Pogoń - Lubin 1:0
bramka Kazimierczak ...
-
-
Zaległe mecze ekstraklasy ...
Polak :D
jutro graja:
Areczka - <...> Płock
Odra Wodzisław - Górnik Zabrze
Lubin zaczyna handelek...
Mysle ze Zagłębie przegra jeszcze "niespodziewanie" kilka meczów oby takze z nami na zakonczenie sezonu- choc boje sie ze spółdzielnia w takim przypadku moze przebic naszą oferte cenową:/
PS:przed meczem z Lubinem musimy miec juz zagwarantowany byt ligowy, a do tego czasu trzeba zdobyc jeszcze 7-8 punktów...
Bedzie ciezko...
ALE GRAMY DO KONCA - CRACOVIO GRAMY DO KONCA!!!
No cholera... Liczyłem że tu Telenowela straci punkty...
Tabela się robi bardoz niewesoła...
Kretyńsko szkoda tych dwóch Górników
-nawet nie to że nei wygraliśy, ale to że oni zainkasowali po 3 punkty.
Jakże ważny jest teraz Bełchatów...
Dziś bardzo ważne dla układu dołu tabeli mecze:
Odra Wodzisław - Górnik Zabrze 17:30
Arka Gdynia - Wisła Płock 18:30
Ja pier dolę!! No zawał! Maiło być 2:0 dla Zagłębia! Smuda obiecywał. I jeszcze w dziadowskim (c)anal + transmisji nie było i nie wiadomo jak zagrali..
To nie handelek Panowie, ze Smudą sobie nie pozwolą. Matko Boska ileż kuponów poszło się jebać ludziom w Lubinie. No ja nie mogę... Kurwa mać!!!
Mieliśmy gonić Wisłę a tu chuj! Wielka rewelacja padła na pysk.
Jestem od wczoraj podłamany i wnerwiony. To poprostu niemożliwe aby takie kaleki szczecińskie ograły naszych. SKANDAL. Zabrać dziadom premie za dwa wygrane pierwsze mecze.
a mnie sie wydaje ze byliscie Pogoni cos dluzni i teraz oddaliscie...
Pozwole sobie zabrac glos :)
Gdyz Smuda to moj "ulubiony" trener. Wprost nieslychana prwidlowoscia jest to, ze im glosniej Franciszek S. sie przechwala i "napina" tym jego druzyn slabiej gra.
Wisla - "mamy potencjal na wygranie PUEFA, w lidze nie ma na nas mocnych". W swojej wielkiej nieomyslnosci wypozycza z Wisly do innych klubow w zimie... 13 pilkarzy. Po zimowym zarznieciu kondycyjnym gramy z Amika juniorami i Sosinem na stoperze.
Legia - "u nas bramkrzem moze byc szatniarka". Kompletnie rozpierdolona druzyna.
Pokory nie nauczyl go spadek z Widzewem,ochlonal z Odra - tam nie obiecywal nic.
Ale gdy Zaglebiu udalo sie wygrac 2-3 wazne mecze... "Z Zaglebia zrobie drugi Widzew A.D. 96".
Pogon wbrew pozorom slaba nie jest. Nie zdziwie sie wcale jesli urwa 2 pkt Legii. JAk wszystko u nich zaskoczy, to maja potencjal na rozwalenie kazdego w lidze. Lacznie z Flamengo de Varsovia.
A Cracovia... Wy myslicie, ze mozecie spasc ? Z Mikulskim ?! Wolne zarty... :)))) Albin nie musi znac sie na trenerce. :))
Dziwny post. Dużo poruszonych wątków, podteksty..
No dziś Franek powiedział iż Zagłębie nie jest na podium choć wielu juz Je tam widzi. Trudno. Zobaczymy, teraz ciężki mecz w Kielcach i oby zaczęli wykorzystywać sytuacje..
Ja tam się napinać nie chcę. Chyba PP bliższy niż dogonienie Wisły.. Szkoda.. ale zaczekajmy jeszcze.
Co do jakichś układów, o których piszesz, to nie wiem. Albin z plecami?, dług Lubina wobec Pogoni? Teorie spiskowe, może prawdziwe? Nie podejmuję się oceniać acz w jednym i drugim przypadku nie mogę uwierzyć w "złe" moce.
magic - to był prosty deal. Wy nam 3 punkty, my wam w maju Grzelaka i Kaźmierczaka za pół ceny
Odra - Górnik ...
znowu przełozony ...
wyglada to tak , ze zagraja jak juz będzie wiadomo komu berdziej punktów bedzie potrzeba ...
ekstragówno s.a. tak to okresle ...
Arka - <...> Płock 1 : 1
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odra - Górnik ...
>
> znowu przełozony ...
>
> wyglada to tak , ze zagraja jak juz będzie wiadomo
> komu berdziej punktów bedzie potrzeba ...
>
> ekstragówno s.a. tak to okresle ...
Mają zagrać w przyszłym tygodniu.
sytuacja jest niewesoła w Bełchatowie obie drużyny będą gryżć trawę mecz o 6pkt zapowiada się walka do końca ale te 8 pkt trzeba zrobić
steam-roller Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> magic - to był prosty deal. Wy nam 3 punkty, my
> wam w maju Grzelaka i Kaźmierczaka za pół ceny
Obaj niepotrzebni. Drewniany Kaźmierczak i "wiecznie utalentowany" Grzelak. Tanim gwiazdeczkom stanowcze NIE. Grzelak nie przebiłby ię u nas w linii pomocy.
nie zartuj.... Grzelak w formie jest najlepszym lewoskrzydlowym w lidze.
magic - nie takie gwiazdy wasi działacze kupowali (np. za Nawałki;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)