Cracovia zrekompensuje stratę posiadaczom karnetów
Zarząd MKS Cracovia zdecydował, że posiadacze karnetów, którzy nie obejrzą meczów z Górnikiem Łęczna i Groclinem Grodzisk, będą upoważnieni do nieodpłatnego wejścia na turniej piłkarski z okazji stulecia Klubu, który odbędzie się 20 maja 2006 roku.
Dodatkowo posiadaczom karnetów będzie przysługiwał rabat przy zakupie karnetów na następny sezon. Szczegóły dotyczące rabatów zostaną ogłoszone przed rozpoczęciem rozgrywek 2006/2007.
Źródło:
-
-
Rekompensata dla karnetowiczów
Jak dla mnie działania powyzsze są akceptowalne,
Dla mnie ok :).Wreszcie poczułem się jak podmiot.
git
może jakieś darmowe wejście na Puchar Polski w przyszłym sezonie.....
hmmmm
aż się boje :)
Jestem dumny z takich decyzji Zarzadu.
To jest praca organiczna i praca u podstaw.
Duzy plus
Ja odpowiem więc klubowi - jest O.K. :)
no i gut zadowolony jestem
Tak, Gerwazeńku. Tak, tak Protazeńku. Klub z nami i my z Klubem. Na dobre i złe!
OK, ale kto wystąpi w tym turnieju z okazji 100-lecia klubu? To już za 7 tygodni...
Hmmm, wcześniej tez karnetowiczom przysługiwał rabat przy zakupie karnetu na następny sezon więc żadna to rekompensata. Wejście na jeden mecz to trochę mało. Czy ktoś orientuje czy jest możliwe odzyskanie pieniędzy za mecze, które się nie odbęda???
I OK:)
Duży + dla klubu, niemniej wcale nie jestem zadowolony z rezygnacji z odwołania. Po prostu uważam, że kara 2 spotkań bez publiki jest zbyt wygórowana w kontekście tego co się działo na stadionie.
[i]uważam, że kara 2 spotkań bez publiki jest zbyt wygórowana w kontekście tego co się działo na stadionie.[/i]
Ja też uważam, czemu dałem już wyraz, że kara zamknięcia stadionu jest za wysoka, a ponadto bezdennie głupia i świadczy braku elementarnego rozsądku członków komisji Ekstraklasa SA. Żeby kara odnosiła skutek, karać należy winnych a nie niewinnych.
anneke Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hmmm, wcześniej tez karnetowiczom przysługiwał
> rabat przy zakupie karnetu na następny sezon więc
> żadna to rekompensata. Wejście na jeden mecz to
> trochę mało. Czy ktoś orientuje czy jest możliwe
> odzyskanie pieniędzy za mecze, które się nie
> odbęda???
A to jakies mecze sie nie odbeda ?? ;)
A tak poważnie, to skąd wiesz jaki będzie ten rabat tym razem ???
Ja tam jestem zadowolony z postawy klubu i o zwrot pieniaedzy nie mam zamiaru sie starac. Zreszta gdyby klub nic nie zrobil, to tez bym po kase nie poszedl.
A jak Ci zalezy na odzyskaniu kaski to tutaj http://forum.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1286850,page=10 kilku forumowiczow zdaje sie deklarowało ze moze wesprzec finansowo :P
Do alocha :
Nie życzę sobie komentarzy na temat mojej sytauacji finansowej , bo jej nie znasz i jezeli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to niepotrzebnie sie wypowiadasz, to po pierwsze. Po drugie po co mi karnet na następny sezon nawet gdyby rabat byl nie wiem jak atrakcyjny, skoro zachowanie kbicow takie jak na derbach z pewnoscia sie powtorzy w nastepnym sezonie i bedzie podstawa do wymierzenia klubowi kolejnych kar. Kara obejmuje dwa mecze, a w zamian dostajemy tylko jeden... Tyle
Do anneke :
Nie wiem gdzie Ty widzisz komentarz odnośnie Twojej sytuacji finansowej. Gdybyś zechciał zaglądnąć do wątku który wskazałem, to zobaczyłbyś, że kilku forumowiczów chciało zwracać pieniądze innemu którego posądzali o chęć wydarcia pieniędzy z klubu. To miał być przytyk bardziej do Nich niż do Ciebie, bo ciekaw byłem czy dalej będą tak chętni do zwracania pieniędzy.
Cała moja wypowiedz była utrzymana w formie żartu, myślałem że to dostrzeżesz. Ale nic to, jak tam chcesz. Odpowiem Ci w podobnym tonie :
Nie życzę sobie pouczania mnie, kiedy się mogę wypowiadać a kiedy nie :P
Pozdrawiam i życzę szczęścia w odzyskiwaniu kasy od Cracovii.
alocha
Do alocha : Jestem kobietą i do tego blondynką... być może dlatego nie zauważyłam żartobliwego tonu Twojej wypowiedzi. Albo po prostu mamy zupełnie inne poczucie humoru.
Zyczę miłego dnia
Do Anneke - raczej z tym jątrzeniem i prowokowaniem na drugą stronę Błoń.
To jest bardzo poważne traktowanie kibiców, kto dalej kopie mój klub "ten za Wisłą".
Decyzja bardzo dobra więc pani blondynka tylko sieje ferment a to mi pachnie prowokacją....
CRACOVIA PANY!!!!!
. nic juz nie powiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)