http://www.pasy.straszne.pl/ Ja do zdjęcia zamieszczonego na stronie.
Ktoś kto to zamieścił nie ma pojęcia co robi. Jak Chcesz ( do autora) to znajdź lepszego sponsora, niech dogada się z miastem, a jak nie masz to nie pokazuj że tęsknisz za starymi czasami. Może jeszcze tęsknisz za IV ligą, długiem który został po "Starym Klubie" ( jakieś 1 800 000 zł), oczywiście wierzyciele rezygnują z roszczeń ale to zawsz może wrócić.
-
-
STAWOWY ODSZEDL!!!
Kurde ,Prezes się nie dogadał z Trenerem o to kto sponsoruje zgrupowanie , bo chciał zaoszczędzic ileś tam tysięcy, a wynikła z tego checa spowodowała że na najważniejsze zgrupowanie w tej przerwie pojechał Trener juniorów i to jest dopiero marnowanie kasy
Zgadzam się z Kotu - trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby coś takiego publikować...
zobaczymy Karvin jak profesorek wywinie jakiegoś "wała" w sekcji hokejowej co będziesz pisał....
Zrozum że ja jestem kibicem Cracovii nie sekcji hokejowej, ani nie sekcji piłkarskiej wbij to sobie do głowy
To że Ciebie interesuje tylko jedna sekcja - a w zasadzie tylko jeden trener i jego piłkarze to nie znaczy że każdy tak ma
Karvinie ...
widze u Ciebie niebezpieczną zbieznośc poglądów z zubergiem ...
dla którego dziesiątki znanych mi kibiców Cracovii z Misiorem na czele sa kibicami Stawowego a nie Cracovii ...
smutne to ...
Zbyt pochopne wyciągasz wnioski Robercie - a i Zuberega oceniasz niesłusznie...
Profesorze dziękujemy!!!!!
Autor: zubereg (..............pl)
Data: 13 lut 2006 - 18:33:56
W imieniu kibiców Cracovii dziękuję za przyjęcie rezygnacji Wefisty...Głosami kibiców Stawowego nie ma sie co przejmować...
Ten klub nazywa się CRACOVIA i nie jednego miał trenera....
------------------------
wybacz ...
mozesz mi to zinterpretowac jakoś tak po Twojemu ?
czy mam rozumiec ze lekceważący-obrażający ton wypowiedzi zuberga jest Ci obojętny?
ja tam np. czuję sie tą wypowiedzią urazony ...
a kibicem Cracovii jestem napewno dłużej niz Twój kolega ...
no chyba nie jesteś dłużej kibicem od Zuberega to raz
dwa czyż nie ma racji mówiąc że Cracovia miała wielu trenerów?
Czyż nie ma racji że ta nagła apokaliptyczna histeria połączona z obrażaniem wszystkich któzy myślą inaczej jest dowodem raczej na przywiązanie do Stawowego niż do Cracovii?
Ja też się wielokrotnie czuję urażony na tym forum - wielokrotnie byłem tu obrażany nawet - wtedy jakoś siedzisz cicho (poza jednym przypadkiem) skąd u Ciebie ta nagła miłośc dla jednego z kolejnych kolesi którzy za swój życiowy cel postawili sobie dopieprzanie się do mojej osoby?
Przykre to - że miłośc do jakiegoś tam trenerka powoduje że tak traktujesz innych ludzi...
Ale co tam przecież Wy bedziecie się cieszyć jak Cracovia będzie w trzeciej lidze - znowu będzie fajnie, będzie można pozować na kombatanta - bo ja kibicuję CRACOVII i wali mnie to
że jest w trzeciej lidze i chodzi 300 osób - przynajmniej znam wszystkich i mogę robić co chcę na stadionie - nie tak jak na tych debilnych stadionach pierwszoligowych gdzie nic nie wolno...
Co z tego że pewnie ok. 80% stadionu uważa że Filipiak to dar z niebios i po prostu cieszy się pierwszą ligą i tym że może oglądać najlepsze polskie drużyny - ważne jest te mityczne 300 osób - bo tylko oni mają prawo być kibicami Cracovii
[b]i to jest kurwa problem!!!![/b]
a dodając ciekawe ilu tych od "honoru w trzeciej lidze" będzie nadal tak aktywnych jak już w tej trzeciej lidze nie daj Boże (tfu tfu) na powrót wylądujemy...
