J.w. czemu nie możemy zrobić galii(prezentacji drużyny przed nową rundą),wiem nikogo nie kupiliśmy,ale byłby to wspaniały moment do spotkania z piłkarzami(zmotywowania ich przed derbami) z trenerami i prezesikiem(tylko nie wiem czy i tak by prszyszedł,bez ochrony itd.). Co włączę neta np. na stronie interii to czytam o galii - prezentacji LegŁy, Lecha, zWisły itd. No panowie, jaki macie stosunek do takiego spotkania???
-
-
Czemu nie zrobimy galii (prezentacji drużyny)...?
Lechii :D
ale co to ma wspólnego z Galią?
ja tu Asterixa nigdzie nie widzę :D
Na HBO zaczyna sie serial o Cezarze
będą sceny z walk w Galii ;)
aaa to rozumiem tytuł wątku miał brzmiec czemu nie zrobimy [b]gali[/b]
trzeba było tak od razu :D
no cóż widac nie widziano takiej potrzeby - szkoda bo byłoby fajnie, dziennikarze by się nażarli i może lepiej o nas pisali ;)
Prezentacja drużyny była przed meczem z Polonią.
...tyle ze drużyny Polonii ;)
Gala czaspopismo zdajsie 2-tygodnik mozna ja kupic z róznymi dodatkami
A co chcecie prezentować jak poza trenerami nie ma zmian?
Przypuszczam, że zarząd klubu nie wyraził zgody, a dział marketingu specjalnej chęci by zorganizować taką galę... szkoda.
Prezentowac na galowo niby mozna, ale organizacja czegos takiego (jak np Lecha) kosztuje. Dyskusyjna sprawa czy w biletach by sie zwrocilo. Jedyny pozytyw, to medialnosc takiej imprezy i wymiar promocyjno propagandowy.
No szkoda że nie zorganizują takiej gali bo chciałbym wreszcie zobaczyć twarze tych wielu nowych zawodników którzy przyszli do naszej drużyny w przerwie zimowej ;)
jaka gala?
dajcie spokój ...
Zrobimy sobie galę 13 maja, jak zdobędziemy medal!!!
Wcale nie żartuję sobie.
Znałem kiedyś pewną Galę z Kijowa. Ech...
Gala to dobry pomysł.....Napewno byłoby to jakieś przeżycie dla młodych zawodników jak np. Jeleń czy Uszalewski....
ale trzeba salę wynająć itp. a u na s cięcia.
sala, hostesy, materiały marketingowe, inne pierdoły to dużo kosztuje, a u nas się na wszystkim oszczędza, po tej gali Kubuś by wyleciał za rozrzutność :D
był mecz w TV
lepszy efekt propagandowy niz najwieksza (na jaką byłoby stać MKS) gala
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)