skladu nie bedziemy zmieniac, tylko uzupelniac. sam dobrze widzisz chyba, ze brakuje napastnika i bocznego obroncy. i te wlasnie pozycje beda wzmacniane graczami z 1 ligowym obyciem.
-
-
Do końca rundy 4 kolejki.....
zabawa we wróżbitę:
Bełchatów - 10
Cracovia - 8 (u siebie wygrane, na wyjazdach remisy)
Pogoń, Jagiellonia, Radomsko - 7
Zagłębie - 6
czyli końcówka:
Bełchatów - 35
Pogoń - 35
Cracovia - 32
Zagłębie - 32
Jagiellonia - 30
Radomsko - 28
Nie ma się co oglądać na innych - trzeba zrobic 10 punktów - a resztę zobaczymy wiosną.
Bez wzmocnień możemy zapomniec o I lidze.
Minimum to napastnik i obrońca.
To muszą być goście gotowi do gry i nie mają tu znaczenia nazwiska.
Stawowy zrobił dobrą robotę. Na jego nieszczęście w najtrudniejszym meczu zabrakło Kazia Wegrzyna i myślę, że chłopaki stracili pewność siebie.
No i jeszcze jedno - z Aluminium nie zagra Basti i Wacuś - Więc łatwo nie będzie - bez dwóch skrajnych obrońców a Aluminium już nie jednej drużynie punkty urwały - musi być pełny stadion i ostry doping bo wbrew pozorom to będzie cholernie ciężki mecz.
A swoją drogą może warto by tym razem spróbować 3-5-2?
Jazda, jazda - anty gwiazda!!!
Absolutne NIE dla 1-3-5-2!!!, my gramy 1-4-4-2, nie lubie warszawiaków, więc skoro jesteś pasiakiem, nie mów takich rzeczy...
Stawowy już od pewnego czasu mówi, że w czasie przerwy zimowej zostaną pozyskani napastnik i obrońca i mają to być dobrzy zawodnicy. Ja też myślę, że system 1-4-4-2 jest dobry i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie w I lidze ten system zostanie.
Przydal by sie wam Krol ze Szczakowianki:P)
Krol wcale nie jest takim bramko szczelenym zawodnikiem... choc jest dobry to czy jednak odpowiedni??
10 punktów wziąłbym w ciemno. Należy pamiętać, że umiemy tracic punkty z teoretycznie słabszymi drużynami. Każdy jedzie z Arką po 4, 5 do zera, a my... 0:0. Ważne by wygrać mecze u siebie, a na wyjeździe nie przegrać. To by dało 8 punktów. Sporo, biorąc pod uwage fakt, że czołówka ma mecze między sobą. Nie wierzę w 8 punktów Pogoni,a tym bardziej Zagłębia i Bełchatowa.
ej no stary nie wypominaj Arce tego 0-0 ...
nam punktów do awansu wystarczy ...
a Arkowcom mogą być bardziej potrzebne ...
w tym przypadku nasza strata nie idzie "na marne" ...
Cracovia & Arka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)