kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>... wydaje mi się, że w
> profesjonalnej piłce [b]za dużo nie zdziała z
> takimi warunkami fizycznymi: 183cm/82 k[/b]g
To chyba czegoś nie zrozumiałem:)
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
http://www.90minut.pl/news/151/news1517711-Piotr-Bagnicki-w-Swicie-Krzeszowice.html
Nasz byly junior-mlodziezowiecME Mariusz P. ur.1990r teraz odkryciem roku 2010 malopolski zachodniej
dziennika polskiego ,a w Cracovi pod skrzydłami Gędłka i Sadki był niedostrzegany więc podziekował i odszedł.
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-malopolski-zachodniej.html
No jeszcze kurwa zrób z chłopa męczennika :D
Gość gra w piątoligowej (czyli na szóstym szczeblu) Niwie Nowa Wieś i został odkryciem roku w miejscu, gdzie piłkarzem roku jest Przemek Knapik z czwartoligowego Beskidy Andrychów. A Ty piszesz jakieś smuty, że ktoś go olał itd :D
btw. Mariusz Piskorek, a nie "Mariusz P.", bo nie każdemu się chce szukać.
Myslalem ze to jest temat LOSY zawodnikow, wiec przepraszam tego zawodnika ze zrobilem z niego meczennika
Gosciu nie przypisuj takiej wagi do tych szczebli bo i w ekstraklasie znajdziesz graczy-kopaczy
Widzę, że nie czaisz o co chodzi :) z Bogiem.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/03/31/imponujacy-powrot-do-formy-lukasza-szczoczarza/ - Szczoczarz :)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widzę, że nie czaisz o co chodzi :) z Bogiem.
Witam, szanuje twoja wiedze i ilosc postow ale teraz to przegiąłes , zrozum ze największym problemem tych młodych zawodników
nie jest jakośc gry , a ekwiwalent i odstępne ktore "wisi" na karcie zawodnika gdy chcą przerwać kontrakt i odejść, myślisz że klub daje karty za darmo ha,ha , jak jestes taki dobry to wez taka karte i idz na testy do 2 lub 3 ligi to ci powiedzą: wypożyczenie lub wolna karta a jak nie to se sam wykup karte , wiec nie mieszaj szczebli rozgrywek z umiejetnosciami pozdr.
Ale czekaj - wymiana zdań nie dotyczyła tego, że klub zachowuje się nieelegancko w stosunku do zawodników.
Zacząłeś z żalem, że chłopak został odkryciem małopolski zachodniej (czyli w zasadzie piłkarskiej pustyni) w głosowaniu dziennika polskiego, a w Cracovii się na nim źli Gędzior i Sadko nie poznali. Wyczułem niesłuszny żal i walenie w ludzi, którzy wiele dobrego zrobili dla Cracovii, a - sorry - ale wyróżnianie się w VI lidze nie uprawnia do tego, by pisać z takim żalem :)
Tyle.
edit: przejrzałem sobie Twoje wcześniejsze posty. Walisz w bęben w każdego trenera młodzieży w Cracovii, który pracował z rocznikami 89-90. Zrób sobie sygnaturkę, że Cię odrzucili albo coś, bo ktoś pomyśli, że piszesz obiektywnie :)
Nie jestem z tych co pisza pod 5 pseudonimami, a w moich "alarmach" tez mialem poparcie, ale tego to juz nie piszesz, twoje posty tez czytalem i broniles tych trenerow za kazdym razem jakbys był jednym z nich , jednak klub im podziekowal czyli wyszło na moje.
Proponuje zakonczyc ten spor było-minelo, odczekamy-zobaczymy czy ten zawodnik jeszcze zaistnieje gdy bedzie mial wolna karte,a jak nie to znaczy ze racja byla po twojej stronie od samego poczatku. pozdr.
z boku z calym szacunkiem ale 89-90 miało mega pake. Dzwonek,Snadny,Klich,Dynarek,Wilk,Obrzut,Zurek,,Zuławinski sory ale nie widziałem dla niego miejsca, powiem tylko tyle ze kazdy z wyzej wymienionych gra/gralo nico wyzej niz 6 liga;]
z boku: może chłop wystrzeli, kto wie? :) ale Ty wskoczyłeś tu z niusem o odkryciu roku w małopolsce zachodniej jakby gość dostał co najmniej Złotą Piłkę, a w Cracovie nie poznano sie na jego talencie:)
Nie napisałem, że piszesz pod pięcioma pseudonimami. Nie widziałem poparcia do tekstu: "Górecki się nie nadaje, bo nie zdobył mistrza juniorów starszych". Dejże spokój krzykaczu.
Komu klub podziękował? Gędłkowi i Góreckiemu? Kiedy im klub podziękował?:)
dzisiaj Bagnicki debiutował w Świcie na Clepardii, generalnie bez fajerwerków, raz zakręcił w polu karnym 3 obrońcami ale blisko lini końcowej i nie miał już co z piłką zrobić.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/i-liga/slawomir-olszewski-wrocil-na-boisko,1,4231271,wiadomosc.html
halo, przecieram oczy ze zdumienia, że oto moi współforumowicze są zdania, że używając wobec kogoś nicka Ro Man stosują inwektywę, tak?
od kiedy to mój nick traktowany jest jako wyzwisko?
czy panowie aby dobrze się czują i czy zestaw tabletek na dzisiejszą noc grzecznie połknięty?
Ro Man, jesteś byłym zawodnikiem Pasów?
Posty do wywalenia.
Piękny gol Ślusarskiego w meczu z Podbeskidziem.
Znicz Pruszków 1-1 Stal Rzeszów
Kamil Witkowski 83 - Andreja Prokić 77
powtarzam - brać tego Witkowskiego !
do Chelsea!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)