-Jurek- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko murawy nie grzać ! Chcę tradycyjny śnieżny
> trening
Murawa musi być zagrzana - wymogi gwarancyjne - gramy na trawie...
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2006 NA 100-lecie
Czy będzie prowadzona sprzedaż pamiątek? W miarę możliwości proszę o podanie cen artykułów: kalendarze, czapki zimowe, długopisy etc. Pozdrawiam.
Jacor82 Napisał(a):
> Czy będzie prowadzona sprzedaż pamiątek? W miarę
> możliwości proszę o podanie cen artykułów:
> kalendarze, czapki zimowe, długopisy etc.
> Pozdrawiam.
heh Marzenia cos tam zapewne bedzie ale oferta nie powali ciebie zapewne na kolana jak juz cos to kolo stadionu w Broxie
o której jest trening noworoczny ?????
trzeba coś płacić ?
Właśnie poruszono tu niezwykle ważną rzecz. Jako, że trening jest za darmo, po prostu MUSIMY PRZYJŚĆ W REKORDOWEJ LICZBIE!
Tylko w ten sposób uświadomimy Profesorowi, jak wiele tracimy z powodu wysokich cen biletów.
Jeśli przyjdzie nas mało, to tak jakbyśmy się przyznali, że ceny biletów nie są przyczyną spadku frekwencji...
Haquna Matata Napisał(a):
> o której jest trening noworoczny ?????
> trzeba coś płacić ?
Ja rozumiem późna godzina, poświąteczny czas, ale to już chyba przesada....
[b]01 stycznia godzina 12.00, stadion Cracovii im. Jana Pawła II przy ul. Józefa Kałuży 1. Wstęp darmowy.[/b]
Żeby jednak nie było, że same nieużytki tutaj i nikt w potrzebie nie podpowie....
to tak jak by zapłacić za wejście do autobusu....
eeee... :)
Czy Robert Jończyk będzie na Treningu Noworocznym?
wak 27-12-2005 , ostatnia aktualizacja 27-12-2005 22:15
Drugi trener Cracovii Robert Jończyk i szkoleniowiec bramkarzy Piotr Wrześniak wciąż nie mają podpisanych nowych kontraktów z klubem, choć obu umowy z Cracovią kończą się 31 grudnia, czyli już w sobotę.
- Chcę pracować dla Cracovii, z którą jestem związany od kilkunastu lat. Chce tego trener Stawowy i mam nadzieję, że prezes klubu - mówi II trener Jończyk, który wczoraj nie był w stanie nas zapewnić, czy zobaczymy go na noworocznym treningu "Pasów". Asystent Stawowego jest w trakcie negocjacji z zarządem spółki, ale nie chce zdradzać ich szczegółów, bo "sprawa jest delikatna". - Czasami wydaje się, że do porozumienia jest bardzo daleko, a za moment okazuje się, że jest zupełnie inaczej - uzasadnia.
W podobnej sytuacji jest trener bramkarzy Wrześniak.
Pod adresem www.cracovia100lat.strefa.pl od kilku dni działa oficjalny serwis internetowy MKS Cracovia SSA uruchomiony z okazji 100-lecia klubu. Redagujący stronę zachęcają do wzięcia udziału w konkursie dotyczącym treningu noworocznego. Wystarczy podać wynik zeszłorocznego treningu noworocznego i wypełnić ankietę na stronie internetowej. Pierwszą nagrodą jest karnet na rundę wiosenną sezonu 2005/2006, a kolejnymi - oryginalna koszulka piłkarska Cracovii oraz plakat z autografami drużyny "Pasów".
Sądzę, że niezależnie od tego, czy kontrakty będą podpisane czy nie, obaj na treningu będą. Tytuł jest co najmniej chybiony. Gdzie to, ach gdzie, pojawiła się ta informacja? ;) ;) ;) :D
Adam wraz z tradycyjnymi pamiatkami bedzie obecny :D
W czasie treningu będzie można wygrać karnet na rundę wiosenną, koszulkę i plakat z podpisami zaspołu Cracovii. Szczegóły na Interii:
[url]http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=700426[/url]
oraz na stronie o obchodach jubileuszu!!!!!
[url]http://www.cracovia100lat.interia.pl/[/url]
Coś się dzieje proszę państwa.
Będzie dobrze.
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=401
Jeden minus.
Nowa murawa nowe wymogi...
Nie będzie można wchodzić na płytę boiska:( No ale to zrozumiałe...
No ale piszą, że to dlatego aby nie wnosić na butach soli i bakterii. Gdyby w takim razie boso... Może wcześniej dodatkowo rytualne obmycie nóg.
Ciekawe czy piłkarze mają teraz jakiś sterylizator do butów i czy ktoś sprawdza czy mają czyste stopy. Powinien też być bezwzględny zakaz przewracania się. Na ciele są też przecież bakterie, które tylko czają się na naszą trawkę.
Są jeszcze ewentualnie takie worki foliowe na buty, które się zakłada w szpitalach. Może to jest rozwiązanie.
i jeszcse mogliby na tym zarobic takie woreczki kosztuja 2 zł ;)
Przez tą murawe to mistrza nie można zdobyć w ciągu najbliższych dwóch lat bo wbiegnięcie kibiców na murawe byłoby końcem gwarancji :) :)
dev no co ty mówisz. to ja z nimi w spolke wejde, na AGH sa po 70gr
Robin jak by to Maczuga zobaczyła to by przecież na zawał zeszła
Robinksc Napisał(a):
> Przez tą murawe to mistrza nie można zdobyć w
> ciągu najbliższych dwóch lat bo wbiegnięcie
> kibiców na murawe byłoby końcem gwarancji
czyli gtsy już gwarancji nieposiadają ;)
Murawa wymaga szczególnej troski zimą.
Jutro będzie specjalny dodatek w Dzienniku Polskim o Cracovii. Głównie chyba o treningu. Wywiady z Filipiakiem, Stawowym. Także informacje o hokeju, rozmowa z Laszkiewiczem i sylwetka trenera Rohaczka.
Trza zakupić.
marcin a widziałeś ich murawe na derbach ??
To już chyba nie ma wiele wspólnego z tym co było na poczatku.
Ciekaw jestem czy u nas też się tak trawa zmarnuje.
dev Napisał:
Jacor82 Napisał(a):
> Czy będzie prowadzona sprzedaż pamiątek? W miarę
> możliwości proszę o podanie cen artykułów:
> kalendarze, czapki zimowe, długopisy etc.
> Pozdrawiam.
>heh Marzenia cos tam zapewne bedzie ale oferta nie powali ciebie zapewne na kolana
jeszcze byś się zdziwił :)
nie wiem jak w tym roku ale ostatnio były wszystkie stoiska pootwierane
co na dobrej fazie jest niebezpieczne dla portfela ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)