dla mnie osobiście nowe koszulki słabe
z przodu powinno być wielkie czarne CRACOVIA ! jeśli to mają być koszulki retro a nie jakiś kiczowaty Comarch i do tego ta sama reklama Comarchu na plecach ...
albo się coś robi retro albo nie !
-
-
Gdzie mozna kupic bluzy hokejowe Cracovii ?
Koszulki meczowe w stylu retro.
Są na najbliższy sezon więc trudno żeby nie było reklamy firmy która utrzymuje tą drużynę, co nie znaczy że nie masz racji.
Koszulki ponoć będą w sprzedaży po 99 pln ale jeszcze chwile przyjdzie Nam na nie poczekać.
Ma oczywiście mankamenty ta koszulka (mały, niehaftowany herb i z przodu logo Comarch zamiast Cracovia) ale i tak mi się podobają.
Kupię! :)
Były jedne i te same, w dodatku z doklejanymi z taśmy izolacyjnej nazwiskami. Są nowe, które nawiązują do tradycyjnych bluz hokejowych. W dodatku mają pojawić się w ogólnej sprzedaży za rozsądną cenę (nie chwalę dnia ... poczekamy zobaczymy). Ogólnie posunięcie na plus, więc nie ma co narzekać.
Nie są złe. Najważniejsze, że każdy ma ze swoim nazwiskiem. Miałem cichą nadzieje, że pojawi się na nich logo nowego sponsora. Oprócz Comarchu był Mix. Ciekawe czy w kasie klubu znajdzie się jeszcze parę złotych na getry, bo te pożółkłe to lekka wiocha.
G.S. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla mnie osobiście nowe koszulki słabe
> z przodu powinno być wielkie czarne CRACOVIA !
> jeśli to mają być koszulki retro a nie jakiś
> kiczowaty Comarch i do tego ta sama reklama
> Comarchu na plecach ...
> albo się coś robi retro albo nie !
...albo sie gra w starych bez nazwisk z niebieskimi logami comarch (z przodu i z tyłu również)
Plus za inicjatywę ze sprzedażą za rozsądną (?) cenę, ale w subiektywnej ocenie to mnie się nie podobały :)
Jak dla mnie zayebiste. Tylko herb mógłby być haftowany i laur dookoła złoty zamiast czerwony. No i getry...pełna zgoda kolego mrówka (chyba że one też mają być retro... tylko trochę mniej retro)
Nowe koszulki są extra, wielka niespodzianka ! Czekam z niecierpliwością, żeby zaopatrzyć się w ich komplet (domową i wyjazdową) ! :)
125 dni później
Bluza hokejowa Cracovii z autografami hokeistów i trenerów na aukcji WOŚP:
http://aukcje.wosp.org.pl/comarch-cracovia-bluza-hokejowa-z-autografami-i752841
165 dni później
Gdzie można w Krakowie zakupić koszulkę hokejową Cracovii? Chciałbym dzisiaj po pracy po takową podjechać i nie bardzo wiem gdzie mogą być dostępne...
W salonie Kraksport na stadionie jakiś czas temu były dostępne, ale czy są w tej chwili to musisz zapytać, najlepiej telefonicznie. (tel. 12 427-07-09)
Nie odbierają, podjadę w ciemno. Dzięki za informację!
54 dni później
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/zaprojektuj_koszulke_meczowa_konkurs
U Nas w klubie wszystko jak zwykle - na wariata.
Szkoda, że nie ma wytycznych. Przypuszczam, że z tego powodu część projektów (o ile ktoś w ogóle zdąży zrobić) i tak nie będzie mogła zostać zrealizowana.
Miałem dziś kontakt z marketingu Klubu, żeby coś takiego zarzucić na Forum, ale jest rozpisane także nie dubluję. Natomiast poszerzyć temat mogę o info, że liczą się nie tylko projekty, ale też uwagi i opinie, także do środy można tekstowo zgłaszać poprawki/uwagi do strojów z lat ubiegłych, tu lub na wskazany e-mail i Klub także będzie je brał pod uwagę.
Czasu faktycznie mało, no ale jest to okazja jakiej dawno nie było. Co do wytycznych, bo pytałem, to nie ma żadnych, czyli pełna dowolność (jednak na stronie PZHL jest info, że domówki mają mieć 70% powierzchni bluza+getry ciemne, a wyjazdówki 70% jasne).
a to wyśle projekt w jakim gra nasza młodzież, może się uda ujednolicić sekcję ;)
Pomysł niezły ale czasu na realizację tylko 45 godzin ! :(
Nie jestem grafikiem ale według mnie dobre byłoby połączenie ostatnich koszulek z koszulkami Oldbojów, tj. żeby koszulki były z kołnierzykiem z rozcięciem ze sznurkami, no i przydałoby się, żeby napis z nazwą naszego Klubu na plecach był większy i flaga na piersi też, tak żeby były widoczne dla każdego laika oglądającego naszych hokeistów w tv. Poza tym, najlepiej jakby były przestronnie skrojone tak samo jak koszulki Zina, które w mojej opinii były najlepsze (szerokie rękawy pod pachami, luźny otwór przez głowę i pod szyją, a nie taki ciasny jak w redbox-owych i ostatnich) i żeby też zostały uszyte z tego samego materiału co Ziny, który też wydaje mi się, że był najlepszy !
Ale doradzamy i opiniujemy, nie ma co...
30 dni później
To może tutaj o nowym wzorze bluz na sezon 2013/2014
Domowa OK
ale wyjazdowa ma tylko dwa czerwone paski
więc to raczej nie jest bluza Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)