i mnie kurwica serca strzeli. i tak sie boje otwierac konserwe...
-
-
Jeszcze jeden wywiad Wojtka...
Wojtek Statowy ! najwiekszy placzek zwolniony ! :] trace szacunek do niego powoli ...
Stawowy jest Pan na trwałe wpisany w "radosne" karty historii Cracovii i ja to szanuję, ale powiem Panu...jako człowieka nigdy Pana nie lubiłem, nie wiedziałem dlaczego, jakos tak podskórnie czułem, że jest Pan jednak mściwą szują, a dzięki Pana zachowaniu z ostatnich tygodni przynajmniej sumienie mam czyste...
Wojciech Stawowy: - "Po mojej pracy nie ma śladu"
I chwała Bogu , bo przynajmniej mogłem się wreszcie cieszyć bramką strzeloną Wiśle!!:-):-)
Zawsze doceniałem olbrzymie zasługi Stawowego dla Cracovii, ale a propos tego ostatniego wywiadu chciałbym zapytać, jakie były ostatnio wyniki tej jego wspaniałej pracy, o której tyle mówi?
Wystarczy przypomnieć, że w ostatnich 3 meczach pod wodzą Stawowego (Zagłębie Lubin, Korona i Amica) też zdobyliśmy tylko 1 punkt, a jego wyniki w ostatnich meczach z naszymi wiosennymi przeciwnikami były następujące: Górnik 0-3, Wisła 0-3, Legia 1-1.
Jak widać, tylko Legia wychodzi pozytywnie, więc uważam, że zwykła przyzwoitość nakazuje, żeby przynajmniej na razie powstrzymał się od komentarzy... Chyba, że jest to zemsta za "kopanie dołków" przez Mikulskiego, które podobno miało miejsce...
Szczególnie w sytuacji, w jakiej się teraz znaleźliśmy jest to zupełnie niepotrzebne.
Panie Stawowy tym wywiadem pokazał Pan, że charakter to ma Pan bardzo nieładny.Mówienie o jakimś psuciu drużyny wsytuacji jak Pan zostawiłpo sobie;spaloną ziemię;jest nietaktem.Podejrzewam .że Pan poprostu widząc co się dzieje z drużyną zostawił ją na pastwę losu- chciał Pan przez swoje zwolnienie odegrać rolę męczęnnika. Życzę Panu sukcesów w nowej pracy np.jako;pomocnik; komentatora w Canal Plus,mniemam że w tej pracy będzie Pan lepszy niż w trenerce
gdzie ten wywiad?
w Gazecie Wybiórczej
[url]http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,3222542.html[/url]
Po pierwsze: znowu pan kordyl popisal się znajomością zasad etyki dziennikarskiej... no niech mu ktoś w końcu to wytłumaczy [i](dalszą część mych myśli i wypowiedzi skasowałem, "samoocenzurowałem", ze względu na obawę przed oskarżeniem o sprawstwo....)[/i]
Po drugie: Panie Wojtku - czyż to tak trudno powiedzieć: "nie rozmawiam" - tym bardziej , że wie Pan jakie ścierwo z Panem chce rozmawiać
Po trzecie: do redakcji TP - czy to był najważniejszy materiał prasowy dzisiejszego dnia o Cracovii? czy aż takie na tak wyróżnione miejce zasłużył w waszym serwisie?
niechze juz w diabły jedzie na te staże
ligi sie pokończa o on ciągle bedzie płakał krokodylowi w mankiet
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po trzecie: do redakcji TP - czy to był
> najważniejszy materiał prasowy dzisiejszego dnia o
> Cracovii? czy aż takie na tak wyróżnione miejce
> zasłużył w waszym serwisie?
A nie był? :]
W myśl zasady kop leżącego. Tylko kto jest tym leżącym? Mam obawy że ...
Panowie S i K są siebie warci. Teraz już chyba nie ma wątpliwości skąd Kordyl czerpał informacje z pierwszej ręki.
P.S. Czekam z niecierpliwością podjęcia pracy WS w nowym klubie. Przekonamy się jakim naprawdę talentem trenerskim dysponuje. Bo talent "skarżypyty" ma wielki.
hahaha, tacy dwaj, ale mnie rozśmieszyliście :D :D :D
Po pierwsze: "dziennikarze" GW i etyka dziennikarska, hihihihi
Po drugie: Stawowy z zakneblowanymi ustami, hehehehehe
Po trzecie: redakcja TP odmawiająca sobie przeklejenia jakiejkolwiek wzmianki o Stawowym, buahahahaha
dziękuję za wybitne poprawienie mi humoru :)
Wojtek wstydził byś się bo powoli przez głupie gadanie tracisz szacunek zresztą co się dziwimy przecież Wojtek zawsze pierwsze kroki robił do gazety co nieraz wywoływało zamet w CRACOVII!!!
Za tyle dobrej roboty WS psy na nim wieszacie bo wylewny jest. Porażka. Też mnie wpienają już te wywiady, ale nie jest to powód, żeby z niego skurw... ostatniego robić.
niech juz jedzie na te staze
i bedzie spokój
Najwyższa pora spróbować sukcesow bez ''rodziny''- pora cos udowodnić, bez tej prasowej nagonki.Bierz pan przyklad z Heńka w takich sprawach-trenerem jest się nie tylko na boisku.
Stawowy lepiej juz nic nie mów, byłes jednym z ojców ostatnich sukcesów Cracovii - nie niwecz tego. Zachowujesz się teraz jaka BABA.
Mam nadzieję,że Wojtek w końcu zajmie się swoją trenerską przyszłością ,bo jego wywiady już mnie zaczynają męczyć.Niech ten człowiek zda sobie w końcu sprawę,że nie jest jedynym ojcem sukcesów naszej drużyny ,a także to ile dzięki pracy w Cracovii zyskał.Ma teraz niebywałą szanse podjęcia pracy w innym klubie,która to praca zweryfikuje jego umiejętności trenerskie.A tej szansy nie miałby będąc dalej trenerem Proszowianki
Wojciech Stawowy w Cracovii to już rozdział zamknięty i na tym zakończmy ten wątek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)