nareszcie ogladac z tylu Nasze koszulki mozna ze spokojnym sercem ;)
-
-
Zarząd walczy o więcej Pasów na koszulkach!!!
Tylko coś mi się zdaje że te rękawy są za białe. I oby czarne spodenki do tego były!
za rok i rękawy będą jak należy, póki co jest spoko, bo już się bałem, że będziemy grac w tych samych co w zeszłym sezonie :)
właśnie spokojnie wszystko po trochu jak się nie da od razu, spodenki to chyba nie kwestia jakiś pozwoleń, a co do rękawów to chyba kwestie marketingowe bardziej ...
Bardzo ładne!
nazwiska na plecach moglyby byc takie jak w pierwszym sezonie gdy nas ubierala Zina
czyli taki
[img]http://strefa.straszne.pl/fotogaleria/sezon_05-06/cracovia-pogon_05-06/images/Cracovia-Pogon-wr00na-20.jpg[/img]
bo w tej chwili to troche malo czytelne sa
miektórym to sie nie da dogodzić...
bergman tylko ze takie szczegoly to jest kwestia powiedzenia kilku slow i jest problem z glowy tylko w klubie nikt nad tym nie mysli, te obecnie napisy na plecach co sa to wygladaja jak dorabiane w Tesco na stoisky
pieknie!
jestem pod wrazeniem!!!!!
ps. a dla mnie teraz nazwiska są bardziej czytelne od tych co wkleiles kkk (tamte strasznie chude literki maja)
rzecz gustu i oka :)
Jeszcze jakby tak bardziej "wkomponować" sponsora np.
[IMG]http://i36.tinypic.com/dynck3.jpg[/IMG]
wg. mnie zarówno sponsor lepiej byłby widoczny jak i mniej pociachane Pasy.
O jak się cieszę!!!
Brawo, dzięki, dzięki, brawo!!!
Te pasy są nasze, te pasy do nas należą!
nie pozostaje nic innego jak nabyć replikę. jak najszybciej, póki jeszcze nie ma logo sponsora tytularnego na klacie :)
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie pozostaje nic innego jak nabyć replikę. jak
> najszybciej, póki jeszcze nie ma logo sponsora
> tytularnego na klacie
Jak to nie ma???
I jak "tytularnego"? W hokeju tytularny, w piłce (na szczęście) tytularny nie jest. Nie rób z nas Amiki, czy Groclinu....
[img]http://www.cracovia.pl/photo/koszulkaprzod.jpg[/img]
chyba chodziło o logo sponsora tytularnego ekstraklasy
ZAJEBIŚCIE!!!!!!!
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gentlemen Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nie pozostaje nic innego jak nabyć replikę.
> jak
> > najszybciej, póki jeszcze nie ma logo
> sponsora
> > tytularnego na klacie
>
>
> Jak to nie ma???
> I jak "tytularnego"? W hokeju tytularny, w piłce
> (na szczęście) tytularny nie jest. Nie rób z
> nas Amiki, czy Groclinu....
źle się wyraziłem. chodzi mi oczywiście o sponsora naszej ligi kochanej. jakoś ten orange czy idea strasznie mnie biją po oczach ;)
no ale przeca nie ma chyba sponsora ligi
Jeszcze nie ma, od rundy wiosennej moze byc.
mi sie straaasznie podobaja!!! najlepszy model od naszego wejscia do Xtraklasy:P
i bzdurymowia ci ktorym przeszkadzaja białe pola z boku. sa 3 czerwone Pasy reszta jest biała. w ten sposob otrzymujemy 5 czerwonych Pasów ( a strach pomyslec co by bylo jakby zaczeli z tym kombinowac). przez to ze jest wiecej białego (to moze zabrzmiec komicznie) stroje wygladaja dynamiczniej:P
spodenkiwedle tradycji czarne, ale jakby byly jednolicie biale bez zadnych czarnych badz czerwonych bazgrołów (no moze czarny nr zawodnika) i białe getry albo z czerwonymi pasami tak jak kiedys, albo z jakąś wstawka czerwona a'la getry w ktorych grał Kolejorz z Azerami na wyjezdzie tez byloby fajnie. powiem nawet, ze wybierajac bialy wygladamy dynamiczniej:d choc odrobine mniej powaznie i groznie. najwazniejsza jednak zaje.. koszulka:D
getry powinny być czarne! spodenki równiez
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)