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co z tego że pewnie ok. 80% stadionu uważa że
> Filipiak to dar z niebios i po prostu cieszy się
> pierwszą ligą i tym że może oglądać najlepsze
> polskie drużyny - ważne jest te mityczne 300 osób
> - bo tylko oni mają prawo być kibicami Cracovii
>
> i to jest @#$%& problem!!!!
Ej Karvin, ale ja też byłem zawsze wśród tych mitycznych "300" ( tzn mam na mysli to, ze chodziłem wtedy na Pasy), a mimo to dzis uważam Filipiaka za dar z niebios, więc i wśród tych "300" zdarzaja sie wyjątki:-):-) a i za Stawowym nigdy nie przepadałem:-)
Tomecki nie udawaj że nie rozumiesz o co chodzi :) znamy się za dobrze żebym się nabrał że nie zrozumiałeś mojego tekstu
Mój Ojciec też był zawsze na meczach, ja z przerwą studencką kiedy rzadziej bywałem (imprezki, panienki te sprawy ;) ) też w zasadzie zawsze co nie powoduje u mnie pociągu do kombatanctwa... :) cieszę się teraz że mogę chodzić na pierwszą ligę - jakoś wynik sportowy drużyny której kibicuje jest dla mnie ważny - może to z powodu dystansu do tego hobby...
panowie - bez przesady. wynik - tak, dopoki wszystko jest w normie. zmiany trenera sa w normie, zmiany nazwy, barw, likwidacja tradycji - nie. tego trzeba strzec.
Jake - jasne że są granice - ale nie zostały przekroczone - chyba że uważasz że jest inaczej
drużyna piłkarska nazywa się Cracovia, gra w biało-czerwonych pasach - czarnych spodenkach, Trening Noworoczny jest więc nie ma co się awanturować
Powiem inaczej gdyby ktoś zmienił barwy i/lub nazwę to nie byłaby to Cracovia :)
Bez Filipiaka nic nie zwojujemy(albo będzie to trudne).Tylko że jeżeli On się wycofuje (co sam deklarował) to przecierz i tak zostaniemy bez Niego. Jezeli to prawda lepiej żeby odszedł natychmiast (zostawiając nas w 1 lidze na lądzie) niż odchodził powoli( wszystko na to wskazuje) wysprzedając sukcesywnie zawodników i całą resztę , zostawiając nas za 3 lata w 3 lidze. Żeby nie było nieporozumień powtarzam [b]lepiej [/b]by było żeby został.
nic nie wysprzeda, bo grunty i nieruchomosci sa wlasnoscia gminy.
....a zawodnicy , 'telebim' na stadionie i inne duperele.
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no chyba nie jesteś dłużej kibicem od Zuberega to
> raz
oceniam Twojego kolegę na spokojnie młodszego ode mnie o jakies 10-12 lat ...
rozumiem , ze został świadomym kibicem Cracovii w łonie swojej Mamy ...
albo ma to dziedziczne po Tacie ...
> dwa czyż nie ma racji mówiąc że Cracovia miała
> wielu trenerów?
> Czyż nie ma racji że ta nagła apokaliptyczna
> histeria połączona z obrażaniem wszystkich któzy
> myślą inaczej jest dowodem raczej na przywiązanie
> do Stawowego niż do Cracovii?
kto tu kogo obraza ?
> Ja też się wielokrotnie czuję urażony na tym forum
> - wielokrotnie byłem tu obrażany nawet - wtedy
> jakoś siedzisz cicho (poza jednym przypadkiem)
odnoszę wrazenie , ze masz wybiórcza pamięc ...
przypomnij sobie ile czasu nie byłem na necie ...
bo mi wychodzi lekko prawie pół roku ...
i o tym ze nie mam sieci akurat Ty bardzo dobrze wiedziałes ...
> skąd u Ciebie ta nagła miłośc dla jednego z
> kolejnych kolesi którzy za swój życiowy cel
> postawili sobie dopieprzanie się do mojej osoby?
a tu juz bredzisz ...
gdzie ja cos takiego napisałem ?
mysle , ze jestes ogarniety jakąs zyciowa fobia WSZYSCY PRZECIWKO MNIE ...
jaka nagła miłośc ?
stary wyluzuj !
utrzymuję kontakty z kibicami Cracovii z róznych srodowisk i to jest tylko i wyłacznie moja prywatna sprawa ...
co wiecej absolutnie nie wnikam w ich prywatne sprawy ...
