Na forum TKH Toruń piszą że pozyskaliśmy D. Laszkiewicza. Jeśli to prawda to chyba cena za pozostanie młodszego brata.
-
-
WKRACZAMY W SEZON 2006/2007.
teraz to koniecznie Bramkarza albo Raczke albo Batkiewicza an te pare miechów i koniecznie moj number one na liscie Rózanski!!!!!
a czemu nie Wawrzkiewicza. TKH mu chce obniżyć kasę o połowę więc na "starych warunkach" chyba by zagrał
Dodał: skh 12-05-2006 21:22:27
Toruńscy hokeiści mają nowego prezesa. Ustępującego Andrzeja Kończalskiego zastąpił Przemysław Radio.
Choć ma zaledwie 29 lat to nie boi się takiego wyzwania. - To nie powinno mieć znaczenia. Od 6 lat prowadzę prężnie rozwijającą się firmę - Radio System. Liczę, że moje doświadczenie zaprocentuje w przypadku klubu hokejowego powiedział Radio. Nowy prezes za główne zadania stawia pozyskiwanie sponsorów do zespołu oraz stworzenie dobrych relacji pomiędzy zawodnikami a zarządem. Radio zamierza zorganizować w Toruniu finałowy turniej Pucharu Polski, co jego zdaniem byłoby świetną promocją klubu i miasta.
Po odejściu Daniela Laszkiewicza z Torunia jego miejsce w zespole ma zająć skrzydłowy Maciej Radwański. Jest on bliski podpisania kontraktu z TKH/ThyssenKrupp/Energostal. Szansę na występy w drużynie z grodu Kopernika ma również jego brat Michał, ale dostał on również propozycję gry w Cracovii Kraków.
Czytano: 356 Źródło: GW
Tak więc Laszkiewicz podpisał umowę
Panowie a może Witek z Unii?
Kurcze, kiedy klub zajmie oficjalne stanowisko w sprawie graczy. Ciągle dochodzą jakieś dziwne wieści z innych klubów. Ktoś kogoś ma, inny niema, jeszcze inny do kogoś dzwoni, a innych chciał by kogoś mieć. Na prawde nic nie wiadomo. :-(
http://www.cracovia100lat.interia.pl/
To jest program dali na Kałuży. W programie jest o godz. 18 "prezentacja drużyny hokeistów Cracovii". Wtedy też pewnie poznamy kształt druzyny. Czy będzie to prawdziwe wejście smoka zobaczymy. Osobiście cieszę się że z naszego klubu nie ma przecieków a wiadomości docierają z innych drużyn. Od dwóch i pół roku sesje transferowe przebiegają poprawnie więc wierzę że i tym razem będzie dobrze.
nie wiem czy całkiem poznamy. Gala jest 20 a okno transferowe do 30
Pozyskaliśmy Laszkiewicza.
powolutku po cichutku ...ktoś w kontynentalnym musi grać :)
za gazetąkrakowską:
[i]Od wczoraj mistrzowie Polski mają dwóch nowych hokeistów.
33-letni Zbigniew Podlipni oraz eks-reprezentant Piotr Gil.
zaawansowane rozmowy są z Michałem Radwańskim.
Czekamy na decyzję Leszka Laszkiewicza, jego menago sonduje rynek rosyjski i jeżeli nic nie znajdzie to podpisze kontrakt z Cracovią.
nadal prowadzone są też rozmowy z zawodnikami unii oświęcim.[/i]
Jak dla mnie jeszcze Różański,Kłys, Piekarski i będzie dobrze.
wczoraj podpisano kontrakt z Czechem - Michalem Pincem. Poprzedni sezon grał w Norwegii
Michal Pinc
Narozen: 02.12.1981
Výška: 180
Váha: 80
Pozice: útočník
Držení hole: levá
o JARKU ROZANSKIM TO MOZECIE JEDYNIE POMARZYC!!HAHAAH NIE WSZYSCY SA SPRZEDAJNI JAK .....
czy z Rozanskim czy bez i tak bedziecie Podhalanie dostawali lanie :)
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy z Rozanskim czy bez i tak bedziecie
> Podhalanie dostawali lanie
revenator to sie okaże !haha no ale jesli juz jakims cudem wygramy to pewnie znowu usłysze to co na ostatnim meczu zasadniczego sezonu czyli gromkie "SPRZEDAWCZYKI"HAHA.A pozatym revenator nasi bramkarze wiecznie prezentów wam robic niebeda.hahah no i módlcie sie żeby wam Laszkiewicz nie uciekł bo .....możecie dostawac lanie od Podhala!
wiesz kasa jest dla Laszkiewicza a jesli nie on to mysle ze ktos inny (czytaj bardzo dobry zawodnik) bedzie chcial grac w pasach:)więc spokojnie moza myslec i przygotowywac sie do nowego sezonu
revenator zgadzam sie z toba ale powiedz mi ilu my tych bardzo dobrych zawodników w Polsce mamy??a miec SWIETNEGO Laszka i bardzo dobrego obcokrajowca to już cos!!chyba przyznasz mi racje?bo badzmy szczerzy swietni obcokrajowcy do polski grac nieprzyjda!!nie ta liga nie ten poziom!no i kasa chyba tez mimo wielkosci FILIPIAKA chyba nie ta!
ja tez sie moge zgodzic z Toba ,ale powiem Ci ze nasi sternicy(Zieba i inni) lubia nas zaskakiwac trafnymi posunieciami kadrowymi, wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc jeszcze troche a mysle ze kibice Cracovii beda rownie zadowoleni jak w poprzednim sezonie zarowno z kadry pasow jak i z wynikow
leesior ty sie nie bój o Podhale a martw sie raczej aby Laszkiewicz został a pan profesorek nieznalazł sobie innej zabaki.haha.jesli chodzi o górali to skoro sa tacy be to po co wasi włodarze tak chetnie po nich siegaja??no tak zapomniałem tez że wy płaczki Krakowskie jestescie i grac twardo nieumiecie a pozatym wy zawsze jestescie pokrzywdzeni ...nawet inwestycje ida na druga strone błon a wy dalej musicie sie kisic w tej stodole swanej lodowiskiem.a gdy juz niedaj boze ktos osmieli sie u was wygrac to wspaniale wspieracie swój zespól okrzykiem SPRZEDAWCZYKI!!HAHAHA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)