Kto MISTRZEm jest kto MISTRZEM jest oczywiscie ze Nasz KS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa
-
-
CRACOVIA MISTRZ POLSKI 2006 !!!
Fakt przezycie napewno zostanie w nas na bardzo dlugo
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
[b]MISTRZA MAMY , NIGDY GO NIE ODDAMY[/b]
I ja też dożyłem tej chwili. Przez 40 lat chodzę na hokej, ile emocji tam przeżyłem; awanse,spadki. Ale tak wielkich jak dzisiaj to nigdy.
Gratulacje dla zawodników, obu trenerów, działaczy z prezesem Ziębą i przede wszystkim dla tego bez którego tego sukcesu by nie było: profesora Filipiaka.
Dziękuję im wszystkim za to mistrzostwo.
Wspaniali dzisiaj byli także kibice Cracovii.
SACRA CRACOVIA
Warto żyć dla takich meczów-które dają M I S T R Z A .Gratulacje dla wszystkich którzy przyczynili się do tego sukcesu,szczególnie dla PROF.FILIPIAKA-za konsekwencje w dążeniu do celu-teraz to samo z piłką.
Ale szampan szybko uderza, tak jak CRACOVIA.....
CRACOVIA PANY!!!!!
A ja na drugim koncu kontynentu
Eeeech....
CRAAAAAAA COOOOOO VIAAAAA !!!!!!!!!!
ide sie opic
Och tyle lat, tyle zmartwień. Ale warto było !!!
Hej Heja Heja - Cracovia Mistrzem Hokeja !!
A ja byłem w pracy... :(((((
Ale oczywiście wynik sledziłem - chociaz to jest cieżkie przeżycie (serce i te sprawy) :)
Gratulacje wielkie!
Warto było czekać :) Gratulacje dla MISTRZÓW!!!!!!!! Nie mogę mówić, po powrocie z meczu wydaję jakieś słabo słyszalne dźwięki, ale co tam ;) MAMY MISTRZA!!!!!
Powiem tak........... DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!! KOCHAM WAS WSZYSTKICH MOI PASIASCI BRACIA!!!! DZIEKUJE WAM WSZSYTKIM!!!!! MAM LZY W OCZACH!!!!!!!!!! TO BYLO COS CUDOWNEGO PRAWIE TAK JAK NARODZINY MOJEGO SYNKA!!!!!!!!!!!! MATEUSZKU!!!!!!! MAMY MISTRZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRAACOOOOOOOOOVVVVIIIIIIIIAAAAAAAAAAA KAAAAZZZIIIIIMIEEEEEEEEEERZZZZZZZ PASSYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
CRACOVIA MISTRZ POLSKI 2006
VENI, VIDI, CRACOVIA VINCIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):)
ILE JA LAT NA TO CZEKAŁEM? POWIEM TYLE: WIDZIAŁEM DEBIUTY LIGOWE MIGACZA, PAWLIKA I STEBLECKIEGO. IM NIE BYLO DANE WYGRAĆN MISTRZOSTWA, ALE DWÓCH Z NICH DZISIAJ MIAŁO SWÓJ WSPÓŁUDZIAŁ W ŚWIĘCIE.
co by nie mówić to nic nie powiedzieć.....
PANIE PRFESORZE - DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO I PROSIMY O WIĘCEJ!!!!
miejmy nadzieje że za rok bedzie to samo :) bede ta date 24 marca pamietal do konca życia... lezka sie kreci w oku z tego wszystkiego...
Jestem szczęśliwy!!! Mam nadzieję, że za tym sukcesem pójdą konkretne działania miasta i już niedługo zagramy w hali godnej Mistrzów Polski!
Kto mistrzem jest?
Kto mistrzem jest??
Oczywiście, że nasz KS !!
Kiedy tysiace gardeł spiewa:
"Słuchaj Jezu jak Cie Błaga lud!
wróć CRACOVII Mistrza Polski wróć..."
to czuć że musi wydarzyć się cos wspaniałego
No i widać że słucha...
Ja napiszę coś jutro, bo dzisiaj jakoś niewyraźnie widze klawiaturę.
Pozdrawiam WAS wszystkich kibiców hokejowej CRACOVII, co więcej smutków zaznali niż radości.
Do dzisiaj !!!
I z Dolnego Sląska ślę radosne hej ,heja,heja Pasy są MIISTRZEEM HOOKEEJAAA !!!
-
I dozgonna ma wdzięczność dla wszystkich ,dzięki którym sekcja hokeja dźwignęła sie z niebytu i poraz kolejny niespełnialne wydawałoby się marzenia ziściły śie .
ipswich , żałuj żeś nie był!!!!
stary dziadu;)
jeszcze pare lat temu, calkiem nie tak dawno, pamietam ze gralismy jakies "pozegnalne mecze" bo nie bylo pieniedzy na nic, bo hokej sie sypal, bo to wszytko mialo byc likwidowane... a teraz jest Mistrz Polski!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)