Właśnie zubereg dlaczego tylko w Cracovii tak ciężko przychodzi zbudować drużynę.Inni z niczego mają więcej niż my.Mamy kasę,stadion,boiska treningowe kibiców a gówno z tego.Może to za trudne dla pary T i R.
-
-
Tomek RZĄSA
5 dni później
Tomasz w sztabie Smudy. Z deszczu pod rynnę, Panie Tomku, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Tomasz-Rzasa-w-sztabie-Franciszka-Smudy
[b]Prawie jak za komuny - nie sprawdził się na niższym szczeblu, to dostał w nagrodę awans na wyższe stanowisko...[/b]
PS.powinniśmy się go pozbyć - bo po co nam taki dyrektor sportowy, którego często nie będzie w klubie???
Zresztą owoce jego pracy są mizerne...
dla dyrektora finansowego z Kańczugi nie znalazlo by sie miejsce w kadrze? nawet naturalizowac nie trzeba.
Prezesa nie ma w klubie, to teraz nie będzie dyrektora sportowego, co za prowizorka fuu
Oto co mówił sam Tomasz Rząsa. [b][url=http://www.pasy.tv/dyrektor-menedzer-ktos-jeszcze/]PASY.TV[/url][/b]
Lio Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oto co mówił sam Tomasz Rząsa. PASY.TV
W lipcu;)
Ciekawe co powie teraz :)
mariusz Napisał(a):
> Właśnie zubereg dlaczego tylko w Cracovii tak
> ciężko przychodzi zbudować drużynę.Inni z
> niczego mają więcej niż my.Mamy
> kasę,stadion,boiska treningowe kibiców a gówno
> z tego.Może to za trudne dla pary T i R.
Dlatego,że mamy w klubie "nieomylnego" Prezesa z jego pomysłami oraz "świetnego" V-ce Prezesa który te pomysły realizuje i jeszcze dokłada swoje trzy grosze.
Ciekawe jak T.Rząsa sprawdzi się w nowej roli w sztabie Smudy i jak to pogodzi z pracą w Cracovii??? :)))
No panie Rząsa, jak dla mnie trzeba uspokoić nasz wszystkich jakimś porządnym transferem.
Klasowy rozgrywający i nikt nie będzie pracy z kadrą wytykał. W innym wypadku, ciemno to widzę...
Panie Tomku Gratulacje!!!
Jest to na pewno wyróżnienie ja mam tylko nadzieję że Cracovia z tego tytułu będzie miała więcej korzyści mam na myśli że ciekawych piłkarzy z którymi będziesz miał kontakt zdecydują się za twoją namową na grę w naszej drużynie.
Nie zapomnij o Cracovii!!!!!
Albo rybki albo akwarium, nie podoba mi się praca na dwóch frontach. Jeżeli podchodzi profesjonalnie do tego co robi powinien wybrać jedna z opcji. Jak dla mnie całkiem śmiało mógł by iść do reprezentacjo bo nie oszukujmy sie dyrektorem sportowym z najwyższej półki Tomasz Rząsa nie jest... Prawda jest taka że dopóki nasz klub będzie "tworzyć" nie omylna dwójka prezesów NIGDY NICZEGO NIE OSIĄGNIEMY, będziemy sobie tak lawirować pod koniec tabeli i co roku słyszeć od prezesa widmo ze sa miliony do wydania a jak transfery wyglądają każdy widzi (jedyne pozytywy niedzielan i bizon)... po raz kolejny ściągamy szrot z polskiej ligi. Doskonałym przykładem jest Nawotczyński który biorąc pod uwagę jego karierę która wyglądała następująca: kilka dobrych występów--->kontuzja---> brak powrotu do formy--->zmiana klubu, prawdopodobnie i u nas zrealizuje ten plan z tym że nie wiem czy zmiana klubu wejdzie w rachubę przed zakończeniem kontraktu... Tak czy inaczej panie Tomaszu myśle ze powinien pan wybrać gdzie będzie sie pan angażował bo albo robić coś na 100%, w szczególności w takim klubie jak Cracovia, albo wcale!
