W/g mnie AnnaKa ma zupełnie inne poczucie honoru.
-
-
Rekompensata dla karnetowiczów
a kto mowil ze na jeden mecz?? pizesz ze na Tuniej.. a turniej raczej nie sklada sie z dwoch druzyn :) Moim zdaniem bardzo dobra decyzja..
Zupełnie nie rozumiem całej tej nagonki związanej z moją wypowiedzią. Ja po prostu grzecznie zapytałąm czy istnieje możliwość zwrotu pieniedzy za mecze w których kibice nie mogą wziąć udziału.
Tak samo jak wszyscy piszący na forum uwielbiam Cracovię i wiernie jej kibicuje. Niemożność oglądnięcia meczu na stadionie, pozbawia mnie wielu wspaniałych wrażeń i emocji. Zwrot pieniędzy, wyższy rabat na zakup karnetu czy wreszcie darmowe wejście na turniej nie są w stanie mi tego tak do końca zrekompensować.
Wydawało mi się jednak, że mam prawo wyboru, który z tych rodzajów rekompensaty bedzie dla mnie najlepszy. Najwyrażniej się myliłam...
Dla mnie też ok
anneke Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Niemożność
> oglądnięcia meczu na stadionie, pozbawia mnie
> wielu wspaniałych wrażeń i emocji. Zwrot
> pieniędzy, wyższy rabat na zakup karnetu czy
> wreszcie darmowe wejście na turniej nie są w
> stanie mi tego zrekompensować.
>
> Viva Cracovia!
W ramach rekompensaty dodatkowo możemy zaśpiewać na dwie strony
ANNECZKA HEJ!
Hej!
Moim zdaniem powinna byc jakas mozliwosc odzyskania pieniedzy za te dwa mecze... choc oczywiscie zaden kibic Cracovii nie powinien sie o te pieniadze upominac, ale to juz bym zostawil do przemyslen kazdemu zainteresowanemu (dodam ze sam karnetu nie posiadam).
A tak z drugiej strony, to ciekawe co w takich sytuacjach stanowi polskie prawo...
Dyskusja bez sensu, klub wyszedł na przeciw poza tym mamy mistrza!
CRACOVIA PANY!!!!!
mi pasi.
ciekawe jaka bedzie cena biletu na ten turniej ?? dla mnie dobre posuniecie ze strony kluby, lepsze to niz nic...
Ja właśnie coś takiego proponowałem, więc uważam, że jest w 100% OK.
Koleżanko Anneke: zdecydowanie lubię blondynki, ale w demokracji nawet one muszą przyjąć wolę większości. Mam wrażenie, że zostałaś przegłosowana.
anneke Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niemożność oglądnięcia meczu na stadionie, pozbawia mnie
> wielu wspaniałych wrażeń i emocji. Zwrot
> pieniędzy, wyższy rabat na zakup karnetu czy
> wreszcie darmowe wejście na turniej nie są w
> stanie mi tego tak do końca zrekompensować.
faktycznie, mecze z przedostatnią Łęczną i trzecim od końca Groclinem to będą wspaniałe wrażenia i emocje, którycyh biedna koleżanka zostanie pozbawiona.
Zapraszam
wtorek, 28 marca 18.15 (Łęczna). Zapewniam wrażenia i emocje nie tylko sportowe ;)
nie ma tak w przepisach przypadkiem, że dopiero od 100 osób jest impreza masowa? Wiec moze mozna dzis wpuscic 99 osób. Inna sprawa ze pewnie kadzy by chciał pojsc :)
ja sie chyba przebiore za dziennikarza :)
kurde zapłaciłbym drugie tyle za ten karnet, zeby moza było te dwa najblizsze mecze ogladnac :(
A ja się przebiorę za dziennikarkę....
Będzie miło a do tego mecz zobaczę. Jakby co to niech inni przebrani do mnie nie startują jak nie maja kasy bo będę nieprzystępna.
CRACOVIA PANY!!!!!
Za dziennikarkę to troche niebezpieczne,większość z nas ma uzasadnione pretensje do takiej GW na przykład, może to prowadzić w prostej lini do komplikacji zdrowotnych. Proponuje przebrać się za Lajkoniki, fakt że może to wzbudzić pewne podejżenia jak nas będzie z 300, a ORMO przecież czuwa! Chociaż może to też być odnotowane jako zachowanie rasistowskie no bo Łęczna to pezecież same mongoły.
działania klubu są dla mnie OK.
Propozycje rekompensaty mnie zupełnie satysfakcjonują :-)
jesli chodzi o dziejszy mecz to niewiel straciliscie
a Bania powinien dac na msze za te kare pustych trybun
bo naprawde nie chciałbym byc w jego skórze przy pełnych trybunach
Ankowski bis ....
i Anneke też powinna dać na mszę ;) Chyba, że o takie "wspaniałe wrażenia" jej chodziło :P
Do steam-roller
Jak mi klub zwróci pieniądze, to jasne że dam na mszę, możesz być o to spokojny :P
A co do zaproszenia, to jeżeli jest aktualne to ja z chęcią skorzystam żeby się dowiedzieć co to za niezapomniane wrażenia i emocje szanowny koega mi proponuje :)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)