-
-
Radio Krakow
Leoncio, ale ostatnio coś cicho
moze zmienił prace
wielki fu.k dla RK za transmisje
po tej kampani rekalmowej cos tam "czy masz dosc plastiku" z takim pinokio i lala dmuchana RK zmienilo chyba troche swoj profil i juz nie transmituje tak wydarzen sporotwych jak dawniej, chociaz i wtedy bylo do du..y
Obejrzyjcie ich strone www.radio-krakow.pl
Maja tam w dziale sport rozpisane transmisje na najblizse kilka dni... Bedzie meczyk z Zabrzem, urwa z Grodziskiem, hokej w niedzile od nas i z Tychow. Nawet Muszynianka z Dalinem w siatke bedzie... Tyle, ze od dupeczek odbijajacych pilkeczke na Zarabiu wolalbym dziisiejsza transmisje z NT, gdzie nas niestety nie wpuszczaja (albo 3ba siedziec w pracy i wyjazd i tak odpada)...
Sila przywyczajenia, czyli masz dosc plastiku, czyli... cale POlskie Radio Wrakow... Niech zyje transmisje z pociagu do muzyki - poziom sluchalnosci na granicy bledu statystycznego;-) Reklamy musza zapierda... jak rwaca woda;-)
4 dni później
WOW, ktoś mnie pamięta :)
Zmienił, zmienił, ale nie powiem gdzie terz bo podobno też antypasiaste. A dzisiaj transmisja była i to super. A Ty Twixx nie narzekaj bo Ty odwalałeś kaszanę w tym radiu niezłą i wtedy słuchalność była 2x mniejsza :D
Niech radio idzie się trzaskać, transmisja w TV to jest miód. Bardzo tego potrzebowaliśmy po czarnym piątku. Jest OK:):):)
Leoncio - do mnie zarzuty byly tylko jednego rodzaju... ze baaaaardzo nie lubie psiarni i kompletnie brak mi obiektywizmu podczas komentowania meczow Cracovii... Dlatego juz nie bawie sie w dzienniekarstwo - zwyczajnie rozumiem, ze nie mozna jednego dnia byc fanatycznym kibicem, a drugiego dziennikarzem... Albo jednego dnia rzecznikiem prasowym, a drugiego dziennikarzem... Niektorzy tego jednak nie rozumieja, co widac i slychac w krakowskiej TVP3 i Polskim Radiu Krakow... Ja ciesze sie, ze doroslem, zmadrzalem i zrozumialem;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)