siema,
chce kupic radio samochodowe>?
i po 1sze mysle co lepiej? lepsze slabszej firmy
czy gorsze lepszej firmy??
po 2 wiecie gdzie sa jakies sklepy z dobrymi i tanimi??
wiem wiem gielda, ale to jest dopiero w sobote:P
-
-
radia samochodowe?
lepsze- gorsze ale lepszej firmy.. z radiami gorszych firm czesto bywa tak ze nie chca odtwarzac lekko zarysowanych płyt.. przerywaja na dziurach, startuja pol godziny i dosc szybko wycieraja sie przyciski..
na gieldzie od 200 do 250 kupisz dobre radio(tzn dobrze "wyposarzone").. ale gorszej firmy a za 350 juz calkkiem nie zle dobrej firmy..
ale suma sumarum.. nie ma co sie pakowac w jakies rozbudowane radia bo i tak nie korzysta sie z wiekszosci funkcji :)
Pozdrawiam!
patrz przedewszystkim na Alpine Blaupunkt i Pioneer chyba najtanszy jest :)
oj olo niecierpliwy jestes :P mondeo rulezz :D
hmmm, a są radia z mp3?
płyty to juz przeżytek...
Ja mam jeszcze kaseciaka :-)
Radia samochodowe to szpan za gruba kase, ja wole komputer za 15 zl pod siedzeniem, duzy dysk twardy i jest 40gb mp3 ;)
Dinthalion: monitor tez wozisz?? :)
pozatym mi oczywiscie chodzilo o radia z mozliwoscia odtwarzania mp3
Pioneer DEH-3730MP nówka 370zł na giełdzie, używany za 300 można kupić.Radio może nie najładniejsze ale bardzo ładnie gra,oczywiście odwtarza płytki mp3.Bardzo dobra cena i jakość.Spokojnie można go polecić,jak zresztą każdego Pionka.
Za 100 zł więcej Pioneer DEH-30MP ale to już naprawde jest kot!!!
P.S.NIE ZAWRACAJ SOBIE DUPY TANIMI PODRÓBKAMI!Swoje przeszłem już z radiami w aucie więc wiem co mówie.
aha no to pewne ze kupuje radio firmowe,
i nie chce mp3, piepsze nagram na cd 100 kawalkow i szukaj sobie:)
jakos wole zwykle cd badz cd-rw
Lukasz>KSC napewno zwróce uwage na to ,
Kojo: oczywiscie ze nie :D To ma odtwarzac mp3 a nie divxy :P
no dobra ale jak sterujesz tymi mp3?? wybierasz itp :) po omacku ? :P
Mam Pioniera i jestem bardoz zadowolony.
Kosztował chyba koło 300.
Osobiście radziłbym zainwestować 50-100 złotych więcej i kupić nie na giełdzie
a w sklepie, z gwarancją, renomowany.
Duży wybór mają w Media Markt (M1).
Instalacja na miejscu, za darmo.
kurde ale nie mam aż 300zł, a w media 340zł najtaniej,
ja bym sie cieszyl jakbym kupil najprostsze radio z wyjmowanym panelem, i cd na gieldzie do 250zł ,
pochwale wam sie w niedziele czy kupiłem;)
A ja mam jakies fabrycznie zamontowane radio w samochodzie. Nawet plyt nie obsluguje, a muzy slucham se jakiej chce :) Jak ? Ano ma moja zona odtwarzacz mp3 (256 mb - z 70,80 mp3 wchodzi), a ja za smieszne pieniadze kupilem sobie [b]transmiter[/b] radiowy. To cudo dziala w ten sposob : podlaczam go do wejscia na zapalniczke (w zasadzie caly ten transmiter to taka duza wtyczka), do kabelka rzeczony odtwarzacz mp3 i dostrajam radio samochodowe do czestotliwosci na jakiej nadaje ten transmiter (sa 4 do wyboru) i gotowe :)
kscman za tą cene zwróć uwage na model Pioneer DEH-1400, DEH-1500.Jest to praktycznie to samo różnią sie tylko wyglądem.Są to radia przeze mnie sprawdzone.Bardzo ładnie grały mi na tubie,dużo regulacji dźwięku.Są to starsze modele ale naprawde bardzo udane,jak zresztą większość Pionków.W tej chwili mam o wiele nowszy model Kenwooda,ale powiem szczerze ze ten Pionek o wiele lepiej wymatał na tubie.Kumpel ma model DEH-1400,radyjko 5-letnie,non stop przekładane,przepinane i żadnych problemów!Jeśli chodzi o cene to w granicach 200-250zł na giełdzie.
Moge ci polecić sprawdzone 2 miejsca z kolesiami co sprzedają radia,zagadaj do mnie na GG jak chcesz.
spoko , wlasnie sam mam 2 kuzynów co stoją na gieldzie i mówią ze maja znajomych z radiami cos napewno sie urwie ,to zebym najpierw do nich podbił wiec to nie problem:)
Dzieki za wymienione 2 modele, napewno sie im przyjrze skoro tak je chwalisz to muszą być dobre
Kojo: [url]http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=482319&highlight=lcd&sid=7639d9743e6d1fee2289e55212f7c121[/url]
ale dalej nie masz ani radia ani ludzkiego wzmacniacza... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)