Przez to co było dzisiaj, to tracimy na łeb na szyję;/
-
-
Tomek RZĄSA
Borek z Grajewskim ostro zjechali Rząsę w Polsacie.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przez to co było dzisiaj, to tracimy na łeb na
> szyję;/
Co było dzisiaj?????
awaria Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przez to co było dzisiaj, to tracimy na łeb
> na
> > szyję;/
>
> Co było dzisiaj?????
"Wielki skandal" w kadrze - [url=http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/kadra-smudy-zbojkotowala-media-to-skandal,1,4833202,artykul.html]LINK[/url]. Jak wiadomo za kontakty z mediami odpowiadać ma Rząsa, dlatego w dzisiejszym Magazynie Ekstraklasy ostro mu się oberwało.
Akurat dziś Tomek przez telefon rozmawiał niemal non stop.
no, rozmawiał, w ten sposób:
[quote]Wiceprezes Tabisz? Nie odbiera. Dyrektor sportowy Rząsa? Odebrał.
- Jaki jest status w klubie Kaliciaka, Kuliga i Kostrubały? - pytamy.
- Nie komentuję tego.
- Dlaczego?
- No, bo nie.
- Zgadza się pan, że w Cracovii jest Klub Kokosa?
- Nie. Absolutnie nie. Jeżeli mamy na ten temat rozmawiać, to ja nic nie powiem.
- Aha, to niech pan chociaż powie, jaki był pana udział w tych decyzjach.
- Nie wystarcza panu to, co powiedziałem? Nie chcę na ten temat rozmawiać.[/quote]
źródło - http://www.weszlo.com/news/7697-Cracovia_Przychodza_na_trening_we_trzech_strzelaja_na_pusta_bramke_
I tak należy rozmawiać z takim szmaciarskim weszlo. Zdaje się, że większość z wymienionych tam piłkarzy szału na meczach nie robiła.
Przypominam, że to Stowarzyszenie Piłkarzy Profesjonalnych i Amatorów to twór Drumlaka. Tekścik co najmniej inspirowany.
Dyrektor na telefonie wisi cały czas, ale niestety przez wczorajsze zamieszenie wszyscy walą w niego jak w bęben ;/
ciekwae czy dzisiaj pismaki zbojkotują niejako zaproszenie na godzinę 17tą.
Mknący, wiesz dobrze, że ma akurat teraz kuuuuuuuupę roboty. Obrażanie się pismaków jest dziecinne. Zapowiadany bojkot kadry... kseruja od kibiców i tyle. :D
[i]'R jak Rząsa Tomasz[/i]
[i]Szanowałem, szanuję i mam nadzieję będę szanował. Sumienny były piłkarz. Fajny chłopak, tylko że zaczął kolaborację z najbardziej znienawidzonym związkiem na świecie. Tomek nie pasuje do tego systemu. Nie wiem, czemu chce to zrobić. Może dla pieniędzy? Trudno. Uważam, że dużo straci na wizerunku. Nie chcę, żeby był drugim Latą.'[/i]
źródło: "G... mamy i jesteśmy sto lat za Murzynami" Jan Tomaszewski
No ja wiem, że roboty ma od kopa teraz i nie mam nic przeciwko jego roli w kadrze, ale tak się nieszczęśliwie złożyło, że przez to wczorajsze zamieszanie wszyscy walą w naszego dyrektora teraz :/
edit: a propos tego weszlo - to nie wyglada jak rozmowa z naszym dyrektorem :)
mknacylopez Napisał(a):
> edit: a propos tego weszlo - to nie wyglada jak
> rozmowa z naszym dyrektorem :)
To między innymi miałem na myśli pisząc o artykule inspirowanym.
wiadomo, ze weszlo to ... *******...... ale czy sadzicie ze wyssali sobie z palca/wymyslili te rozmowe z Rząsą?
złe są takie informacje dla marki Cracovii. bardzo złe.
dla marki Cracovii to nie wazne jak wazne zeby czesto pisali. ;)
nie zgadzam się.
JAKOŚĆ, nie ilość.
Jak powiedział T.Rząsa dla stacji Orange Sport Info, na dziś ma umówione spotkanie z władzami PZPN i podpiszę kontrakt dzięki któremu stanie się menedżerem reprezentacji. "Będę łącznikiem pomiędzy reprezentacją a mediami" - powiedział Tomasz.
Dzięki Tomek za ciężką robotę i wreszcie do ...............góry w tabeli.
Well Done .
11 dni później
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna/Tomasz-Rzasa-o-swojej-pracy-w-reprezentacji-Polski,artykul,117967,1,291.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)