ale się cieszę ...
:)
-
-
CRACOVIA MISTRZ POLSKI 2006 !!!
Chyba jako jeden z nielicznych nie jestem na lodowisku, tylko w domu asystenta polibudy w Gliwcach. Dlatego gratulacje. Ale komu, przecie sam jestem kibicem Cracovii.
Mistrz, mistrz, Cra-co-via!!!
Gratulacje!!!
MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!!
Hej Heja Heja CRACOVIA Mistrzem Hokeja !!!
Zaczęła się piękna epoka - GRATULACJE Dla wszystkich hokeistów i trenera, Podziękowania dla Prezesa Filipiaka
To są chwile dla których watro żyć.
Dziękuje ci Hattori Hanzo za te dni.
Jak przeżywa się takie dni, człowiek myśli: "wszystko jest możliwe"
I płacze.
Bardzo się cieszę z Mistrza Polski CRACOVII.Pozdrowienia dla ziomali z GKS TYCHY.Tak piękne chwole warto przeżyć jeszcze raz.
Gratulacje!!!!!!
Szkoda że nie mogłem tego zobaczyć na żywo........
:(
achh...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hej heja heja Cracovia Mistrzem Hokeja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Heja Heja CRACOVIA Mistrzem Hokeja !!!!!!!!!!!!
Mistrza już mamy teraz na halę czekamy !!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i szacunek za:" Był, będzie, jest tyski GKS"
Pozdrowienia Cracovio
hej, heja, heja...
na meczu bylo swietnie!!
szkoda, ze nasz doping na pilce tak nie wyglada!!
pozdr dla GKS...
To jest piękne!!!! Ostatni tytuł Mistrza świętowałem z naszymi piłkarkami ręcznymi, a potem... Jak to dobrze, że są takie dni jak dzisiaj!!! Dziękuję i gratuluję!!! HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!!
gratulacje cieszę sie niezmiernie :-)
Tak Quendi - pamiętam mistrza w piłce ręcznej....
Było tak pięknie. Doping, emocje, flagi.
Tyle ludzi i ten śpiew, jestem jak naćpany i teraz to dociera. Ludzie mamy Mistrza. Odpływam i płynę, płynę.....
CRACOVIA PANY!!!!!
mój pierwszy Mistrz Polski w życiu.... te słowa mówią wszystko...
Dziekuję Wam hokeiści!!! JESTEśCIE WIELCY!!!!!!!
CRACOVIOOOOOOOOOOOOOOO PO PROSTU KOOOOOOOOOOOOOOOOCHAM CIęęęęęę!!!!!!!!
Pozdrowienia dla Tyszan!!!
GKS TYCHY PRZYJACIELEM CRACOVII JEST!!!
Nie jestem z Krakowa (student przyjezdny:P ), ale takich pięknych chwil jeszcze nigdy nie przeżyłem!!!!! :) DZIĘKUJE CRACOVIO!!!!!!!! Przepiękny mecz!!:) przepiękne widowisko!! :) na zawsze będę pamiętał to co przeżyłem!!! nikt mi tego nie odbierze!!:)
MISTRZ!!! MISTRZ!!! CRACOVIA!!!!
MISTRZ!!! MISTRZ!!! CRACOVIA!!!!
Takie rzeczy pamięta sie do końca życia !!!
KE SE RA SE RA CRACOVIA MISTRZOSTWO MA !!! CRACOVIA MISTRZOSTWO MA KE SE RA SE RA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)