i Pawlusiński ... to tak jak Stefan i Białas, Marcin i Bojarski itd.
a Bojar??
A ponadto "wyrzucanie" Pawła Nowaka, grającego najrówniej w tym sezonie, ofiarnego, strzelającego ważne bramki - to już jest pomysł skandaliczny.
a gdzie Bojar ja sie pytam?Powtarzam pomoc mamy zaj...sta Baran,Gizmo,Pawlusinski,Bojarski i jeszcze do tego Nowak i Drumlak!Proponuje Sosin Sikora,mozna sciagnac Murawskiego i Radka Mynara,a jesli chodzi o klosa to juz dosyc przesiaknietych psow w naszej druzynie,jeszcze nam kolo dupy na robi podczas derbow(z jednej miski wode pili przez ostatnie lata)
Mynar ma nowy kontrakt z Groclinem
1.Wawrzyczek
2.Piechniak
3.Sikora
4.Citko
jeżeli jakiś szybkilopez będzie chciał napisać że NIE to niech napisze DLACZEGO
sory mial byc Bojar i Plastik;D napinacz drumlak to jest gowno a nie pomocnik nowak to moze grac w juniorach,bojarski jak jest bez formy to gra gorzej niz nasi trampkarze.Jak ktos byl na meczu z zaglebiem to potwierdzi drumel dwa razy pilke przy nodze mial i 3 straty;D bojar sie pokladal jakies kiwki bezsensowne a o nowaku to juz nie wspomne;/
Boże nie ma z kogo wybierać!!! Cichoń to ten nadszyszkownik, tak? :)
Henio ale patrzysz pod katem jednego meczu,spojrz na caly sezon,a zwlaszcz na jego pierwsza runde,jak sie nasi zawodnicy prezentowali,druga z wiadomych przyczyn byla nie udana,brak transferow,ktore uzup.zawodnikow np.kontuzjowanych,lub za kartki,zmiany trenerow,wez pod uwage to ze byli do niego(czyt.W.S) przywiazani,spedzali z nim cale dnie to tak jakby Ci ktos matke zabral,a juz nie wspominajac o SKRZYNI,NOWAKU,RADWANSKIM KTORYCH MIAL POD SOBA OD DZIECKA I ZAWODNIKACH KTORZY GRALI JESZCZE W IIILIDZE U BOKU W.S!Ile razy Bojar ratowal nam skore, Drumlak ma potencjal tylko ze Stawowy go nie lubil,dajcie mu pograc przeciez on caly sezon siedzial na lawie.Piszesz ze jak Bojar jest bez formy.... ,a przeanalizowales ile meczy zagral Bojar w tym sezonie dla nas i w kazdym zostawial serce na boisku,pamietasz legie pewnie byles tak pijany po meczu ze szczescia ze kobieta Ci drzwi nie chciala otworzyc od domu.Jeszcze zapomnialem dodac pomocnika Krzyska Przytule
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1.Wawrzyczek
> 2.Piechniak
> 3.Sikora
> 4.Citko
>
> jeżeli jakiś szybkilopez będzie chciał napisać że
> NIE to niech napisze DLACZEGO
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
Juz Santo spiesze ... Z Twoich propozycji to tylko Sikora mnie przekonuje,bo moze daloby sie go wyciagnac z Grodziska,ale skad pewnosc,ze nie stanie sie z nim to co z Moskitem?
Gitara - juz mial swoja szanse w Pasach (bo mial ja) i nie wykorzystal jej w pelni. Nie pasuje na nowoczesnego bocznego obronce, a na srodkowym tez nie wypadal najlepiej.
Piechniak - mozna by sie zastanowic,ale po co kolejny pomocnik (to juz lepszy Zajac), chociaz moze grac i na prawej obronie,wiec rywalizacja z Wackiem wyszlaby na dobre druzynie. Problemem moze byc wyciagniecie go z Groclinu,chyba,ze konczy mu sie kontrakt?
Citko ... co Ci mam napisac w uzasadnieniu ? Ze Marka Podsiadly w obecnej formie by nie minal?
napinacz mecz z legia to nie ten sezon ;] nowak dla mnie jest do wywalenia od 2 lat.Przytule szanuje dobry grajek ale Drumlak moim zdanie jest juz przepalony z niego nic nie bedzie.Nawet on jest dobry na druga lige nie na pierwsza
Lopez : z Sikorą ma się stać to co z Moskitem ? tylko różnica jest taka że Moskała przez całe życie strzelił chyba z 10 bramek
Gitara : nie miał zbyt dużej szansy
Piechniak : jest naprawdę BARDZO dobry i ten sezon pokazal że pomocnicy też są potrzebni
a Citko : mnie przekonuje
Citko, który siedział na ławie w Polonii?...
Santo, co ty paliłeś?
Do wzięcia mysle ze realnie jest Kosmalski,Sikora chociaz tez pewnie cos by trzeba bylo zabulic no i jeszcze Jeleń ale to juz pewnie poza naszym finansowym zasiegiem.Taka prawda ze jak nie zabulimy to beda takie wzmocnienia jak rok temu :]
A Slusarki? nie bedzie chcial Z groclinu odejsc??
A djokovic? przeciez nic nie gra,
jakis obronca? z AmicoLEcha,
Matusiak chyba tez poza naszym zasiegiem, bo niby czemu ma przyjsc?
ma tam rodzine, napewno pieniadz ma,
druzyna przeciez wyżej była,
trener chyba slawniejszy,
Pires jakis taki smutnu sie na lawce wydawał:)
[i]Autor: Karvin (IP zapamiętane)
Data: 16 maj 2006 - 22:56:26
właśnie drugi dobry bramkarz musi być[/i]
")")")")
juz trzeci rok to słyszę i o tym czytam
:):):)
NIEREFORMOWALNY JAK KARVIN
:):):):):)
Nie no Citko????? Chyba ten sezon był ciężki też dla kibiców...
JA bym wyciągnął 2 napastników z Łodzi... Przede wszystkim Grzelaka z Widzewa bo i młody i perspektywiczny a i brameczke umie huknąć no i Sypniewskiego tylko go zaszyć najpierw (tak na wszelki wypadek) no a jakby się udało to Sosin to moj typ na napastnika którego nam brakuje. Miały by przy nim jakiś sens i rogi i rzuty wolne bo teraz nie ma kto strzelać głową... chyba że Piotr "11 palców" Bania ale to chyba nie wymaga komentarza...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)