100 lat i brameczek dla Cracovii
-
-
100 lat Baniowy!!!!!
Najlepszego !! Dużo bramek w nadchodzącej rundzie !!
Zdrowia i wszystkiego dobrego.
Wszystkiego najlepszego, stu lat i stu goli... ale nie w Cracovii
oj Ferenc, Ferenc... a przeciwko Cracovii tych sto goli może być?:(
Piotrze - wszystkiego dobrego, zdrowia, wyprostowania ścieżek życiowych i na wszystkie lata do zakończenia kariery życiowej formy i skuteczności:)
najlepszego kapitanie bramek , bramek i jeszcze raz bramek dla Cracovii!!!
żebyś kuwa zaczął grać.. 100 lat..
Bania Piotrek ale nie w Jamie ;)
Koniec zartow, sto lat Piotrek i 100 bramek zdobytych dla Cracovii
oby się odrodził na wiosnę...
100 laaat 10 laaat niech żyyyje żyje naaam...
Ferencvaros nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak Ty ... żal mi Cie chłopie ... weź się zastanów czasem
Piotrek 100 lat ! Wszystkiego najlepszego i odbudowania formy w tej rundzie. Wiem że strzelisz nie raz !
Ferenc zdawał dzisiaj egzamin (oby do przodu), to go po części tłumaczy.
Piotrek na wiosne poniżej 10,5 sek na 100 m (chyba przesadziłem) i gol za golem.
Poprowadź CRACOVIE do pucharów. MILAN wtedy sam przyjedzie na jubileusz bez specjalnego zaproszenia.
Piłkarza rozlicza sie nie tylko po tym jak kopie piłkę.
Młotkowy może być świetnym młotkowym, ale w życiu prywatnym ranić innych i nie być, ogólnie rzecz biorąc, wzorem do nasladowania.
Niektorzy- TD- wiedzą o czym mówię, inni- Santo- nie wiedzą. I niech tak zostanie. Powiem tylko ze nie chodzi tu o niewinne picie w jamie.
TD- ja ludziom tak postępującym niczego dobrego nie życzę- chyba że światła bożego, i umiejętności naprawienia swoich win. Nie wydaje Ci się (na necie pozwolę sobie przejść na "TY"), ze nie ma co, nawet tu na forum, budowac mitu, ze tak naprawde wsyztsko jest super, a kapitanowi tylko nie wpada, a za jakiś czas na pewno zacznie wpadać?
Nie jestem stóżem brata mego, a kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień. Wszystko ok. Ale nie bądźmy obłudni!!
Tak czy siak- Panie Piotrze- sto lat! Jak kazdemu Pasiakowi!
.
Baniowy wszystkiego najlepszegi graj jeszcze w pasach wiele wiele lat życzy edi Kowalik z RODZINKĄ!!
a ja Ci Baniowy życzę, byś przestał być osobą budzącą najwięcej kontrowersji na tym forum.
Wszystkiego najlepszego Panie Piotrze .Przede wszystkim lepszej rundy niż poprzednia ,oraz szczelenia przynajmniej 2-óch bramek Wiśle tej z Krakowa.
KTO TAK PIĘKNIE GRA TO CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak najlepszej rundy wiosennej - i samych - zasłużonych, by nie było wątpliwości - braw z trybun!
100lat i takiej wspaniałej wiosny by na stadionie domagano się przedłużenia kontraktu:)
w tym wątku forumowicze pobili wszytskich obłudą (oprócz ferenca,100% poparcia ) napier.dalali na bańke przez całą rundę i nagle olśnienie w związaku z urodzinami piotrusia , piotrunia, baniusi, ŻENADA.
ten od przedłużenia kontraktu z bańką to już przesadził ...
Brylant 82 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w tym wątku forumowicze pobili wszytskich obłudą
> (oprócz ferenca,100% poparcia ) napier.dalali
> na bańke przez całą rundę.
Przejrzałem cały wątek "Zasługi P.Bani". Podaj, którzy forumowicze są obłudni, bo nie widze.
Część go krytykowała, część go broniła. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)