Ktoś chce mnie wykolegować z interesu!
Od trzech lat nie zdarzyło mi niezałożyć tematu, więc nie wiem po co ta troska Monday?
skala 1-10
skład Pasów:
Cabaj -
Radwański -
Skrzyński -
Karwan -
Baster -
(74' Szczoczarz) -
Baran -
(45' Drumlak) -
Nowak -
Bojarski -
Pawlusiński -
(23' Wacek) -
Moskała -
Bania -
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 05/06 - 17 kolejka (Amica Wronki)
To piwsko, czy mamy dwa takie same wątki???
niestety nie piwsko :)
znajdź jeden szczegół różniący te dwa tematy?
odp. Jeden nie jest oryginalny!
Cabaj - 6 Dzisiaj poprawnie
Radwański - 5 Kolejny mecz bez rewelacji
Skrzyński - 4+1 za bramke
Karwan - 4 Baaardzo niepewny
Baster - 6 Starał się,biegał,ale...
(74' Szczoczarz) - b.o.
Baran - 5 kontuzja?,bez niego i Gizy pomoc nie istnieje!!
(45' Drumlak) - 4 Oj bez formy Pawel
Nowak - 4 Te jego rzuty rożne!!!!
Bojarski - 4 Jakoś nie może sie odnaleźć.Kiwa sie z samym sobą!!!!
Pawlusiński - 6 W tej chwili motor napędowy Pasow,szkoda kontuzji!
(23' Wacek) - 5 Już Tomek nie zachwyca jak z początku sezonu
Moskała - 6 Starał sie jak mógł,ale nie ma z kim zagrać!!!
Bania - 1 CO TEN CHŁOP JESZCZE ROBI W DRUŻYNIE???????????!!!!!!!!!!
Cabaj - 6 - niepewne piąstkowanie i powtórka z rozrywki czyli jak wypuścić piłkę z rąk
Radwański - 7 - harował jak wół, bardzo dobry mecz!
Skrzyński - 6 0- komentarz poniżej
Karwan - 5 - razem ze Skrzyńskim bardzo niepewni. Większość akcji Amica grała środkiem nie rzadko objeżdzając ich niczym dzieci! Skrzynia dostał wyżej tylko za bramkę. Obaj skaczą do piłki tak żeby przypadkiem jej nie wybić ...
Baster - 7 - patrz Radwański
(74' Szczoczarz) - 5 - nie było to wejście smoka ale troche wiatru w ataku zrobił
Baran - 7 - dzielił i rzadził w pierwszej połowie! Szkoda, że zszedł bo z Drumlakiem mogli stworzyć ciekawy duet
(45' Drumlak) - 5 - troche mało widoczny ale zrzucam to na karb tego, ze dawno nie grał
Nowak - 7 - dobry wystep, wszedzie go było pełno szczególnie w drugiej połowie gdy trzeba było nacisnąć. Takich piłkarzy nam potrzeba
Bojarski - 6 - dużo lepiej niż ostatnio ale to po jego starcie oposzła kontra i Amica dostała karnego. To nie była jego jedyna strata, trzeba by to wyeliminować
Pawlusiński - BO
(23' Wacek) - 6 - zagał dobre spotkanie choc bardzo widoczna jest słaba technika u Wacka zwłaszcza przy wyprowadzaniu piłki. Do dynamiki tez możaby sie przyczepić ...
Moskała - 6 - tym razem bez gola, ale zadziorny jak cholera. Raz po wrzutce Bojara było niezmiernie blisko!
Bania - 5 - "na bezrybiu i rak ryba" niestety chyba bedziemy musieli go oglądać przez całą rundę wiosenną
Cabaj - 6 - poprawnie;
Radwański - - 5 - poprawnie;
Skrzyński - 6 - poprawnie, +1 pkt. za bramkę;
Karwan - 5 - poprawnie
Baster - 6 - biegał, biegał, ale nic z tego nie wynikało;
(74' Szczoczarz) - bez oceny;
Baran - 6 - w pierwszej połowie najlepszy w II linii;
(45' Drumlak) - 6 - dużo wniósł, udanie zastapił Arka Barana;
Nowak - 4 - starał się, ale nic z tego nie wynikało;
Bojarski - 3 - wyraźnie bez formy, choc ambicji nie brakowało, -1 pkt za stratę piłki w środku pola po której poszła kontra Amiki i karny;
Pawlusiński - bez oceny, szkoda że zszedł bo zwłaszcza w pierwszej połowie wyraźnie go brakowało;
(23' Wacek) - 5 - poprawnie;
Moskała - 7 - bardzo dobry występ, walczył na całym boisku, dwoił się i troił;
Bania - 3 - słaby.
Cabaj - 5, bezbarwny, choć na jego pozycji to chyba komplement
Radwański - 4, słabiutki
Skrzyński - 4 (-1 za karnego, +1 za bramkę), drewno
Karwan - 3, powolne drewno
Baster - 5 za ambicję, umiejętności 2-ligowe
(74' Szczoczarz) - bo
Baran - 4, drewno faulujące
(45' Drumlak) -4 rzadko grywa więc nie bardzo go zauważałem przy piłce.
