Panowie 100-lecie naszego klubu zobowiązuje.
Trening Noworoczny 1.01.2006 roku powinien być wyjątkowy dla nas dla piłkarzy dla wszystkich ludzi związanych z naszą ukochaną Cracovią.Dlatego mamy jeszcze 8 dni do tego ważnego wydarzenia i zaplanowanie sobie tak ten ciężki dzień po nocy Sylwestrowej,by uczestniczyć w tym wydarzeniu całymi rodzinami a rekord frekwencji z roku 2005 ( 5 tyś) będzie pobity o jeszcze parę tysięcy (10 tyś ?).
FREKWENCJA I ATMOSFERA ZALEŻY TYLKO OD NAS WSZYSTKICH !!!
CRACOVIA TO JEDNA WIELKA RODZINA (udowodnimy to całemu światu)
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2006 NA 100-lecie
plakatow na miescie nie widzialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A powinny jakies byc!!!
czy ja wiem?? kto ma wiedziec ten wie ;)
no fakt ze jakas wieksza reklama bylaby wskazana !!!!
wlasnie nie !! zadnej reklamy
w roku stulecia ogólna w mieście informacja [ może być z reklamą] byłaby chyba na miejscu
Jaka reklama przeciez o treningu każdy wie rozgrywany jest co roku o tej samej godzinie przez 80 LAT!!!
pieprzyć reklame kto ma byc ten będzie o ile nie będzie zdychał !! ale proponuje bawić przez całą noc i wogóle nie spac !! i rano na trening ja tak w tamtym roku sie wybierałem inaczej bym nie dotarł !!
Reklama Trennigu Noworocznego ??? no co Wy Panowie :) nie róbcie jaj,
nie chodzi o reklame samego treningu , a jakies te aktrakcje ktore maja byc , slabo o nich slychac !
Bo trzeba przyjść a nie czytać o ty mco bedzie. Nie ma spania choć kac meczy na treningu dzien weselszy ;)
a ja mam prośbe o podanie dokładnej godziny o której należy być na stadionie:):):):)niestety jeszcze nigdy nie miałem możliwości uczestniczenia z powodó głebokiego zmęczenia posylwestrowego:):) z góry dięki za odpowiedź
od 8 do 11.30 ;)
;], proste 12:), eh fiore;], jak chłopak nie wie to trzeba mu wytłumaczyć.
ja wogóle to ostatnio rozkminiałem że jakby była hala to można kiedyś zrobić na hali sylwestra dla Pasiaków a potem na noworoczny odrazu :) to by było coś :D
Na tym treningu musimy być wszyscy i razem. CRACOVIA nas potrzebuje, osobiście wierzę że padną ważne i pozytywne słowa!!!!!
FREKWENCJA NA TRENINGU W TYM ROKU JEST NIEODZOWNA, BRAĆ CAŁE RODZINY. TRENING NOWOROCZNY POMAGA NA KACA.
CRACOVIA PANY!!!!!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja wogóle to ostatnio rozkminiałem że jakby była
> hala to można kiedyś zrobić na hali sylwestra dla
> Pasiaków a potem na noworoczny odrazu to by było
> coś
Przeciez jest hala :)
W tamtym roku byl organizowany nawet na niej sylwester.
Pomysl z zapelnieniem stadionu na treningu jest 1 klasa.
Niech kazdy kto normalnie byl z jedna osoba, tym razem przyprowadzi 5.
Mysle ze to bedzie wazny znak nie tylko dla Filipiaka.
Zreszta... szczerze mowiac nie wiem jak mozna nie isc na trening noworoczny i to w dodatku ten w 100 rocznice powstania... (?!)
Tylko murawy nie grzać ! Chcę tradycyjny śnieżny trening :)
Fen: ale ja będę o 8:30 ;)
chcę się nacieszyć na cały rok
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)