Trzy zespoły z naszego województwa będą dzisiaj walczyły o medale. Kibicom Podhala i Unii też jednak się coś należy. Tam może dzisiaj rozstrzygnąć się sprawa brązowego medalu. Myślę, że zachowają odpowiednie proporcje, walka o mistrza jest ważniejsza, ale i tam też powinni zrobić kilka wejść, tak obiektywnie na to patrząc. W tamtym roku też pokazywali naszą walkę o brąz, a nie tylko walkę Unii o złoto. Dlatego spokojnie, bo to można zrozumieć.
-
-
Jarek Krzoska - komentator hokeja;)
A poza tym w przerwach między tercjami jest sporo czasu i faktycznie chętnie obejrzę skóty z najlepszych akcji z tamtego meczu.
To bierzesz może telewizor na lodowisko? Fajnie, bedzie można zobaczyć powtórki niektórych akcji ;)
Chadziński mnie strasznie wnerwia. Dlaczego on tak strasznie nienawidzi Cracovii. Pies!?
Krzoska starał się bardziej być obiektywny, ale przegraną Pasów przyjął raczej z satysfakcją.
Chadziński faktycznie jest osłabiający. Po drugiej tercji miał minę szczęśliwiutką i chwalił jakiegoś kontuzjowanego zawodnika z Tych (Gwiżdża chyba) - jaki to on wysoki itp...
Po trzeciej tercji minę miał mocną nietęgą....
Po co takiego gościa na mecz zapraszają ?
wątpię żeby go zapraszano... to taki rodzaj człowieka, który lubi się pchać tam, gdzie jest nie mile widziany.
Mentny: niestety byłem w pracy do 18:30, a wczoraj spóźniłem się z kupnem miejsca na sektor "siedzący" - to niby jak miałbym wejść i coś jeszcze zobaczyć?
W piątek będzie lepiej:)
A "on topic": porównanie wiślaka Krzoski i "przyjaciela" Pasów Ch. wypada jednozancznie na korzyść tego pierwszego. Wystarczy po prostu obiektywizm.
Biorąc pod uwagę to, że Krzoska jest Wiślakiem i wcale się z tym nie kryje trzeba go jednak pochwalić za obiektywizm.
Wyobrażacie sobie by np niejakiego Kwaśniaka nie mówiąc już o Starowiczu (tfffu...) było stać na taką bezstronność???
odnośnie Krzoski należy zauważyć, że odkąd wrócił do TV Kraków znacznie poprawiło się ze sportem, są wreszcie obszerne skróty z meczy piłkarskich 3,4 ligi, sporo hokeja nam pokazali, jest koszykówka. TV Kraków zaczyna spełniać swoją rolę tzn. pokazuje sport lokalny i cieszy to że w coraz większym wymiarze czasowym...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)