[img]http://www.hokej24.pl/obrazki/648521951873664bd945a3c68175850c.jpg[/img]
-
-
nawet w malutkim Sanoku a wielki Kraków ?????:(
A Wielki Kraków ma Wielkie Plany. Z których ciągle niewiele wynika.
czyli w przyszłym sezonie przyjdzie nam grać na najgorszym lodowisku w POLSCE !!!!
"Mistrz pod walącym się dachem " :/
plany na lodowisko sa oby nie tak jak byly plany w 3 lidze na stadion i budynek klubowy jak maila wejsc firma ivaco czy iveco.....
A co Kraków to zapytaj pana Majchrowskiego na co pieniądze miasta łoży.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co Kraków to zapytaj pana Majchrowskiego na co
> pieniądze miasta łoży.
Ja wiem! Ja wiem!:D Na pewiem piękny stadion, który będzie bardzo nowoczesny, bo jedna trybuna kosztowała aż 20 mln zł:DDD. Za tyle to halę wystawisz!:)
No nie całkiem. Ta ich jedna trybuna kosztować ma 34 mln. Ma kosztować bo jeszcze jej nie skończyli (kończą budować basen, kafelki, duperelki pod trybuną). Ogólnie wszyscy są tam zadowoleni począwszy od prezydenta, białogwardzistów, a skonczywszy na firmie pani Marszał (od niedawna Budimex).
No granda to jest jawna a własnie podpisali następną:(
I jak to kurwa jest?? Kto w końcu tutaj jest MKS ?? Na miejscu Filipiaka na taki stan rzeczy zażądałbym oddania przez miasto akcji, w którego jest posiaaniu. Niech se kurwy psiarskie wykupią.Ale w sumie po co i tak ich finansują a my znów dostajemy po dupie, znów jestesmy pomijani.
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No nie całkiem. Ta ich jedna trybuna kosztować ma
> 34 mln. Ma kosztować bo jeszcze jej nie skończyli
Buhahaha!! Jesteś, za 34 mln zł to Kraków by miał jedną z najlepszych hal widowiskowo-sportowych w kraju. A ci mają _jedną_ trybunę....nieskończoną!!!
Co do hali to ciekaw jestem ile ma kosztować (tylko w ilu się zamknie) hala na terenah ŁKS Łódź, która obecnie jest budowana. Myśle że tak jak poprzednik napisał za te 34 mln miasto miało by bardzo wypasioną hale sportową, która mogłabybyc wykorzystywana w innych celach. Ale w sumie po co budowac jakąś hale skoro psiarskie mają i do tej pory wszystki większe koncety czy widowiska tam się odbywają.
Panowie,spokojnie.Zacznijmy od tego czy hala będzie/byłaby w przyszłym sezonie wogóle potrzebna.Obawiam się sytuacji podobnej do tej w krynicy...Niestety obstawiam następujący scenariusz : pudło w tym sezonie ,a przyszłym zawijkę naszego sponsora z hokeja.No chyba że zawodnicy dostaną propozycję aby z własnych wynagrodzeń remontowali halę i utrzymywali sekcję. Wszystko co robione jest w naszym hokeju jest TYLKO na chwilę, czyt. na ten sezon. Nie ma scenariusza na przyszłość.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)