Dzisiejszy DP informuje,ze podczas wczorajszego treningu K Radwański nabawił się kontuzji oka i został odwieziony do szpiltala.Krzyśka trafiła piłka,która po strzale jednego z zawodników odbiła się od słupka ,a następnie zatrzymała się na jego oku..Jak poważny to uraz okaże się dzisiaj ,ale udział zawodnika w meczu z Górnikiem jest raczej mało prawdopodobny.
No to szykuje nam się obrona na mecz z Górnikiem z przysłowiowej łapanki.
-
-
Kontuzja Krzysztofa Radwańskiego
ale pech:(.
o, terefere
nie bdzie grał w tym i chyba na derby tez nie bedzie gotowy ;(
Krzysztof Radwański ma odklejona siatkówkę i prawdopodobnie czeka go operacja.i jeszcze powróciła kontuzja kolana.
Czyli tą rundę ma z głowy..
Miałem taką kontuzje prawie identyczną, z tymże w podstawówce, stojąc na bramce dostałem prosto w oko.
Jakieś 3 tygodnie nie widziałem na oko :), ale u mnie nikt o operacjach nie mówił i wszystko samo sie naprawiło mimo chyba identycznego rozpoznania (ale troche dawno to było zebym pamiętał). U piłkarzy to co by się nie działo to kończy się to operacją.
Jak będzie puzował dłużej to chyba przez Kolano a nie oko.
Robin,
u małolata wszystko szybciej się goi. :D
szkoda Fąfla :(
Piątek pewnie teraz pluje sobie w brodę - miałby miejsce w składzie, a nie chciało mu się chwilę poczekać, no to gra w II lidze...
Kurde i teraz zbierzemy efekty pozbycia sie Wiśni i PIątka...12 meczy na 2-ch bocznych....może JPH przywrócic na obrone?
Trudno - trzeba rzucic Uszala na gleboka wode - teraz albo nigdy :)
A można Uszala było ograć w meczu z Górnikiem i na Derbach móglby już zagrać spokojnie...
A co jest z Wojciechowskim? Ma jakąś kontuzję?
Trzeba postawić na młodych, nie mamy wyjścia. Może sprostają zadaniu.
steam-roller Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Robin,
>
> u małolata wszystko szybciej się goi.
brawo,
lekarz tez pewnie tez tak uzasadnial brak koniecznosci zabiegu
bo mu sie nie chcialo
albo nie dostal koperty
albo byl naprany, a po co trzezwiec?
Jeżeli to jest odklejenie siatkówki, to sprawa jest poważna... Może się skończyć rozbratem ze sportem wyczynowym na zawsze.. tfu, tfu! Fąfel - wszystkiego najlepszego!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)