Ja ino potwierdzę autentyczność Pokusia, zautoryzowano wypowiedzi osobiście przez autora na gg :) się nam Pokuś rozwija :D
-
-
My army book`s & Afther army
Alchemik again;]
.
7 dni później
powiedz mi Kajak czy wszystkie książki traktujesz tak bezpośrednio? akurat Lord of the ring to ksiązka pewnego rodzaju symboliczna a nie o tym że paru kolesi rozwala wielką armię, może powinieneś przeczytać jeszcze raz.
next please...
Nie ma mowy nie przeczytam ponownie "Władcy pierścieni "nie lubię tej książki jak sami Wiecie kogo.
Już wole czytac "Nad Niemnem"(też zekranizowana ,choc już nie tak dobrze).
Co to znaczy [i]książka pewnego rodzaju symboliczna[/i]?
Czyżby chodziło o to że Gandalf nawet nie umie umrzeć,a proces śmierci sprowadza się do zmienienia kiecki z szarej na białą ?
A tak przy okazji(BTW),przepatrzyłem jakąś gazetę żony mej i było tam o pedałach(gejach) i o tym jak przyznanie się do "skłonności" odmieniło im życie.
Jednym z cierpiących okazał się aktor grający Gandalfa , normalnie jakoś dziwnie mi się zrobiło ,taki Panie dzielny i magiczny i wlewający otuche w serca żołnierzy w dramatycznych chwilach, a tu Panie pedał , moze to też jest w pewnym sensie symboliczne?
A moze poprostu trzymał się na planie filmowym cały czas za lage(nie swoją) to i w życiu prywatnym mu tak zostało?
9 dni później
z gandalfem chodzi o to że co jest dobre nigdy nie umrze naprawdę, to akurat myślę że większość rozumie, co zaś do aktora grającego go to całkiem mi lata koło dupy czy jest pedałem czy kosmitą jak dobrze zagrał, ja rozumiem że ktoś nie lubi tego typu literatury ale do pewnych rzeczy należy mieć szacunek bo to są rzeczy wielkie
Mnie tam pedały koło dupy nie latają.
hehe koło dupy?jak mam to rozumiec?
No Dupa , to takie duże , coś co jak sie odwrucisz to zawsze będzie z tyłu.:)
ba... ale zależy czyja :)
z tyłu liceum, z przodu muzeum
11 dni później
Alistair McLain "Siła strachu" - Pościg za mordercą, 3 aby napewno? i kto kogo ściga.
ps. Czemu nie mozna edytować postów, chiałem to pierdyknąć w pierwszym
już można Pokuś
thx Karvin:]
100 dni później
Alister MacLean "Goodbye california" ktoś podwędził kilku naukowców i sporo plutonu, bedą jaja.
Joseph F. O`Brian & Andris Kurnis " Boss Bossów" napisana przez dwóch agentów fbi, historia początq i końca Paula Castellano.REWELKA
pokus: rozkmin Toma Clancy'ego
teraz magluje "Stulecie Dedektywów" Jurgena Thorwalda, zajebiste, w zasadzie jest to historia przestępczośći i walka znią na bazie prawdziwych spraw
.Pokuś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> teraz magluje "Stulecie Dedektywów" Jurgena
> Thorwalda, zajebiste, w zasadzie jest to historia
> przestępczośći i walka znią na bazie
> prawdziwych spraw
Czytałem ,bardzo dobra ksiązka , polecam także ''stulecie chirurgów'' tego samego autora.
Pokuś. Jeżeli czytałeś "Alchemika" i tak bardzo Ci się spodobał (podobnie jak mi również czytałem 3 razy) to polecam Ci (jeśli jeszcze nie czytałeś) "Weronika postanawia umrzeć" Kiedy przeczytałem "Alchemika" myślałem że nie może być lepszej ksiązki. Kiedy przeczytałem Weronike stwierdziłem że jednak się myliłem. Ogólnie podobnie jak Ty wszystkie książki P. Coelho jakie czytałem uważam za rewelacyjne i godne polecania. Ale Weronika to poprostu rarytas, aż dziwne że przed "Alchemikiem" nie lubiłem czytać i uważałem książki za strate czasu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)