nie mam zaufania do nowego rzecznika i tegoż zaufania na siłe w sobie nie wzbudze!
-
-
Powstaje dział Public Relations MKS Cracovia SSA
nie jest rzecznikiem
ma pracować głową (znaczy pomysly miec)
i ma miec czas dla dzienniakarzy zeby stanowisko zarzadu przekazywac
wiec wstepnie umowmy sie, ze to kibic krakowskiej piłki ;)
niestety... piszę niestety... muszę potwierdzić słowa Obojętnego :( wbrew obiegowym opiniom Podwawelskie to nie 100% Pasy... ale gość nauczony działania trochę harytatywnego (działalność w harcerstwie) i zarządzania tym trochę... więc może sie nada... epizody GTSowskie - z czasów podstawówki - później raczej nie aktywny kibicowsko.
Żenada i wstyd .....
Na konferencji (a w lasciwie przed konferencja) facet przedstawiajac sie zaznaczyl, ze NIE JEST RZECZNIKIEM PRASOWYM, a jedynie odpowiada za PR i "ma uregulowac przeplyw informacji pomiedzy zarzadem spolki, a dziennikarzami". Ze trzy razy potem powtarzal, ze rzecznikiem nie jest.
Czy jest Wislakiem, czy jest Legionista, to mnie malo obchodzi o ile bedzie dobrze wykonywal swoja robote. Pan Basalaj, ktory byl dlugo zatrudniony w Wisle i pan Praski, ktory nadal tam jest, bynajmniej nie sa Wislakami z krwi i kosci. Syn pana Basalaja po dzis dzien jest zreszta zdaje sie ochroniarzem na Legii i nie jest przypadkiem, ze wlasnie tam, a nie gdzie indziej.
Nie mieszajmy dwoch roznych kwestii, bo nic dobrego z tego nie bedzie. Bardzo dobrze Knur napisal: jesli facet okaze sie "Tabiszem bis" (oby nie) to bedzie mozna sobie po nim jezdzic do woli, ale narazie dajcie mu chociaz pol szansy na to, zeby pokazal co potrafi!
Proponuje narazie temat zostawic na boku, az beda jakies widoczne efekty pracy tego pana w Cracovii - niezaleznie czy dobre czy zle. Bo narazie to sie w tym temacie zrobil znowu jeden wielki galimatias; niektorzy nawet pisza, ze to nowy rzecznik prasowy, a potem wezmie to przeczyta jakis pismak z Wyborczej czy innego "szanujacego sie inaczej" dziennika i znowu bada bzdury o nas wypisywac.
jedna z forumowiczek będzie go BARDZO DOBRZE znać! - no nie Uluśka? Może obiektywnie opinię na ten temat napiszesz?
uluska juz napisała swoja opinie
co to za mod co nie czyta wątkow :P
wyskoczyl jak filip z konopii ;)
heja heja !! jak widze co tu ludzie pisa to mi sie rzygac chce !!! mieszkam na podwawelskim i znam jego brata gral kiedys w juniorach cracovii!! wiec przestanicie jednym slowem pierdolic !!!
bardzo smieszne :D hahaha :D mod nie mod... znać nowych nicków nie ma obowiązku :P zwłaszcza jak ich przybywa tak wiele :D
RODZINNY SIE NIE WYBIERA! ktos w jego rodzinie gral w kosza w wisle .. to nie jego winna wazne jest to ze wybral odpowiednia droge i jest znami z PASAMI!
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> klaros, jako dziecko marzylem, zeby w barwach GTS
> w decydujacym momencie meczu o wszystko strzelic z
> karnego w aut i pokazac wala wszyskim na trybunach
> to sie wallenrodyzm chyba nazywa
Coś mi to przypomina z jak najbardziej niedawnej przeszłości. Co prawda nie w gts i nie w aut, ale z podobnym skutkiem, i tego wała mało komu było pokazać, ale... ;)
aniacrac nie broń go tak... bo jeszcze pół roku temu - Tomasz Międzik oficjalnie deklarował kibicowanie Wiśle!
PS. Proces lustracyjny rozpoczęty ;)
Docent napisał : "Jako syn wybitnego koszyarza gts pewnie chodził na ich mecze, to chyba normalne
nie jest to prawdą bo znam Tomka i jego Ojca( nie grał w kosza). Tomek i jego brat( grał w juniorach cracovi)może bardziej kibicujom wiśle ale to są normalni kibice raczej powiedziałbym że krakowskiej piłki, natomiast ich ojciec zawsze kibicował Pasom ale również innym krakowskim klubom ! Normalni ludzie szanują swoje miasto !
