No dobra , tak powaznie to Pasiut , mlody zdolny jak nie bedzie sodowki
w glowie to beda z niego ludzie!!!
-
-
Plebiscyt na MVP sezonu - Zapraszam do głosowania!!!
Laszkiewicz
Laszkiewicz !!!!!!!
Leszek Laszkiewicz
Profesor HORNY.
Laszkiewicz
Leszek Laszkiewicz, bo udowodnił, że jest najlepszy.
Laszkiewicz za gre w osłabieniu 3-5 :) i nie tylko !!! ach wyróżnienie za bokserskie umiejętności dla Radzika :)
co za roznica czy LL bedzie mial 73 czy 74 glosy wiec moj glos na [b]Martina Potocnego[/b]
nie znam sie na hokeju,ale Laszkiewicz jest chyba dobry - glos na niego.
Żeś se to Karvin wymyślił. Nie miałeś trudniejszego pytania? Za brodę Cię wytargać, ot co! W pierwszym odruchu: Laszkiewicz. Jednak po dłuższym namyśle: Rafał Radziszewski. Jakby nie było to jednak bramkarz to jakieś 60% wartości zespołu, choć sam meczu nie wygra, to może go nie przegrać.
Grzeeeś P. !!!!!
Nie wiem czy wolno, ale ja podzielę swój głos na czworo:
0,25 - Laszkiewicz
0,25 - Radzik
0,25 - Kozendra
0,25 - Marian
jaden głos Alko - przykro mi musisz wybrać
LESZEK LASZKIEWICZ OCZYWIŚCIE BYŁ GWIAZDĄ LIGI ALE TAKŻE DUŻE SŁOWA UZNANIA NALEŻĄ SIĘ GRZEŚKOWI PASIUTOWI ALBOWIEM UCZYNIŁ DUŻE POSTĘPY ALE JESZCZE NIE ZASŁUGUJE NA NAJLEPSZEGO GRACZA WIĘC LESZEK
CRACOVIA PROKOCIM
Damian Słaboń - za to, że na hokeju kilkakrotnie zjadł zęby :)
Chciałem głosować na Mariana, tylko ta kara, stąd to rozbicie na czworo.
Skoro muszę to: RADZIK
Laszkiewicz
No to ja oddaje na Sarnika
Rafał Radziszewski i Leszek Laszkiewicz ja mam takie typy jednego zawodnika nie moge wytypowac bo bylo by to niesprawiedliwe i jeszcze wyroznienie dla mariana csoricha za serce i walke mimo gry z blokada Pozdro zloto jest nasze:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)