Hefko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skrzyński wróc, bo grzejesz ławę w Polonii,
> Polczak taki słaby, to znajdziesz pewne miejsce w
> Pasach ku zadowoleniu niektórych "znawców"
> futbolu.
Nie SKrzyński wróć tylko Milosević zostań!
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
"Skrzyński wroc" ręce mi opadaja, nawet tego nie bede komentowal...bo tylko niepotrzebnie cisnienie drastycznie podskoczy.
nie rozumiecie ironi Hefki?
nawet w tym wątku pojawiły się "okołowąsowe" tematy
niektórzy powinni się już dawno leczyć...
26 dni później
Nich to diabli. Ta kadra tylko demoralizuje naszych zawodników. Zawsze jak tylko ktoś zostanie z naszych powołany do repry - stacza sie po równi pochyłej. Tak było z Cabajem, Gizą, Dudzicem, tak i jest z Polczakiem i Wasilukiem. Coś w tym jest, czego do końca nie rozumiem.
w sumie to masz racje
NIE - powolaniom naszych zawodnikow ;)
a czemu nie?
Eee tam, zaraz NIE
Ja to bym chciał, ze by na meczu reprezentacji najlepiej w finale MŚ wybiegło 11 zawodników Cracovii....
Albo nie, dziesięciu, a jedenastym niech będzie wiślak....ale niech tak partaczy, żeby cała Polska po nim jechała jak po przysłowiowym Rasiaku...:-)
Dla mnie miejsce Rasiaka zajal Marcin "Rany Boskie" Kikut :)
... i trener Majewski!
nie ma trenera Majewskiego - jest Doktor Nauk Ogolnych Majewski (w skrocie DNO Majewski)
5 dni później
Polczak chyba meczem w Łodzi zapracował sobie na nie-powołanie na mecze eliminacyjne
Chyba meczem z Litwą:)
A ŁKS nie taki słabiutki 3-1 w Warszawie!!!
62 dni później
Polczak rezerwowym na zgrupowanie kadry w RPA. Oby już nie popełniał takich błędów jak błąd w kryciu Moskala (1 bramka w Wodzisławiu)
Źródło:
to nie Polczak krył wtedy Moskala, tylko Karwan...
Popatrz się dobrze, a nie pitol.
masz tutaj: [url]http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,6590064,27__kolejka__Odra___Cracovia__2_1__Moskal__1_0_.html[/url] na pierwszej powtórce najlepiej widać, że Moskala krył Karwan, a Polczak gracza z nr 3, czyli Dymkowskiego. Widać też, że Karwan dał się łatwo zrobić w jajo Moskalowi, a Polczak później już tylko próbował ratować sytuację...
czasem warto dokładnie sprawdzić, zanim zacznie się komuś coś zarzucać :)
Co by nie powiedzieć, to kadra zawodnikom Cracovii w ostatnich latach SZKODZI.
Giza, Cabaj, Polczak - wszyscy oni po powołaniach grali o wiele gorzej niż przed.
mirasek.ksc:
[i]czasem warto dokładnie sprawdzić, zanim zacznie się komuś coś zarzucać[/i]
OK. Sytuacja była dynamiczna, sprytny Moskal zaczął obiegać Polczaka z Dymkowskim. W ten sposób Polczak chcąc nie chcąc własnym ciałem blokował możliwość interwencji Karwana. Tak czy siak, organizacja gry dwójki naszych stoperów woła o pomstę do nieba. Dają się podejść jak dzieci.
Przepraszam za "pitolenie". Trochę ponoszą mnie nerwy.
25 dni później
Polacy mecz z Irakiem rozpoczną w składzie: Sebastian Przyrowski - Piotr Polczak, Bartosz Bosacki, Michał Żewłakow, Jacek Krzynówek - Sławomir Peszko, Dariusz Dudka, Rafał Murawski, Łukasz Trałka, Jakub Wilk - Robert Lewandowski.
Polo na prawej obronie w 4 ... Leo na mozg siadlo ...
43 dni później
Polczak otrzymał powołanie do szerokiej kadry na mecz towarzyski z Grecją!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)