Miejmy nadzieje że się sprawdzi w nowej roli, to ambitny, pracowity i uczciwy chłopak
Dajcie mu szanse a potem krytykujcie !
A co do podwawelskiego to wiśle kibicują tu dzieciaki,dziadki i nieliczna grupka osób w średnim wieku !
Kto się orientuje to wie kto z tąd pochodzi i że na Podwawelskim liczy się Craxa !!!
Księstwo Podwawelskie - ściągnij czapke i wytrzyj buty !
dev zastanow sie wejdz na strone www.cracovia.pl i zobacz co na niej jest w koncu cos zaczelo sie dziac na tej stronie ... a to chyba dzieki temu kolesiowi! uspokujcie sie !niech koles robi swoje bo z tego co widze to ma fajne pomysly! kibicuje cracovi od dziecka i kocham ten klub nad zycie! ale wy zaczynacie wariowac! kurw_A koles pracuje nad wizerukim cracovi!a wy po nim jezdzicie! to tak jakbyscie po cracovi srali!nie moge na to patrzec i boli mnie to .a jesli ania mowi prawde to jego brat gral w barwach cracovi a to znaczy ze nosil nasze barwy!
Wezcie juz przestancie.
Po OWOCACH pracy poznamy pana Miedzika a nie po
anonimowych wpisach na forum. Zobaczymy co zrobi
co zdziala.
Jedna z najlepszych spraw jaka w latach 80ych wyprodukowano
w owczesnym GTS-e tj szkolka pilkarska od podstaw
zostala stworzona przez exPasiaka Chemicza....
Dla mnie - podobnie jak dla RBP harcerstwo to
ogromny plus. Nie daje oczywiscie 100% gwarancji
ale duza nadzieje ,ze mamy do czynienia z gosciem
na odpowiednim poziomie, ktory jak przyjal prace
to wykona ja najlepiej jak potrafi.
Dajcie chlopakowi spokoj na pol roku a potem
POGADAMY o efektach jakie osiagnal PR w Cracovii
ElMOneta tez nie byl Pasiakiem jak przychodzil
a okazal sie najlepszym pracownikiem jaki "za Misiora" zostal zatrudniony
...co zreszta rynek pilkarski znakomita oferta pracy docenil.
Dementor!ja go wcale nie bronie tylko napisalam ze jego brat gral w cracovi ! jakbys ich znal to bys o tym wiedzial !a co do jego ojca to nie gral w kosza !!! jego wujek byl koszykarzem wisly
jeszcze jest Elżbieta Międzik - koszykarka zza błoń. Ale... rodziny się nie wybiera. Poczekajmy, zobaczymy co zrobi (tu przychylam się do zdania docenta o księdzu i organiście)
hmmm...
[quote]
Re: Powstaje dział Public Relations MKS Cracovia SSA
Autor: pasiak23 (ip.zapamietane)
Data: 30 mar 2006 - 14:22:48
Dementor!ja go wcale nie bronie tylko napisalam ze jego brat gral w cracovi ! jakbys ich znal to bys o tym wiedzial !a co do jego ojca to nie gral w kosza !!! jego wujek byl koszykarzem wisly
[/quote]
Wypada pogratulować ilości nicków ;) w tym i rodzaju męskiego :d czasami trzeba by się przelogować ;)
przeczytal przed chwila jedna wypowiedz i 100% racji!!czy on jest za cracovia ??? a chuja was to obchodzi jednym slowem !!! ile mam wam k...urwa przypominac !!! a kim jest pawel nowak i lukasz skrzynski !!! oni kiedys grali dla wisly !!! a teraz odaja za cracovie cale swoje serce!!! i to sie liczy !!!pawel drumlak tez chial przejsc do PSOW jebanych z reymonta!! z pogoni ale teraz biega dla nas !!!! powiem wam jedno !!!heje heja cracovia mistrzem hokeja!!!!!!!!!! i prosze mi powiedziec kazimierz WEGRZYN wielkie uznanie dla niego!!! gral dla wisly a pozniej byl w cracovi jednym z najbatrdziej lubianych pilkarzy !!!
wegrzyn wielki pilkarz cracovi !!!!prosze mi powiedziec jedno????czy ktos moze mu cos zarucic??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)