W dzisiejszej GK jest coś takiego:
"Zasłyszane...
W Krakowie pojawiła się informacja, że prof. Janusz Filipiak wkrótce wyjedzie na rok do Stanów Zjednoczonych w celach biznesowych. Jaki będzie to miało wpływ na funkcjonowanie Cracovii i kto w tym czasie będzie nią rządził?"
zakładając że to prawda jakie to będzie miało znaczenie dla piłki w Cracovii?
-
-
Profesor opuszcza Polskę?
I specjalnie na tą okoliczność sparwił sobie nowe autko, żeby łądnie przez rok wyglądało w garażu :D
Nawet jeśli tak będzie to co to oznacza? Przecież Profesor jak każdy właściciel takiej dużej firmy rzadko siedzi w jednym miejscu. Na pewno będzie się pojawiał w Krakowie.
Nie sądzę by w tym czasie kto inny kierował klubem. Co najwyżej może część kompetencji zostanie przekazana niżej.
Reasumując to nic nie zmieni.
CRACOVIA PANY!!!!!
Gtx - on to auto zabierze ze sobą.
A tak na marginesie to co Wy robicie w pracy......
CRACOVIA PANY!!!!!
Byle nie tabisz ...
ale wiecie jak to jest; gdy nie ma kota myszy harcują... myszy-Tabiszy
wazne żeby Białas harcował
Nikt nie będzie harcował. Równie dobrze można spytać kto będzie rządził w Comarchu.
Są telefony, telekonferencje i inne internety. Są też samoloty.
Jeśli Profesor wyjedzie to niech ten wyjazd spowoduje wzrost zysków jego firmy i w efekcie wzrost wydatków na klub.
Teraz wątek sensacyjny.....
Profesor obserwując sukces p.Ptaka chce na pewno znaleść w USA piłkarzy którzy zawojują naszą ligę. Przez rok będzie ich obserwował, potem za grosze ściągnie takich grajków że ekstraklasa już jest w panice. Tylko zachowajcie to dla siebie bo inni ich podkupią. Więcej nie powiem bo to tajemnica.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz wątek sensacyjny.....
> Profesor obserwując sukces p.Ptaka chce na pewno
> znaleść w USA piłkarzy którzy zawojują naszą ligę.
> Przez rok będzie ich obserwował, potem za grosze
> ściągnie takich grajków że ekstraklasa już jest w
> panice. Tylko zachowajcie to dla siebie bo inni
> ich podkupią. Więcej nie powiem bo to tajemnica.
a może grajkinie, nie wiem czy wiesz, ale w USA większość trenujących tzw. soccera to kobiety :0 faceci wolą baseball i futbol amerykański
Fake - cicho, to jest właśnie podstawa tego planu. To będzie zaskoczenie. Jak to określiłeś "grajkinia" w sytuacji sam na sam podnosi koszulkę i przeciwnik nie strzela setki albo w drugą stronę nie broni. Pomijam że to podniesie frekwencję jak też zwiększy się ilość drużyn chcących wymieniać koszulki.
CRACOVIA PANY!!!!!
Misior na prezesa i wszystko pojdzie ja z płatka.
Monday Napisał(a):
> Misior na prezesa i wszystko pojdzie ja z płatka.
Eee, tam po co półśrodki,
Monday na prezesa :D ;)
gtx Napisał(a):
>>
> Eee, tam po co półśrodki,
> Monday na prezesa
>
Tuesday na wiceprezesa
a Wednesday na skarbnika
(a w ramach zakupów piłkarskich zakupiony zostaje
od Zagłebia Lubin Ibrahim Sunday)
:D
To nawet jest niezłe, ktoś to wcześniej rozkimał, ale Gazeta się przejechała....
To z TP (a tak sobie zaglądnąłem....)
"...- To prawda. Janusz Filipiak wyjeżdża do Stanów Zjednoczonych, tyle tylko że jest to mój syn - z uśmiechem mówi prezes Filipiak. - Zbieżność imienia i nazwiska jest zupełnie przypadkowa - śmieje się Profesor..."
Dobre, bardzo dobre....
:D
ale jak to.. dal na imie swojemu synowi tak samo jak on ?? czy to moze nie jego syn...
heh to mi przypomina gadkę profesora sprzed jakiś dwóch lat o tym, że kibice martwią się czy on posiada jakieś potomstwo (następcę) i czy gwarantuje to kontynuację inwestowania w Cracovię :)
Kojo Napisał(a):
> ale jak to.. dal na imie swojemu synowi tak samo
> jak on ?? czy to moze nie jego syn...
historyk, kanonik i arcybiskup Jan Długosz (tez syn Jana) miał dwóch braci Janów...
A Roch Kowalski miał pięciu braci i wszystko Rochy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)