Wiecie co ? To wszystko bardzo smierdzi i caly czas nasuwa mi sie mysl o wrabianiu niektorych ludzi w naszej piolce Dziwna rzecz ze po ewidentnym graniu na "O" nikt nie ukaral zawodnikow i dopiero jak odchodza to robi sie wielka afera To jest zbyt grubymi nicmi szyte
Przyklad RKSu RADOMSKO jak po sprzedanym meczu zawiesili zawodnikow To byl precedens w naszej pilce i nikt im nie pomogl a teraz gdzie gra?!
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
SENSACJA!!!Fakt donosi iz Paweł D chciał również sprzedać Trening Noworoczny!!!!!. Jak powszechnie wiadomo udaremnił to prezes Janusz F.
Zemstą za to było doniesienie do krakowskiej prokuratury . Doniesienie skutkowało zatrzymaniem Janusza F przez nie sympatyzujacego żadnym krakowskim klubem prokuratorkiem. Resztę już znacie.
Ps jestem kuzynem kuzyna.Stąd wiem wszystko! Wyniki w typerze tez mi podaje.
właśnie pokazują w orange sport fragmenty tego '' meczu'' z wyszczególnieniem wyczynów obu panów d. i b. i uśmieszki Smudy. Płakać się chce. Człowiek czeka cały tydzień na mecz, idzie bilet kupuje denerwuje się cały mecz a oni cię najzwyczajniej w chuja robią.
Byłem na tym meczu....
To nam może zaszkodzić.
bsk.wk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> właśnie pokazują w orange sport fragmenty tego
> '' meczu'' z wyszczególnieniem wyczynów obu
> panów d. i b. i uśmieszki Smudy. Płakać się
> chce. Człowiek czeka cały tydzień na mecz,
> idzie bilet kupuje denerwuje się cały mecz a oni
> cię najzwyczajniej w @#$%& robią.
I dlatego nie szanuję nadmiernie kopaczy. Pomijając już szkodzenie Klubowi , Kibicom , całej dyscyplinie
...to trzeba byc cieżkim IDIOTĄ aby pchnąć mecz po 2005. Wszedzie dookoła aresztowania na potęgę. Grożą degradację a zarabiający po kilkaset tysięcy rocznie kopaczy sprzedają mecz za 100tys. (inna sprawa ,że można pewnie na bookmacherce to znacznie pomnożyć:( )
Cracovii szkodzi to głównie medialnie (zresztą już widac w wypocinach tabloidów klasy gw.) . Są już precedensy. Kluby poszkodowane przez swoich nieuczciwych pracowników nie ponoszą kary bo niby za co je karać.
!
I dlatego nie szanuję nadmiernie kopaczy. Pomijając już szkodzenie Klubowi , Kibicom , całej dyscyplinie
...to trzeba byc cieżkim IDIOTĄ aby pchnąć mecz po 2005. Wszedzie dookoła aresztowania na potęgę. Grożą degradację a zarabiający po kilkaset tysięcy rocznie kopaczy sprzedają mecz za 100tys. (inna sprawa ,że można pewnie na bookmacherce to znacznie pomnożyćsad smiley )
I tu jest pies pogrzebany.Baran lepiej niz na boisku radzil sobie w zakladach bukmacherskich!Zreszta nie tylko on bo oni wszyscy na jednym wozku jechali.Moze TP przeprowadzi jakas relacje z Niecieczy na ten temat?
.
salvi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiecie co ? To wszystko bardzo smierdzi i caly
> czas nasuwa mi sie mysl o wrabianiu niektorych
> ludzi w naszej piolce Dziwna rzecz ze po
> ewidentnym graniu na "O" nikt nie ukaral
> zawodnikow i dopiero jak odchodza to robi sie
> wielka afera To jest zbyt grubymi nicmi szyte
> Przyklad RKSu RADOMSKO jak po sprzedanym meczu
> zawiesili zawodnikow To byl precedens w naszej
> pilce i nikt im nie pomogl a teraz gdzie gra?!
tak jest, Drumlak zostal wrobiony, biedaczek, ta menda zawsze i przez wszystkich jest pokrzywdzona, niech zalozy stowarzyszenie kopaczy pokrzywdzonych przez los.
http://www.90minut.pl/news/145/news1452852-Kadra-Warty-Poznan-na-oboz-w-Zakopanem.html
Kadra Warty Poznań na obóz w Zakopanem bez Witkowskiego.
Mknacy - a moze Wicia wyslali na ....6 miesieczne "to" odchudzanie? Przecie niemozliwe ,ze by i oni niepoznali sie na Jego talencie.
Talent to on akurat ma.Problem Wicia to jego lenistwo i gwiazdorzenie na treningach a takich pilkarzy trenerzy nie dosc ze nie lubia to jeszcze nie szanuja!
To witaj Wiciu w LZSie ..... :D
Ale wciaz z wiecznym talentem:)
Może Santo mu jakiś kontrakcik w załatwi.
Jakiś zmywak czy coś podobnego.:D
MATUSIAK O WICEPREZESIE " W Cracovii byłem szantażowany przez wiceprezesa Jakuba Tabisza"
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Matusiak-oskarza-Cracovie,wid,13061745,wiadomosc.html
Dobrze że powiedział co wiedział wielka szkoda że nic o sobie nie dodał kuta.s złamany!!!
Matusiak Matusiakiem ale to co Tabisz robi to tragedia.
Niestety potwierdził tylko nasze zdanie...natomiast w kwestii Mierzejewskiego i Kuliga to skandal...To już wiemy dlaczego nie chcą do nas przychodzić dobrzy zawodnicy,gdyż wiedzą kto to jest Tabisz...
Ale w wypadku Lenczyka to nie jest tak, że Tabisz go wykurzył - tylko Filipiak uznał, że runda wiosenna była w sumie fatalna. Prawda jest taka, że Tabisz nic nie zrobi wbrew, a nawet bez wiedzy szefa.
Tabisza może zneutralizować w oczach szefa trener z autorytetem, ale też i z wynikami. Za Stawowego piłkarzom u nas nie działo się źle, a teraz widać, że chwilami może za dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)