po co w klubie Rząsa jak juz mamy w fachowca w osobie JT ;]
-
-
Tomek RZĄSA
Nie o kase chodzi tylko o decydujący głos w sprawach transferów,trenera,zawodników itd.
Dlatego też Filipiak woli trzymać nieudolnego Tabisza który nie ma pojecia o zawodowej piłce ale za to wykonuje wszystkie jego bzdurne posunięcie; m.in.mandat dla Kożmińskiego na ub.zjazd pzpn a potem odebranie go i danie komuś innemu brak możliwości zabrania głosu na niedawnym zjeżdzie pzpn bo nagle odeszło 2 gości/doskonale o tym wiedział zarówno Filipiak jak i Tabisz/I w ten sposób cały czas my czyli Cracovia nie mamy nic do gadania i nikt nas poważnie nie traktuje .
Model organizacyjny. Jak zwał to nazwał.
Nawet w lepszych ligach nie ma jednego modelu.
Kompetencje trener- dyrektor sportowy.
A tak od siebie. Byłbym zadowolony gdyby Rząsa działał w Cracovii.
Pozdrawiam.
piotrek67 ma 100 % racji! Dopóki P.Filipiak będzie trzymał w klubie Tabisza i tolerował jego rządy, w klubie nic się nie zmieni! Nie będzie dyrektorem T.Rząsa i może wogóle nie być dyrektora, bo nikt odpowiedzialny nie przyjdzie pracować jeżeli nie będzie znał swoich kompetencji, a na dodatek będzie miał za plecami Jakuba!
10 dni później
Dalej niewyjaśniona jest sytuacja z zawodnikiem Cracovii Kamilem Karczem. Klub z Krakowa ciągle zwleka z podjęciem decyzji o ewentualnym wypożyczeniu pomocnika.
Jak już wcześniej informowaliśmy osobą, z którą są prowadzone rozmowy jest Władysław Łach, który POWRÓCIŁ na stanowisko dyrektora sportowego Cracovii.
źródło http://www.stalowka.pl/News/1971,1,Jurij-Mychalczuk-podpisal-kontrakt-!/
Przyjdzie Łach i wsystko naprawi.
Nie rezonować - to jedyne zajecie dyr. sportowego w Cracovii
Tomek Rząsa W Cracovii!
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/tomasz_rzasa_wraca_do_cracovii
Bylo by super . Niech JF nie skapi grosza i zatrudni Tomka.Naprawde potrzeba nam kogos takiego w klubie . Moze w koncu zaczniemy zmierzac ku normalnosci.
Oby Tomkowi nie przeszkadzała ta menda co TABISZ sie nazywa
potwierdzone na oficjalnej
,,Tomasz Rząsa wraca po latach do swojego rodzimego Klubu. Były reprezentant Polski został pełnomocnikiem prezesa ds. sportowych w MKS Cracovia SSA!,, donosi oficjalna stona Cracovii
Gratuluję i życzę sukcesów.
No dla pana Rząsy będzie to debiut na takim stanowisku.Jakiś czas pewnie zajmie nabranie praktyki.Oby dał radę,i żeby to wszystko poustawiałoby opracował jakąś strategie długoterminową itp.
Mam już nawet pomysł na taka strategię:
2009/2010- jakoś się utrzymać
2010/2011- minimum Mistrzostwo Polski
2011/2012-rozbudowa stadionu , wygranie Ligi Mistrzów
2012/dalsze lata- patrz lata 2011/2012
Na początek tyle.
może jeszcze Kajak podaj namiar na jakiego kurwa arabskiego szejka co dysponuje setkami milionów petrodolarów do wydania, łatwiej będzie Tomkowi spełnić oczekiwania wskazane w poście powyżej, jak przyciągnie dodatkowo inwestora, który zapewni finansowanie by ten cel osiągnąć
@#$%& arabskich szejków jest niewielka liczba , Rząsą sam se takiego znajdzie , co się bede mu do roboty mieszał.
Super wiadomość, nareszcie krok we właściwym kierunku!
Mam nadzieję że teraz będzie złoty wiek w Cracovii- Nowy stadion, Rząsa. Teraz trzeba czekać na sukcesy i wszystkiego nie spieprzyć. :)
W jednym z wywiadów Rząsa powiedział ,że ma na oku zawodników którzy mogliby wzmocnić Cracovie.Ciekaw jestem czy to była zgrywka przed podpisaniem umowy czy szansa na realne WZMOCNIENIA.Wyjaśni się w sierpniu
I ja też mam takich na oku, ale nic z tego nie wynika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)