co by nie mowic, wstyd i tyle !!!!!! ale w niedziele wszyscy na mecz i tak !!
-
-
Cracovia - Podhale Niedziela 19 II godz. 17.
Wogóle nie ma co sie na ten temat wypowiadać - mi po prostu jest żal że musiałem być świadkiem takiej żenady i tyle...
WSTYD!!!
jak macie choć trochę honoru to powinniscie wpuscic wszystkich za darmo na nastepny mecz, jakbym chcial ogladac slizgawke to poszedlbym na lodowisko przed polodniem!!!
Jak sie tu ktoś sprzedaje to stawiam na AZ :) ........!!!!!!!!!!!!!!
no tak większosc z nas jest wsciekła i zła ale mamy do tego prawo
bo jesli na 9 ostatnich meczy w Krakowie czyli 5i 6 kolejka wygrywamy tylko u siebie 2 z Sanokiem i ze SToczniowcem a przegrywamy z Tychami ,Unią,Toruniem ,Zagłbiem i Podhalem to chyba nawet swiety by sie wkurzył ? A trzeba powiedziec tez ze owiele lepiej juz graja na wyjazdach .ale przecierz oni maja grac tez dla kibicow!!!!!!!!
Zle sie zaczęlo dziac odkąd przyszli nowi obcokrajowcy (sam bylem za tym bardzo ),ale skoro zauwarzono ze druzynie nie idzie dobrze trzeba bylo wrócic do skladu z poczatku sezonu a nie pozbywac sie jednego z pewniejszych zawodnikow Cracovii
poza tym niewiem czy Rochaczek daje sobie radę na 2 frontach bo to wyglada tak jakby troche odpuscil Cracovie na korzysc reprezentacji choc skutek tego jest tez mizerny
sorry, ja polfinal play offu odpuszczam. wczoraj wyszedlem po 2 tercji i bynajmniej nie zaluje.
posciagali gosci, ktorzy Cracovie maja centralnie w dupie, byle sie kasa zgadzala co miesiac. ktora to zreszta w czesci mozna przepic na miescie.
moze by tak jakies kary finansowe?
bawcie sie sami za swoje. szkoda kazdej zlotowki wydanej na bilet by ogladac dupodajstwo.
aha, niech mi ktos jeszcze powie czemu przerwa przed 2 tercja przedluzala sie w nieskonczonosc? zaczeli dlugo po tym, jak skonczyla jezdzic rolba. pytanie rzecz jasna retoryczne.
Ja już widziałem sprzedane derby z gtsem za adamusa. Widocznie u nas tak ma być że prestiżowe mecze należy sprzedać. wczoraj gdy podano komunikat o zepsutej rolbie i że mecz rozpocznie się o 17:30 - skąd kurwa wiedzieli ze naprawią rolbę na czas, a wczesniej wyczyszczą lód???? - scenariusz był gotowy.
Szmaciarze okradli wczoraj 1000 kibiców nie licząc ludzi z Torunia.
Z Ł O D Z I E J E
Zawsze byłem i jestem kibicem Cracovii
ale po takich meczach jak wczoraj przez bandę złodziei nie mogę chodzić z unisioną głową !!!Napluliście mnie i parę tysiącą ludzi w twarz.
ZA PLAY-OFF PÓŁFINAŁOWY Z PODHALEM Z GÓRY DZIĘKUJĘ NIE PRZYJDĘ !!!
S P R Z E D A W C Z Y K I
Ja tam nie wierzę,że taki Pasiut, Śliwa czy Kozendra sprzedali mecz!Kurwa mać ludzie, opamiętajcie się! Widzieliście minę Śliwy czy Kozendry po meczu?Już widzę jak oni by coś sprzedali, bez jaj.Przyszli na mecz kibice, którzy chodzą od święta na mecze - jak przyjeżdza do nas Unia czy Podhale właśnie i od razu układają teorie spiskowe.
Ciekawe jak my, kibice, się zaprezentujemy na następnym meczu, który gramy z... Podhalem!!! Teraz naszych zwyzywaliśmy, a 26.02 tak jakby nic się nie stało będziemy bić brawo jak będą wychodzić na taflę?? No chyba tylko Ci co nie krzyczeli będą mieli prawo. Jak ktoś uważa, że mecz sprzedany był, i krzyczał "sprzedawczyki" to niech nie przychodzi w ogóle, albo niech siedzi cicho podczas całego meczu. 2 tysiące ludzi a w 2 tercji zero dopingu,kurwa zero!!
Nasi zagrali dobrze tylko w pierwszej tercji, ostatnio przegrywają dużo meczów, ale nic, mają nasi jeszcze dla kogo grać.
totez Funky ja czas meczu spedze w milym towarzystwie przy piwku w jakiejs milej knajpce zgodnie z Twoim zyczeniem
funki JEDNO TYLKO PYTANIE w 2006 Roku zagralismy w Krakoweie 9 meczy i tylko 2 zwyciestwa ze slabeuszami i co wszystko jest ok wedlug Ciebie tak???????
a gdzie jest szacunek dla kibicow?????
odkad pamietam hokejowa Cracovie czyli tak mniej wiecej od 84 roku moze wczesniej to zawsze byla to druzyna slaba ale z ambicja wola walki i charakterem bo w zwiazku z tym ze nie bylo kasy grali tylko ci co byli zwiazani emocjonalnie z klubem miastem i barwami! Nic z tych rzeczy w Cracovii juz nie pozostalo!
w tym sezonie mam prawo oczekiwac zwyciestw ,albo chocby dobrej gry Cracovii kilka lat temu oczekiwalem TYLKO NA TO BY MIAL KTO WYJSC I GRAC !!!!!!!
