To co wczoraj zobaczyliśmy w Tychach przerosło moje oczekiwania , nie da się ukryć że robi to wrażenie!!!
1.Wspaniały POZYTYWNY doping przez cały mecz. I to doping na całe gardło.
2.Całe rodziny bez obaw siedzące obok części "szalikowej".
3.Tyska publiczność świetnie czuje hokej - oklaski za madre zagrania, przetrzymania , sztuczki techniczne itd.
4.No i wreszcie to jak nas przyjęli: to zachowanie nie polegało na obojetnym traktowaniu "przymusowych" przyjaciół, kolesie bez szalików gratulujący zwycięstwa po meczu pomimo naprawdę przygnębionych min ;),
SZACUNEK TYSZANIE !!! BRAVO mamy się czego od Was uczyć
i pomyśleć że we wtorek znów przez 3 tercje będę przerabiał piosenki o wiśle...
DZIEKUJEMY ZA PRAWDZIWIE PRZYJACIELSKIE PRZYJĘCIE !!!
In minus : Spiker ze słowotokiem przez całe przerwy dudniący na maksa przez głośniki ;D
I pytanko do tyskiej części meczu : o co chodzi z tym słonecznikiem ??? ;DDD
-
-
Szacunek TYSKA ekipo !!!
przesadzasz chlopie przesadzasz z ta wisla ! u nas tez tak bedzie ale gosciu , musimy miec hale a nie to co mamy teraz, jak przyjda rodziny na takie cos ? hmm , nie widze tego ! ale fakt jest fajnie u nich !
Dzieki za miłem słowa, choć ja uważam ze wczorajszy doping był o wiele gorszy niż z meczu z Unią w tym sezonie czy na inauguracje z Zagłębiem...
Spiker rzeczywiście wczoraj wkurwiał każdego, jebli nagłośnienie jakby każdy był głuchy...
Słonecznik to u Nas taka tradycja :) każdy go wpierdala :)
Gratulacje za zwyciestwo, ale to jeszcze nie koniec ;)
Cracovia w Tychach:
[img]http://i1.tinypic.com/rm8g84.jpg[/img]
hehehe , dobre z tym slonecznikiem
Z tym słonecznikiem to jak pytałem jedenego Tyszanina chodzi o to, ze palić na trybunach nie wolno to wiara nerwowo skubie słonecznik, ale fakt jak się pierwszy raz to widzi to śmiesznie to wygląda cała hala skubiąca słonecznik:-)
I puszczają muzyczkę podczas meczu! Wiem, że to czepianie się na siłę, ale jak widzę czasami i siedem osób u nas w tej kanciapie na górze i cisza nawet podczas przerw, to mnie szlag trafia.
Tychom zazdroszczę, takie hokejowe miasto. Zawsze jak do nas przyjeżdzali, to ich doping robił na mnie wielkie wrażenie. Fajnie by było, żeby kiedyś takie mecze były u nas.
---------
i pomyśleć że we wtorek znów przez 3 tercje będę przerabiał piosenki o wiśle...
no niestety.
Tyski Fanie - dziekowa ogromna za te fotke. Jest gdzies wiecej?
A slonecznik... Hm... Jest pyszny;-) Tylko dlaczego wszyscy pluja przed siebie;-0???
tu jest więcej fotek z meczu:
http://www.piesek83.webd.pl/kibice/galerie/sezon06/hokej/gks_cracovia_f2/page_01.htm
tyski_fan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tu jest więcej fotek z meczu:
>
fotki ze strony www.tychy1971.prv.pl ;)
Rzeczywiście, doping macie bardzo dobry!
Dużo ludzi aktywnie dopinguje! Gratulacje!
Dzięki za miłe przyjęcie i gratulacje od kilku osób po meczu!
No dziś juz gratulacji nie było i nie było to miłe gdy przy dopingu dla naszych na trybunie A reakcja ( 3 tercja) były gwizdy, ale cóż trudno pogodzić się z porażką. Nie zmienia to jednak mojej opinii , że bardzo miło ogląda się tam mecze:-)
Fakt... Z tymi gwizdami to chyba nieco przesadzili... Ale na koniec sie zrehabilitowali spiewajac razem z nami CRACOVIA i GKS TYCHY. Ogolnie atmosferka spoko, rozumiem, ze przy 0:3 mozna sie nieco zasmucic i zapomniec delikatnie;-)
no szkoda bo co niektorzy Tyszanie nie umieją przegrywac i szukają wsżedzie winnych tylko nie u siebie a na pewno to ze przegrywaja juz 3-0 ma wplyw kilka innych czynnikow niz tylko slabi sedziowie wymienie tylko kilka
1- maja tylko 3 piatki do gry , my 4
2- maja tylko2 obcokrajowcow my 4
3-my mamy bez watpienia najlepszego gracza calej ligi Laszkiewicza
4-i mimo wszystko Rochaczek jest lepszym taktykiem od Matczaka
5-i chyba Sobecki jest tez slabszy od Radzika (moze to choroba niedawna )dzis ta bramka za czerwonej Duleby jest tego najlepszym dowodem
6)i nasi zawodnicy sa bardziej glodni sukcesu i zmotywowani(kasa tez ma duze znaczenie )
7)i sezon zasadniczy nie zakonczylismy przypadkiem na 1 miejscu z taka przewagą
8 i przypomne tylko ostatni mecz w Tychach w sezonie zasadniczym wygrany przez Cracovie 4-0
sorry, żle mi się wkleiło :(
Nie dziwi mnie ta reakcja niektorych pamietacie nasz mecz z Korona w III lidze? Nasi robili to samo a nawet gorzej! Troche przerazilo mnie to skandowanie ZŁODZIEJE bo wiadomo ze po czesci to bylo rowniez do nas nie tylko sedziow! Gwizdy tez mile nie byly ale mozna im wybaczyc bo majster im przed nosem przechodzi a wszystko wskazuje na to ze nawet sztycha nie zrobia! :) mimo wszystko POZDRO DLA TYSZAN!!!!!!!!!
Tyszanie mają jaja !!!!!!!! dotyczy to i drużyny i pewnie ze 300 kibiców co przyjechali.
Nasi zawodnicy (i kibice w wiekszości) myśleli ,że Tychy są już rozbite i załatwimy sprawe szybko i przyjemnie...a tu nic z tego walczą do samego końca. Ten medal o ile wygramy będzie dużo bardziej smakował po pokonaniu TAKICH rywali.
Szacuneczek dla Ślązaków.
oj piatek bedzie smakował...
oj bedzie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)