Może mi ktoś powiedzieć co jest z Krzyśkiem Przytułą ?? wiem że przechodził operację po tej kontuzji ale kiedy wróci do treningów ?
-
-
A co z Przytułą ??
w lutym
znam takich co bo woleli żeby nie wrócił...
ja osobiście lubię go jako człowieka
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znam takich co bo woleli żeby nie wrócił...
>
A dlaczego miałby nie wracać??
To przesympatyczny gość a jako zawodnik może jeszcze trochę osiągnąć bo jest bardzo ambitny.
Co więcej Krzysiek to model profesjonalisty. Prowadzi zdrowy tryb życia, nie pije w ogóle alkoholu.
Jak tylko dojdzie do formy to poważnie zwiększy rywalizację w składzie..
z całym szacunkiem dla Krzyśka ale przez cały okrez gry w Pasach to zagrał chyba 3 dobre mecze :(
Do momentu złapania kontuzji był najlepszy i prezentował najrówniejszą (wysoką) formę.
a ja go niesamowicie cenię, za grę w barażach z polkowicami...wg. dwa razy najlepszy zawodnik na boisku...
i gra gitara
Krtytykowałem Przytułe ale doceniłem go (jako piłkarza) gdy go zabrakło. Szkoda...
Przytuła wróci i jeszcze wiele pokaże. Przecież on jest jeszcze stosunkowo młody.
A w dodatku tak jak już wcześniej paru z Was wspomniało to prawdziwy wzorzec profesjonalisty. Takich piłkarzy nam potrzeba!
Bardzo bardzo go krytykowałem, ale ostatnimi czasy przekonał mnie do siebie swoją grą, niestety potem kontuzja uniemożliwiła pokazanie w tej rundzie pełni możliwości... Ma szczęście że trener go lubi, bo gdyby nie lubił to forma nic by mu nie pomogła
Świetny piłkarz i człowiek... jeszcze bedzie z niego duża pociecha... jak sie zaaklimatyzował i złapał forme to bach, taka kontuzja... wielu by zakończyło po tym kariere... Krzysiek wróci i bedzie grał bardzo dobrze...
Nie mam nic przeciwko Krzysiowi.. Wracaj jak najszybciej!
Do lutego w Szczecinie
Krzysztof Przytuła po 4 miesiącach rehabilitacji
- Jestem w Szczecinie już prawie od czterech miesięcy - wyjaśnia piłkarz, który 19 sierpnia przeszedł w Austrii poważny zabieg. - Miałem zerwane więzadło krzyżowe przednie w lewej nodze - przypomina. - Oprócz tego usunięto mi część jednej łąkotki, a druga była szyta. Właśnie to szycie spowoduje wydłużenie ...
źródło: DP
http://cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=1355
DP, PS / Crac
czwartek, 29 grudzień 2005
Krzysztof Przytuła po 4 miesiącach rehabilitacji
Do lutego w Szczecinie
ImageKrzysztof Przytuła nie weźmie udziału w noworocznym treningu Cracovii. Nawet w roli kibica.
- Jestem w Szczecinie już prawie od czterech miesięcy - wyjaśnia piłkarz, który 19 sierpnia przeszedł w Austrii poważny zabieg. - Miałem zerwane więzadło krzyżowe przednie w lewej nodze - przypomina. - Oprócz tego usunięto mi część jednej łąkotki, a druga była szyta. Właśnie to szycie spowoduje wydłużenie okresu rehabilitacji o jakieś 2-3 tygodnie.
Odległe od Krakowa miejsce rehabilitacji Przytuła wybrał ze względu na osobę Zbigniewa Pawłowskiego. - To znakomity fachowiec. Mam porównanie ze specjalistami w Niemczech, bo cztery lata temu przechodziłem tam rehabilitację po artroskopii stawu skokowego. Zbyszek jest od nich lepszy - uważa pomocnik Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)