Wg mnie błedem było to,że w play off o mistrzostwo grają tylko 4 drużyny.Mogło zostać tak jak było w zeszłym sezonie czyli grałaby cała ósemka.Wtedy o wejście do półfinału zagrałoby Podhale z TKH i miedzy sobą roztrzygnęliby sprawę awansu do czołowej czwórki.
A tak to przed najważniejszymi meczami sezonu pozostał niesmak i kupa podejrzeń.
Moment, ja nie bronie hokeistów, powiedzmy to sobie jasno - dali dupy na całej linii. Problem polega na tym,że my również się nie popisaliśmy, w III tercji rzucanie drobniakami na taflę, gwizdy,ale w II??Prowadziliśmy 2:1 a na hali piknik!! Wszyscy(kibice i zawodnicy) myślą,że już po meczu i wygraliśmy. 2 tysiące ludzi i cisza jak makiem zasiał, bez jaj!
Ja mimo wszystko w teorie spiskowe nie wierzę,będę na następnym meczu i ( mam nadzieję ) razem z resztą kibiców będe dopingował. Mam też nadzieję, że chłopaki pokażą, że mają jaja i zagrają tak jak grali na początku sezonu. Przegrywaliśmy z Tychami 4:1 i potrafiliśmy wygrać mecz. Nie wierzę więc, że ta drużyna nie ma charakteru.
Ciesze sie ze nie byłem na tym meczu...
Ale bym sie wstydu najadł przed rodziną bo wybierałem sie na ten pojedynek ze starym, bracholem i moja laską CAŁE SZCZESCIE ze mecz był o 17.00 i ostatecznie darowalismy sobie go ON LIVE.
Jak sie prowadzi 2-0 to nierozumie jak mozna przegrać u siebie 2-4 ! (moze troche patrze na ten wynik z piłkarskiego punktu widzenia) ALE cos mi śmierdzi ta nagła zwyzka formy tych płaczków z nowotarskiego zaścianka.
A tak chciałem zeby TORUN awansował do play off... :/
MAM NADZIEJE ZE TO OSTATNI TAKI NUMER bo jak jeszcze raz panowie hokeiśći odpuszczą jakies spotkanie to inaczej bedziemy prowadzic dyskusje...
POZDRO DLA KUMATYCH
Kar w meczu bylo jak na lekarstwo, slabo rozgrywalismy przewage w drugiej i trzeciej tercji ( w trzeciej tercji byla taka sytuacja, ze jak trzeba bylo spokojnie zalozyc zamek, to szedl krazek miedzy dwoch obroncow, a jak trzeba bylo szybko zrobic kontre to oni wtedy zakladali zamek), wreszcie bardzo malo bylo agresji w drugiej, a zwlaszcza w trzeciej tercji - momentami az sie prosilo zeby skonczyc goscia na bandzie, a oni sie bawili w przekopywanie kijami. O przeszkadzaniu sobie nawzajem i o uciekaniu od krazka nie wspomne.
Zakladajac nawet "optymistyczna" wersje, ze mecz nie byl klepniety, to jesli druzyna w TAKIM spotkaniu gra przez kilka minut pierwszej tercji, a potem do konca slizga sie od bandy do bandy to dla mnie NIE MA charakteru! Ja nie mowie, ze nie mozna przegrac, ale nie w taki sposob! Wiadomo, ze to jeszcze nie play-off, ale to nie znaczy, ze mozna sobie robic jaja z kibicow!
widocznie potrzebna im mocna rozmowa.
na meczu niebyłem i chwała bogu.
jeszcze do wczorajszego meczu...
czy jo chlopiec niemlody
cy jo nie mom urody
siwe ocka czorne brwi
pojdze dziewce bo mnie mdli
a ja tobie rada mom
co mnie spytosz to ci dom
cy barana cy koze
cy sie sama poloze
--ludzie nie brońcie ich..tu nie ma dyskusji..ja też wyszedłem po drugiej tercji..być może Śliwa grał jak najlepiej mógł, napewno Pasiut dawał z siebie wszystko..ale mecz był ułożony i tylko "ślepi" mogą mówić coś innego. Ukradli mi 12 zł..skurczybyki..5zł straciłem na dojazd..zrobili ze mnie wała..ale to już ostatni raz w tym sezonie. milionerzy piepr-zeni..a srał ich pies. Wolę Cracovię w pierwszej lidze..ale ambitną, hardą, grającą z ambicją i niesprzedajną...
eh..eh..
wała ze mnie zrobili..
Sławek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)