Nie chce mi się rozpisywać co ten pan za przeproszeniem pierdoli.ł ,
Tylko jeden cytat rzut karny (ten po którym Piotrcovia zdobyła bramke a Moskalewicz pokazał że nadaje się do cyrku a nie do gry w piłke )
Uwaga :powinien być rzut karny bo Olo nie chciał zrobić krzywdy Olszewskiemu i przeskoczył nad nim (z litości :) bo jakby nad nim nie przeskoczył to by go mógł uszkodzić .Qrwa ZERO KONTAKTU a ten koleś pieprzy coś o dobrym sercu Moskalewicza.
Został mu uraz po przegraniu z Pasami III ligi
-
-
Wdowczyk w kontrowersjach
Piotrcovia? W piątek nasza Pogoń wygrała z Cracovią 3:0.
Na dobre i na złe MKS POGOŃ SZCZECIN na zawsze.
Wasza Pogoń gra w IV lidze ale w drodze wyjątku zgodze się z tobą bo dyskusja nad nazwą nudzi zarówno Nas jak i Was
Oj żal do Cracovii Darkowi pozostał. Dla mnie jego wypowiedz to kompromitacja. "Moskalewicz nie chciał zrobić krzywdy Olszewskiemu i dlatego go przeskoczył...(?!)- należał się więc karny (?!). Na szczęście obaj komentatorzy C+ wykazali się obiektywizmem i jednoznacznie stwierdzili, że nie powinno być czerwonej kartki i karnego za rzekomy faul na cyrkowcu Moskalewiczu.
Kontrowersje potwierdziły, że sędzia wypaczył swoimi decyzjami (czerwona kartka, karny) wynik spotkania.
ze strony pogoni:
Widać, że Olek bardzo się stara. Mimo nieprzepracowanego z Pogonią okresu przygotowawczego prezentuje się całkiem dobrze. Potrafi wykorzystać swoje boiskowe doświadczenie. Najlepszym przykładem będzie sytuacja przy karnym, gdzie sprytnie dał się podciąć Olszewskiemu [b]widząc, że nie ma szans dojść do piłki.[/b]
dziękuję, więcej mi nie trzeba. "dał się podciąć" - hihihi
Nie no panowie, robi tak wielu, boli że nas to też spotkało, ale skończmy to już proszę!
Jak by nie bylo karnego to i tak bramka by w koncu padla,wiec nie placzcie jak kibice Jagi,plakali a teraz kazdy mecz przegrywaja buaha
Yankes ja nie masz pojecia o czym mowisz, to nie odzywaj sie. albo nie ma Pogoni w ogole albo jest w drugiej lidze, bo ta w IV to rezerwy tej drugoligowej
czapski - a wy to macie w zachopodniepomorskim jakiś okręgowy związek pilki nożnej - czy nadal siedzi tam kurator?
Wiadomość zmieniona (20-10-03 17:22)
czapski wiem że Was denerwuje to że Pogoń to Piotrcovia ale jeżeli chcesz poznać opinie kibiców Cracovii na ten temat zapraszaam do "Pogoń Sczecin nadchodzi" nie wprowadzaj burdelu w tematach.
Wdowczyka od jakiegoś czasu nie lubię a po ostatnich wypowiedziach w Canal + zaczynam go nienawidzieć . Wiem, że w innym temacie jest wklejony cały dzisiejszy artykuł z Dziennika Polskiego, ale pozwole sobie jeszcze raz wkleić jego fragment bo on idealnie pasuje do tego tematu.
Kompleksy Wdowczyka (Dziennik Polski)
Zaskoczył nas swoim komentarzem w Canal+ Dariusz Wdowczyk. Cała Polska widziała, jak Moskalewicz wykonał efektowną "jaskółkę", wymuszając karnego. Tylko Wdowczyk twierdził, że Moskalewicz musiał wykonać taki skok, bo inaczej zahaczyłby o nogi Olszewskiego. Obaj dziennikarze Canal+ byli odmiennego zdania. Pan Wdowczyk zatracił poczucie rzeczywistości, odkąd jako trener Kolportera przegrał rywalizację z Cracovią o II ligę. Ma teraz kompleks Krakowa...
Mała poprawka - to jest kompleks nie Krakowa, tylko Cracovii
Jeszcze pewnie przyjdzie po posadę ...
Vasago - to jest dobrze napisane bo Cracovia = Kraków. Przynajmniej ja (i kilku moich ziomali) oraz jak widac obiektywna prasa tak ocenia.
Kraków - w tym Miescie jest miejsce tylko dla nas!
:)))))))
Zaraz pewnie do boju ruszą psychoanalitycy od moich kompleksów hi,hi!
pieśń analityków (ze specjalną dedykacją dla klarosa)
Ruszamy w bój, aby Kraków uwolnić od zbója
gietees zbój - nie zwycięży nas nigdy tralala
Doc, co za PIEŚŃ... :D
to nie moje - to Waligórski :)))
Dziwię się Klickiemu że pozwala temu lalusiowi wdowczykowi a pewnie i daje kase na kupowanie meczy (np. Stalowa Wola ostatnio) a nie zmusi tego pseudotrenerzyne do robienia druzyny . Pozdrawiam KORONE KIELCE ale Wam się chłopaki trafił FRAJER
Dziwisz się? Zobacz jaki jest rozrywany: Polsat, Canal+ ekspert, co potrafi pieprzyć godzinami o tym, o czym każdy normalny kibol wie od zawsze. Wywiady w gazetach, komentarze w wiadomościach - ludzi z "prowincji" czasem to bierze. A Wdowczyk jest po prostu dobrze podwieszony. Mówi się, że pod starego Engela, jako chłopiec do roboty, np. gdyby p.Jurek objął kadrę. Ja myślę, że Korona liczy właśnie na jego układy W-wie i chyba w sumie dobrze na tym wyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)