A może teraz na sukcesy Tomka będzie pracowała siatka skautów ;)
Zostawili druzyne bez ofensywnego pomocnika ( nie bez dwóch, bez żadnego!! ) i kurwa za 5 dni facet za to odpowiedzialny wyjeżdza zeby siedziec i pić wóde z jakimis chujami w PZPNie? SKANDAL! Powinien za to wyleciec z klubu. Lubie go ale to jest juz czysta bezczelnosc.
agent44 Napisał(a):
> A może teraz na sukcesy Tomka będzie pracowała
> siatka skautów ;)
I pewnie Prezes wyłoży na to kasę a Jakub będzie tym zarządzał.:)))
Siatka skautów powinna być już dawno w klubie!
Ja myślę, że czas przygotować taczki. Legenda legendą, ale polityka kadrowa Cracovii w ostatnim czasie leży całkowicie.
- po raz kolejny sprowadzono drewniaków (Żytko, Nykiel, van der Biezen)
- jak można puścić dwóch rozgrywających i nie zakontraktować żadnego? Jesteśmy chyba jedyną drużyną w lidze, która nie ma w składzie żadnego rozgrywającego
- nasza kadra jest w tym sezonie tak chuda, że szok. Wobec kontuzji Suarta mamy łącznie dwóch bocznych obrońców na dwie pozycje do obstawiania. Skandal. Taki Lenczyk w Śląsku wymienić po spotkaniu pucharowym prawie cały skład i wygrać 4:0. Jak my chcemy grać w Ekstraklasie.
Zrozumiałbym to, gdybyśmy byli biednym klubem, ale są pieniądze, no to czego nie ma? Nie ma umiejętności naszego dyrektora sportowego. Sprowadzamy Kameruńczyków na testy wyśmiewanych w swoim kraju. Podpisujemy i rozwiązujemy kontrakt z Kriegem (który jest za słaby nawet na I ligę - o Ekstraklasie nie mówiąc). No burdel na kółkach.
Panie Rząsa, miej Pan honor i podaj się Pan do dymisji. Lubię Pana prywatnie, ale nie nadajesz się Pan do tego, co Pan robisz.
Może ktoś potwierdzić informacje PS cytowane w innym wątku przez pottera o rzekomym urlopie Tomka Rząsy?
Nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby wymyślać takie rzeczy, a jeśli to prawda to dyrektora faktycznie należałoby wywieźć na taczkach. Urządzać sobie urlop w środku okienka transferowego? I to tak mizernego w wykonaniu Cracovii?
Mam nadzieję, iż to jednak nieprawda.
[b]Rząsa się NIE NADAJE na to stanowisko !![/b] - pisałem to już rok temu, po tym jak pod wpływem jego nalegań wywalono Lenczyka a sprowadzono jego kolegę od kieliszka Dyzmę-Ulatowskiego
Dziś ten sam Rząsa kontraktuje nam jakieś kolejne niewypały - Krieger (na szczęście rozbrojony), Straus (pożal się Boże pomocnik), Van Der Beizen (pożal się Boże napastnik) no i Żytko- wielkokalibrowy niewypał pocisku artyleryjskiego (czyli Jarabica II )
Mało tego poza Niedzielanem i Nykielem (obecnie obydwoje bez formy), nie potrafił zakontraktować nikogo choćby doświadczonego a z kartą na ręku (Bosacki, Gancarczyk)
Tak więc zamiast grać w pucharach pod wodzą Lenczyka - czeka nas kolejny sezon gonienia ligowej stawki i czekania na 4 cud...
PS.jeśli nie pozyskamy nikogo wartościowego (np.Bosackiego i/lub Gancarczyka) to [b]przed meczem z ŁKS-em będziemy mieli ZERO punktów !![/b]
To,że do meczu z Łks-em nie będziemy mieć punktów to pewne na 100% a w meczu z Łodzianami bezpośrednim konkurentem do utrzymania będzie remis.Znów w zimie nakupują szrotu a nam RiT zafundowali powtórkę z rozrywki.
A zawodnikom bardziej opłaca się walczyć o utrzymanie przynajmniej zgarną pokaźną premię bo co dostaną za 5-6 miejsce.Tylko pytanie czy teraz się uda utrzymać panie Tomku ?!
Mariusz, tylko w tym roku ogranicz ilość zakładów, że polecimy ;)
Spoko :) wystarczy spojrzeć w tabelę po 2spotkaniach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)