> Przykre to - że miłośc do jakiegoś tam trenerka
> powoduje że tak traktujesz innych ludzi...
przez nieodpowiednie traktowanie innych ludzi rozumiesz zwrócenie uwagi na chamski wpis zuberga ?
jako uczestnik tego forum mam do tego prawo ...
oczywiście nie musze dostrzegać tego typu chamskich zachowań i mogę udawać , ze nie ma problemu ...
ale to nie w moim stylu ...
bo jak ktos pisze w taki sposób o ludziach którzy poswiecili swoje zycie Cracovii to nie mogę pozostac obojetny ...
> Ale co tam przecież Wy bedziecie się cieszyć jak
> Cracovia będzie w trzeciej lidze - znowu będzie
> fajnie, będzie można pozować na kombatanta - bo ja
> kibicuję CRACOVII i wali mnie to
> że jest w trzeciej lidze i chodzi 300 osób -
> przynajmniej znam wszystkich i mogę robić co chcę
> na stadionie - nie tak jak na tych debilnych
> stadionach pierwszoligowych gdzie nic nie
> wolno...
> Co z tego że pewnie ok. 80% stadionu uważa że
> Filipiak to dar z niebios i po prostu cieszy się
> pierwszą ligą i tym że może oglądać najlepsze
> polskie drużyny - ważne jest te mityczne 300 osób
> - bo tylko oni mają prawo być kibicami Cracovii
>
> i to jest @#$%& problem!!!!
tego wyzej to juz mi sie nie chce nawet komentowac ...
proponuje zimny prysznic ...
i jakis urlop ...
Nie rozumie po co te nerwy
3,5 roku Stawowy i prof. Filipak
teraz pare lat prof. Filipiak
a potem znow Stawowy oraz Lasota i inni plus III - LIGA i gitara gra.
No nie znowu martylologia stosowana nastepuje. Co niedługo się okaże że moje bilety z meczów wyjazdowych( u siebie ) ze Skawinka stana sie przepustką do świata jedynych sprawiedliwych.
Ja preferuje spokój , duuuuuuuuuużżżżżżżżzy spokój. Jako przedstawiciel i samozwańczy prezes tzw. GRUPY TRZYMAJACEJ (się) ZA PASY (chodzi o wielkośc brzucha spowodowany nadmiernym wchłanianiem browarów). Grupa od trzeciej ligi i od ekstraklasy hokejowej (wtedy to nie 300 , ale 40 osób chodziło, taka prawda) wiernie służyc bedzie CRACOVII i nie zrażają nas i chłody i deszcze i cena biletów i pustawy stadion i bijatyki z mendownia, czy tez różengo rodzaju wypowiedzi i zachowania trenerów czy prezesów.
Generalnie preferujemy wieczne i nieustające ZADOWOLENIE :) .
A fakt jest na tyle prosty ze każdy to winien zrozumieć, ze bycie kibicem CRACOVII to bardzo cięzka i odpowiedzialna praca. To niezwykle wytęzone poświecenie w sferze mentalnej, to wręcz buńczuczna miłość, która jest zupełnie ślepa.
To stanie z drużyną w każdej chwili i dobrych a przede wszystkim złych czasów.
I mówię że to nie trener (ich było i będzie wielu), ale naprawdę silna baza finasowa z wielkim zapleczem oddanych po grobowa dechę kibiców. Ale nie tylko takich co potafią narzekac ale takich co dostrzega dobre rzeczy , co pochwalą tych którzy naprawde wiele zrobili.
Budujcie swoją własna osobista siłe, bogaćcie sie kształćcie się tak po to żeby PASY miały wszedzie swoich przedstawicieli żeby kalendarze CRACOVII były w biurach, gabinetach, szkołach , ośrodkach zdrowia wszędzie.
Żeby nasza siła była siłą PASÓW.
i powtórze NIE PYTAJ CO CRACOVIA MOŻE ZROBIC DLA CIEBIE, ALE POMYŚL CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA CRACOVII.
A teraz najlepszym jest zeby ci co studiuja zdali dobrze sesję, jak ktos jest w szkole średniej - to chłopie weź sie w garść badź najlepszy.
N a tym polega wg mnie bycie kibicem CRACOVII to mozolne dążenie do bycia najlepszym kazdy w swojej dziedzinie.
Dlatego że CRACOVIA ZOBOWIĄZUJE - SEMPER IN ALTUM -CRACOVIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)