nie uwierzę, że Tabisz pozwolił za darmo odejsc gosciowi, na którego musiał wydać ze trzy pensje.
skoro był tak zdeterminowany, jemu na tym zależało to pewnie musiał wykupić swoją kartę.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Kosa tęskni za Krakowem
sportowe tempo
Niewiele brakło, a Kosanović w czwartek sam wystąpiłby przy Łazienkowskiej 3 przeciwko Legii. - Faktycznie było blisko. Jak przechodziłem do Mechelen, to zgłosiło się do mnie też Lokeren. Wybrałem Mechelen, bo tam miałem większe szanse na grę, a na tym mi zależało przede wszystkim. Myślę, że zrobiłem dobrze. Zagrałem w każdym meczu, odkąd jestem w Belgii. Czuję, że dobrze się rozwijam. W tym sezonie strzeliłem dwie bramki i zaliczyłem trzy asysty. Teraz trenerem Mechelen jest Aleksandar Janković, czyli mój były trener z serbskiej "młodzieżówki". Dokręcił nam śrubę, ale jest w porządku - śmieje się Serb.
Jak "Kosa" czuje się w Belgii? Mieszka w tym kraju już od ośmiu miesięcy. - Szczerze? Od serca? Wolałem mieszkać w Polsce i tęsknię za Krakowem. Tutaj o godzinie 17-18 miasta są już puste. Wszyscy po pracy idą do domu. W Belgii są super warunki do życia i nie narzekam, ale część mnie chyba została w Polsce... Tutaj jest o tyle lepiej, że jest ze mną Svetlana, która w Polsce ze mną nie mieszkała. Latem się pobraliśmy i teraz oczekujemy dziecka - mówi nie bez dumy w głosie Kosanović.
Moim zdaniem duży błąd z naszej strony.
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ekstraklasa/523321-wojciech-borecki-zachwala-horoszkiewicza.html
FK Mladá Boleslav 3-0 FK Teplice
Tomáš Wágner 29, 66 (k), 71
czerwone kartki: Michael Lüftner (49. minuta, za drugą żółtą), J[b]an Hošek[/b] (67. minuta, za drugą żółtą; obydwaj Teplice).
Trener Hajdo triumfuje w derbach po bramce w doliczonym czasie gry, gratulacje :)
W cieniu popisu naszych grajków o mało co nie umknął breaking news:
Najlepszy Trener Tysiąclecia niesłusznie wyrzucony z Cracovii odniósł dziś wspaniały sukces w meczu z drużyną miernoty trenerskiej Mandrysza.
EDIT: literówka
Puzigaca znów pozdrawia dwoma bramkami .
Marciniak lepszy.
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marciniak lepszy.
Bo zawalił tylko jedną... ;)
W gronie 29 oskarżonych są: Łukasz G. - piłkarz Wisły Kraków i były reprezentant Polski, [b]bramkarz Cracovii Krzysztof P[/b]., dyrektor sportowy I-ligowej Sandecji Nowy Sącz Jano F., Marcin Ch. z II-ligowej Limanovii, a także [b]Dariusz P., były piłkarz Cracovii[/b] i Termaliki Bruk-Bet Nieciecza, który występuje dziś w II-ligowym Rakowie Częstochowa.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3582021,kilku-oskarzonych-o-korupcje-pilkarzy-przyznalo-sie-do-winy-lukasza-g-i-krzysztofa-p-czeka-proces,id,t.html?cookie=1
Pilu, Plastik....:(
Kolejny gol Puzigacy, jeśli wierzyć soccerway, czwarty w piątym jego meczu ligowym w tym sezonie... Gdy dodamy do tego dwa gole w europejskich pucharach ( z Atromitosem i Borussią M.), to wychodzi sześć goli w jedenastu spotkaniach w tym sezonie. Domyślam się, że po powrocie do Bośni, znów zaczął grywać na lewej pomocy, co nawet przy takim założeniu nie umniejsza mojego podziwu dla jego bilansu.
Seba strzelił w debiucie w Cambur bramkę w meczu pucharu Holandii.
.
Den Bosch 0-4 Cambuur
65' Steblecki S.
Den Bosch 0-4 Cambuur
65' Steblecki S.
.
Puzigaca - i to jest właśnie zostawianie serducha na boisku mimo że sie nie ma umiejętności a nie bieganie po boisku jak pedałowata ciota.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Seba strzelił w debiucie w Cambur bramkę w meczu
> pucharu Holandii.
Tutaj potwierdzenie: http://www.90minut.pl/news/239/news2399896-Gol-w-debiucie-Sebastiana-Stebleckiego.html :)
Edit. Radek Cierzniak obronił rzut karny w derbach miasta Dundee :)
awaria Napisał(a):
> Den Bosch 0-4 Cambuur
>
> 65' Steblecki S.
Ładna bramka, Seba gratulacje .(:D
daj linka, to wszyscy będziemy podziwiać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)