Wywiad z obozu. Kapi -Dąbro (http://youtu.be/FxDNtyQNMEQ)
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
45 minut Mateusza Wdowiaka w meczu Polska - Włochy 0-3 (rocznik 1996) Turniej Czterech Narodów.
Piątek fajna asysta :) Prowadzimy p0 45 minutach 1-0 z Ukrainą.
A jak się ogólnie prezentuje - nie mam Polsatu Sport więc brak możliwości oglądania ?
Fajny mecz Mazka. Dlaczego o nim wspomniałem ? bo podobno od nowego sezonu u nas :huh:
fajny ten Mazek, fajny gol na 2-0. Piątek zagrał tak jak reprezentacja, przeciętnie. Przeciętny był sam mecz
Dziękuję za informacje . ;)
Ale przecież Mazek to nie piłkarz :D
Trener reprezentacji Polski do lat 17 (rocznik 2000) Robert Wójcik powołał zawodników na turniej eliminacyjny mistrzostw Europy, który odbędzie się w Izraelu. "Biało-czerwoni" zagrają z Armenią (1 listopada), Islandią (3 listopada) oraz Izraelem (6 listopada). powołano m.innymi
Patryka Zauchę (Cracovia).
Vestenicky zagrał w meczu eliminacji ME U21 Slowacja - Białoruś 3:1 (wszedł przy stanie 2:0 zmieniając strzel;ca bramek na 1:0 i 2:0)
Finlandia - Polska 0-2
Radosław Kanach zagrał od 89 min.
- Edytowany
Kapustka i Dabrowski poza skladem na dzisiejszy mecz... Nawet na lawke sie nie zalapali :(
Polska: 22. Łukasz Fabiański - 20. Łukasz Piszczek, 15. Kamil Glik, 4. Thiago Cionek, 3. Artur Jędrzejczyk - 16. Jakub Błaszczykowski, 10. Grzegorz Krychowiak, 19. Piotr Zieliński, 7. Arkadiusz Milik, 11. Kamil Grosicki - 9. Robert Lewandowski.
rezerwowi: 1. Wojciech Szczęsny, 12. Artur Boruc, 2. Igor Lewczuk, 5. Krzysztof Mączyński, 6. Tomasz Jodłowiec, 8. Karol Linetty, 13. Maciej Rybus, 14. Łukasz Teodorczyk, 17. Sławomir Peszko, 18. Paweł Wszołek, 21. Pawel Dawidowicz, 23. Kamil Wilczek.
[quote='KruszynaKSC' pid='1192048' dateline='1475949159']
Kapustka i Dabrowski poza skladem na dzisiejszy mecz... Nawet na lawke sie nie zalapali :(
Polska: 22. Łukasz Fabiański - 20. Łukasz Piszczek, 15. Kamil Glik, 4. Thiago Cionek, 3. Artur Jędrzejczyk - 16. Jakub Błaszczykowski, 10. Grzegorz Krychowiak, 19. Piotr Zieliński, 7. Arkadiusz Milik, 11. Kamil Grosicki - 9. Robert Lewandowski.
rezerwowi: 1. Wojciech Szczęsny, 12. Artur Boruc, 2. Igor Lewczuk, 5. Krzysztof Mączyński, 6. Tomasz Jodłowiec, 8. Karol Linetty, 13. Maciej Rybus, 14. Łukasz Teodorczyk, 17. Sławomir Peszko, 18. Paweł Wszołek, 21. Pawel Dawidowicz, 23. Kamil Wilczek.
[/quote]
Moim zdaniem to jest jakaś kpina czemu Jodłowiec i synus Mączyński sa w kadrze oni nie powinni powołania dostać ja pierdole :@
W przypadku Kapustki można się jeszcze zgodzić bo niestety w ogóle nie gra w Anglii ale nikt mi nie wmówi, że Dąbrowski jest gorszy od jakiegoś Mączyńskiego...
^$%&^$% pies ten mecz
Karny powinien być powtórzony, Lewy strzelał na dwa tempa. Smeichel miał rację
Maczynski i reprezentant... kpina z reprezentacji Polski.
- Edytowany
leci powtórka z Kazachstanu?
a Linetty to nie kpina?
[quote='Andrzej.ksc' pid='1192061' dateline='1475955772']
Karny powinien być powtórzony, Lewy strzelał na dwa tempa. Smeichel miał rację
[/quote]
Nieprawda, zmylanie w trakcie rozbiegu zmianą tempa jest dozwolone. Nie wolno zmylać bramkarza po skończonym rozbiegu, przed oddaniem strzału.
Na dwa tempa powiadasz? Rozumiem że sędzia powinien liczyć prędkość biegu i w razie zmiany powtarzać :) Linetty dostał wdzięczną role udawania Milika i nawet próbował się z niej wywiązać, jestem ciekaw w czym Peszko jest lepszy od Kapustki, natomiast Dąbrowski musi niestety za tego trenera odczekać swoje, chłop jest niereformowalny (Nawałka ofc) i tak przewidywalny w zmianach że masakra
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)