wychowanek Grodzicki w meczu Ruch- Piast strzela bramkę na 1-0 :)
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
a zgrywał mu podobno Baran
Przytuła chce być jak Małysz
Dzisiaj półroczny kontrakt z Pogonią Szczecin z opcją przedłużenia o 1,5 roku podpisał Krzysztof Przytuła.
- Jedyne, czego bym sobie życzył, to jak najlepiej grać w piłkę. Jestem pewien, że przy tym trenerze, przy tej drużynie i atmosferze w klubie i na trybunach jest to możliwe. Liczę na to, że tak, jak zwykł mówić Adam Małysz "ze skoku na skok", tak ja z meczu na mecz będę grał lepiej i równiej - mówił Przytuła tuż po podpisaniu kontraktu.
Zawodnik prawdopodobnie wystąpi w jutrzejszym meczu Pucharu Polski z Kotwicą Kołobrzeg.
Źródło: Pogoń Szczecin/90minut.pl
Michał Karwan zagrał cały mecz w Płocku. Górnik wygrał 2:1. Karol Kostrubała nie grał.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No gdzie jesteś Santo, co?
>
> GDZIE JESTEŚ????????
>
> PAWEŁ NOWAK CIĘ POZDRAWIA!!!!
a ja pozdrawiam go środkowym palcem
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp.
Artur Płatek obudził sie w innym swiecie...
SaNtO Napisał(a):
> a ja pozdrawiam go środkowym palcem
dotychczas uważałem że jesteś rozsądnym człowiekiem... Często zgadałem się z twoimi postami; było w nich sporo racji.... Niestety po tej wypowiedzi straciłem cały szacunek jaki do ciebie miałem.... Taki post nadaje się do 90minut.pl gdzie piszą komentarze zakompleksione dwunastolatki....
raf_jedynka:
[i]Artur Płatek obudził się w innym świecie...[/i]
Profesor powiedział dziennikarzom dziś na Wielickiej, że dziś po południu Płatek ma przekazać Lenczykowi wszelkie informacje dotyczące stanu w jakim pozostawia drużynę. O 10-tej odbyło się tylko formalne przekazanie drużyny w obecności prezesa i zawodników.
dAJCIE NA LUUUUZ.ok? wszyscy mamy podniesione cisnienie,ale to nie oznacza,aby tutaj sie obrazac,ok? Bracia Kochani?:) dzisiaj nastal dzien,mamy trenera:) i dajcie spokój.jest w miaqre dobrze.:)
jezeli Nowak zagra jeszcze tak z 5-6 meczy takich jak z Arka i z nami to mysle ze dostanie powolanie do reprezentacji...smiej sie Santo ile chcesz,ale dokladnie ogladalem te dwa mecze i mysle ze stac go na to...a to ze u nas rzadko tak gral to calkiem inna sprawa...
haha do reprezentacji czego ?? :D:D
ale smieszne,nie ?
przeciez ja nie pisze ze ju teraz...ogladnalem dokladnie te dwa mecze i stwierdzam ze stac go na to...taki Łobodziński moze a Nowak z jakis czas nie ?
isaac i kto mi teraz wyczysci monitor? pilem herbate jak czytalem te brednie i mam cale biurko mokre a ze smiechu do teraz sie przewracam.
Bishop Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > a ja pozdrawiam go środkowym palcem
>
>
>
> dotychczas uważałem że jesteś rozsądnym
> człowiekiem... Często zgadałem się z twoimi
> postami; było w nich sporo racji.... Niestety po
> tej wypowiedzi straciłem cały szacunek jaki do
> ciebie miałem.... Taki post nadaje się do
> 90minut.pl gdzie piszą komentarze zakompleksione
> dwunastolatki....
Santo ma 13 :) i wie że tylko Witkowski i Majoros mają papiery na grę.
Bishop, prawie spadłem z krzesła jak przeczytałem że ktoś uważa Wrzask Młodego Pokolenia za rozsądny.
ja mam 10 a Nowak bedzie gwiazdą reprezentacji :D
toś sie popisał SaNto z tym palcem, ale jeszce wiekszą głupote napisano o grze w reprezentacji tego łamagi Nowaka.
Widać Nowak nie jest słaby, tylko u nas nie miał motywacij od odejścia Wojtka. Zarabiał mało i grał w klubie, który jest największym wrogiem jego ukochanego klubu. Sportowo szkoda, że odszedł, ale bardzo dobrze w perspektywie derbów.
Kacper Tatara i Krzysztof Radwański zagrali po 30 minut w meczu kontrolnym pomiędzy Górnikiem Łęczna, a Avią Świdnik zakończonym wynikiem 3:0 dla ekipy gospodarzy. Grano 3x30 minut, a bramki zdobywali kolejno: Łukasz Glikiewicz, Damian Flis, Kamil Stachyra.
Dokładne informacje oraz Fotogaleria z meczu pod adresem: http://gornik.leczna.pl/index2/index.php?option=com_content&task=view&id=869&Itemid=1
[b]Łukasz Uszalewski[/b] wystąpił w Jaworznie w sparingu Gieksy z V-ligową Szczakowianką:
Szczakowianka Jaworzno - GKS Katowice 0:5 (0:3)
awaria Napisał(a):
> toś sie popisał SaNto z tym palcem, ale jeszce
> wiekszą głupote napisano o grze w reprezentacji
> tego łamagi Nowaka.
ta lamaga zostala wybrana 2x do 11 kolejki...ja tylko napisalem ze jest to mozliwe...jeszcze raz pisze - Łobodziński i Małecki moze a Nowak nie ?
Santo,co do monitora - ZYCIE !!! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)