Dośrodkowanie Kostka Kostrubały (świetna akcja), z którego Piotrek Bania strzelił trzecią bramkę też szło na Dudzica, ale piłka była wysoka i trudna do opanowania. I dobrze że Bartek nie usiłował jej przejąć, bo nie dotarła by do Baniowego.
-
-
Puchar Polski - temat zbiorczy ...
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Gro z jego goli bedzie farfoclami no i co z tego??!!!
Nie wolno kusić łaskawej Opatrznosci. Kazdy farfocel trzeba okupić datkiem na Msze. ;)
już 9 %.:):):)
dev: liczyłem w pociągu,dodałem tych samochodami..
wódka w Kielcach Ci zaszkodziła?!
żartuje..
10% ;-)
11%- to znaczy ze nas juz 11 głosowało?
Bomba Kłusa i akcja Kostrubały mi sie bardzo podobały , a i zaskakujacy strzał "Luźnej stopy" rewelacja.
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> Gro z jego goli bedzie farfoclami no i co z
> tego??!!!
>
> Nie wolno kusić łaskawej Opatrznosci. Kazdy
> farfocel trzeba okupić datkiem na Msze.
Z miłą chęcią oddam na ten cel 1% swojego podatku ;-)
12 %.... :-)
13%
O przepraszam ja zrobiłem 13% :)
Bergman:
[i]Głosowac moi mili, głosować[/i]
Listkiewicz mówił w telewizji, że PZPN prowadzi dwa oficjalne sondaże: Kto wygra Puchar Polski i kto będzie Mistrzem Polski.
ad a)
ad b)
O ile w sondzie Pucharu Polski jesteśmy na 3 miejscu, to w sondzie na Mistrza prowadzi na razie ZOMO z Reymonta, a my mizernie wyglądamy. :(
A ze tak sie zapytam to gdzie ogladaliscie ten mecz?Albo skad widzieliscie urywki?Z gory dzieki za odpowiedzi :)
nesta zapodal linki dzis o 13.09
Aha dzieki
Trzy grosze po Pucharze
Opadły już emocje związane z ćwierćfinałowym spotkaniem piłkarskiego Pucharu Polski pomiędzy Radomiakiem a Cracovią. Muszą one ustąpić miejsca zdrowej i konstruktywnej krytyce.
Początek konfrontacji z ekipą spod Wawelu zapowiadał, że znacznie osłabionego pięciokrotnego mistrza Polski radomianie są w stanie zetrzeć w pył. Było to jednak tylko złudzenie. Defensywny styl zielonych - w wyjściowej jedenastce na placu boju pojawiło się aż pięciu obrońców, z których większość już w sparingach prezentowała się słabiej niż przeciętnie - nie był trafnym wyborem trenera Józefa Antoniaka. Radomianie w tym ustawieniu sprawiali wrażenie niezwykle bojaźliwych. Co gorsza, pozbawieni kompletnie siły rażenia nie mieli wręcz prawa uzyskać korzystnego wyniku, nawet rywalizując z drugim garniturem "Pasów".
Przygoda zielonych z tegoroczną edycją rozgrywek o Puchar Polski raczej zakończy się już 4 kwietnia na stadionie przy ul. Kałuży w Krakowie.
Źródło: gazeta.pl - Michał Podlewski (Radom)
Panowie głosujemy w sondach na stronie PZPN. Trzeba poprawić notowania koniecznie..!
w sondzie o Puchar Polski jest juz 20 %
Merano Napisał(a):
[i]O ile w sondzie Pucharu Polski jesteśmy na 3 miejscu[/i]
Juz drugim, dobrze idzie :D
[i]To w sondzie na Mistrza prowadzi na razie ZOMO z Reymonta, a my mizernie wyglądamy[/i]
Na równi z Tesko-6 Orlenów Lubin (po jakies 120 glosow) trzeba by nabic drugie tyle i juz bedzie dobrze wygladalo.
Zwrocilbym tez uwage, ze uwzględniono nas w tym rankingu, a to chyba dobrze, nespa?
walka o Puchar Polski wyraźnie zaczyna się zaostrzać.
Korona pewnie odpuści, bo walczą o Mistrza. Ruch odpuścił, bo chce się skupć na awansie.
Dla Lecha i Groclinu, które mają wielkie ambicje to wydaje się być jedyna droga do europejskich pucharów. Arka tez ma swój cel - bo czy to wypada wyrzucić z OE zdobywcę Pucharu? No i my...
No to w obu rankingach juz prowadzimy :D
http://www.pzpn.pl/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)