Wygramy i po krzyku:)
-
-
Cracovia - Groclin 1 : 3
Trener nie kryje, że nie lubi trenerów filozofów, którzy tworzą peany o swojej myśli taktycznej.
I o to chodzi!!!:-) :-) :-)
Artykuł na Teraz Pasy pt. "Odprawa przedmeczowa Cracovia - Groclin Dyscobolia" zawiera nieprawdziwą informację o tym jakoby Cracovia rozegrała z Groclinem w pierwszej lidze dopiero 2 mecze. Autor zapomniał o przegranym przez Pasy w maju ub. roku meczu w Grodzisku (1:3) podczas którego sędzia Małek wyrzucił Marka Citko z boiska. Poza tym autor nie wymienił w składzie Pasów Wojciechowskiego, który znajduje się w osiemnastce meczowej.
Jak można zapomnieć o jednym z trzech rozegranych dotychczas meczów? Przecież to byłoby nielogiczne gdyby liczba bezpośrednich spotkań Cracovii z Groclinem była po dwóch sezonach nieparzysta. Jaki jest sens pisania takich tekstów tak niechlujnie?
Coraz bardziej mi się Stefan podoba :)
Jeszcze będą nam go zazdrościć. Ja już pisałem, że to jest taki Kasperczak, tylko duuużo tańszy
... wa mać!!!!
...
ilez mozna...
0-1
mać mać mać
...wa mać po raz drugi!!!!
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bania bania bania
...wa mać!!! I ja nie mogę oglądać takiego meczu!!!
Zawału dostane zaraz mamy kontaktowa bramke
To po meczu...., trzeba juz siły oszczędzac na wtorek na Arkę:-(
No wreszcie cos!!!
E moze jednak jeszcze nie po meczu!:-)
zwolnić qrwa wszystkich pajaców jak im się qrwa grać nie chce !!!!!!!!
sory ale mnie roqrwiło
ile jeszcze można znieść?
Boże wybacz, ale będę dziś klął!!! Bo się dobry mecz zapowiada. Do boju Cracovia!!!!
poniosło mnie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)