jak to się stało że teraz patrzę i wynika z terminarza że ten mecz w najbliższy wtorek jest ??? , jeszcze przed rundą był gdzieś terminarz i ten mecz miał być w piątek za tydzień.....
Wie ktoś na 100% kiedy jest mecz przyjażni ?
a co do meczów z Arką to "wspaniałe terminy" są , w 2 lidze też mecz w Gdyni w Święta wypadł...
-
-
ARKA - CRACOVIA 1 : 1
wtorek 18.30
Nie ma co narzekać. Trzeba jechac w jak najwiekszej liczbie.Nie wazne czym, nie ważne jak byleby było nas dużo. No bo gdzie jak nie u naszych chyba najlepszych przyjaciół z Areczki??
ja powiem krotko.. przejebane.. po woli wszystko sie sprzeciwia przeciwko temu zebym nie jechal...!!
bede :)
Co do wyjazdu ma ktos 2 miejsca wolne (z wtorku na srode ) zeby zostac choc 1 dzien:D?
Wogółe pół terminarza sie zmieniło.Mecz z Polonia mial byc w piatek 21 kwietnia a jest w niedziele 30 kwietnia o 20.Z Ptakovia zamiast 18 gramy 22 kwietnia,z Kolejorzem 7 maja zamiast 30 kwietnia
Jebac terminarz.trez jeździć i chodzić żeby pomóc Cracovii w tych cięzkich chwilach.I kto by nie grał, i jak by nie grał to nie zmienia to faktu że ja już nie chce oglądać Pasów w drugiej czy trzeciej lidze.
Mnie to akurat nie jebie bo 21 miałem jechać do Warszawy a tu kurwa lipa bo 30 mam studia i pozniej prace!
A mecz z Arka to ostatni mecz jaki moge zobaczyc...wyjezdzam na dosc dlugo wiec takiej okazji nie odpuszczam. Ekipa z zakopca w jakiejs liczbie pojawi sie w Gdyni;)
Bedziemy Bedziemy !!
Termin niestety jest fatalny! :( Ale każdy w Gdyni liczy na liczną ekipę przyjaciół z Krakowa!! :D
Osobiście czekałem na ten mecz od początku sezonu. Bo z kim, jak nie z najbardziej zaprzyjażnionym klubem, będzie najwspanialsza atmosfera na trybunach?? :D
Pozdrowienia z Gdyni dla wszystkich kibiców Craxy!!
Do zobaczenia na stadionie!!
HEJ! HEJ! CRACOVIA!! :)
nArka.
Witam
prosze o kontakt osoby ktora wybiera sie do Gdyni z powodu jednej malej prosby ;)
najlepiej na gg 3036707
DO ZOBACZENIA W GDYNI nARKA
!!LECH ARECZKA CRACOVIA!!
jak kto się zastanawia czy jechać niech tego nie robi ale wsiada w jakikolwiek środek komunikacji i melduje się nad morzem!
Jak nie macie gdzie spać albo znajomych w Gdyni walcie na gg 4154542 albo na maila francag@wp.pl
kurrrrnaaaa - gdzie te czasy.. niemal dokladnie 2 lata temu... WIELKANOCNA SOBOTA JUŻ ...2 liga, mecz w wielką sobotę.. i tłumy naszych (samochodami, pociągami, busami.. samolotem)
i jest to uwaga do nas wszystkich - do mnie też
no coś się kurna ......
tacy dwaj jakie tłumy :)
ok 80 osób w pociągu, ok 50 w autobusie, 11 w samolocie, i 20-30 autmai i późniejszymi pociągami.
To jeszcze nie były tłumy.
Tłumy to były np. 3 lata temu w Wielką Sobote do Tarnowa.
Inna sprawa że lepsza sobota Wielkanocna w Gdyni niże pieprzony wtorek ... wtedy w piątek się jechało i było ok.
Trzeba nad wyjazdami popracowac nieistety. Jak w wodzisałwiu nie bedzie 200 osób to trzeba się zaczać martwić...
Robin:
relatywnie oceniając: sam wyliczyłeś w Gdyni 160 osób (ciekawe jakie dane wtedy na naszych i innych stronach podawano)
pomnóż to przez różnicę odległości między Krakowem a Gdynią, poprzez różnicę między Krakowem a Tarnowem (około osiem razy dwa - czyli tam i na powrót równa 16)....
16 razy 160 równa się około 2560
pamiętam rekordy "na czacie" gdy bywało grubo ponad 100 osób... też bodaj rekordem też ten mecz, który masz na myśli
MYŚLEĆ.. POZYTYWNIE
nie o wyliczanki chodzi!:):):)
ciekawe jaka bedzie dzisiaj frekwencja ??
Stawiam 1:1 panowie.
Remsisk to bym zabrał w ciemno...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)