Nowak - 5,za dobrze wykonany rożny (pierwszy od 3 lat :D)
Bojarski - 4, bardzo słabo jak na Bojara
Pawlusiński - 5, szkoda, że zszedł
(23' Wacek) - 5, za ambicje
Moskała - 6, najlepszy w Cracovii
Bania - 2, brak słów
Cabaj - 5
Radwański - 6
Skrzyński - 5
Karwan - 5
Baster - 6
(74' Szczoczarz) -
Baran - 5
(45' Drumlak) - 6 -------- Liczyłem : 21 razy przy piłce , 3 stracone w tym 1 odrazu odebrał, I pamietajcie że zagrał jako zastępca Barana!!!!!!!! a nie Gizy!!!!!!
Nowak -5
Bojarski - 5
Pawlusiński -
(23' Wacek) -5
Moskała -6
Bania 4
Cabaj - 7 brak wiekszych bledow
Radwański - 5
Skrzyński - 5
Karwan - 4
Baster - 5
(Szczoczarz) - oj stringi stringi nic niewniosly do gry
Bojarski - 5
Baran - 5
(Drumlak) -5
Nowak - 4
Pawlusiński - 6
(Wacek) - 4
Moskała - 7
Bania - niewiem nawet czy na 2 zasluguje ja p i e r d o l e nieporozumienie !!!!!!!!!!!!!!!!!
co ciekawe, oba wątki miały ten sam błąd ortograficzny: se[b]s[/b]on, tutaj juz poprawione, u konkurencji jeszcze nie :)
o, juz tez poprawiono :)
przekleiłem z nerwów! :)
no cóż widzę, że oceny rokładają sie po równo :-)
... błedy poprawione
przeklejam z konkurencji, nie popatrzyłem na autora.
Cabaj - 5, błedu nie popełnił, ale miał "aż" dwa strzały. Karny to loteria
Radwański - 6, nic specjalnego, ale i bez większych wpadek
Skrzyński - 5, plus za bramkę, ale dwa minusy (karny i puszczenie Gregorka w I poł.)
Karwan - 4, dawał się wozić, wolny, kilka niecelnych podań
Baster - 6, lepiej w pomocy, czemu trener go ściągnał?
(74' Szczoczarz) - 1
Bojarski - 2, Marcin to mój ulubiony piłkarz, niestety wciąż bez formy. Milion bezproduktywnych kiwek, niecelne podania, jeden niezły strzał. To jego głupiej stracie poszła akcja na karnego
Baran - 4, to nie ten Baranek z przed pół roku
(46' Drumlak) - 1, teraz już wiem czemu trener go nie wystawia
Nowak - 6, waleczny, wreszcie raz mu wyszedł róg. Żeby tak jeszcze celniej strzelał
Pawlusiński - 6, duza ochota do gry, szkoda że tak krótko
(23' Wacek) - 7, wbrew C+ najczęściej przy piłce, nie dał pograć Grzybowskiemu, kilka dobrych dośrodkowań
Moskała - 7, walka, walka. Szkoda, że ten lobik mu nie wyszedł
Bania - 3, trochę więcej się ruszał niz ostatnio
Cabaj - 6 tym razem poprawnie, choć nie miał za wiele do roboty
Radwański - 5 poprawnie
Skrzyński - 6 nie panikował tylko szczelił, brawo !
Karwan - 6 myślę że obaj nasi środkowi obrońcy mają ciężkie życie w Cracovii, zwłaszcza kiedy przeciwnik kontruje a boczni nie nadążają z powrotem
Baster - 5 waleczny ale brakuje mu pomysłu co zrobić z piłką
(74' Szczoczarz) - bez oceny
Baran - 6 jak zwykle dobry mecz
(45' Drumlak) - 6 myśle że dobrze zastąpił Barana
Nowak - 6 aktywny i waleczny
Bojarski - 6 od tego zawodnika powinniśmy wymagać więcej
Pawlusiński - bez oceny
(23' Wacek) - 6 najlepszy z bocznych obrońców
Moskała - 7 dzisiaj chyba najlepszy
Bania - 6 myśle że wykonał dzisiaj dużo dobrej roboty zwłaszcza w środku pola
Stawowy - myślę że dzisiaj ustawił drużyne poprawnie, widzieliśmy że jest z nimi przy każdej sytuacji.Zmiany dobre.Więcej z tych piłkarzy nie wyciągnie.Trzeba nam świeżej krwi na wiosne!!!
Cała drużyna zasługuje na pochwałe za agresywną i ambitną gre !!!
Cabaj - 6
Radwański - 7
Skrzyński - 6
Karwan - 6
Baster - 7
(74' Szczoczarz) - 4
Baran - 6
(45' Drumlak) - 6
Nowak - 7
Bojarski - 6
Pawlusiński - b.o.
(23' Wacek) - 6
Moskała - 7
Bania - 4
Cabaj - 4
Radwański - 5
Skrzyński - 5
Karwan - 4
Baster - 3
(74' Szczoczarz) - 2
Baran - 7
(45' Drumlak) - 5
Nowak - 3
Bojarski - 4
Pawlusiński - bo
(23' Wacek) - 5
Moskała - 7
Bania - 3
Cabaj - 8
Pierwszy mecz marcina od conajmniej 4 kolejek bez jednego (nawet tego bez konsekwencji)bledu.
Radwański - 6
To byl dobry mecz naszych bocznych obroncow. Chlopaki dobrze grali do przodu w miare z tylu (Amica atakowala srodkiem) ale Krzychu mogl raz czy dwa pojsc na strzal i wtedy wyszlo z niego ze ma cykora...
Skrzyński - 6
Brawo łukasz za brame. A karny? no coz bywa
Karwan - 7
W sumie Gregorek wkrecil chlopakow kilka razy ale czy to jest bład?
Baster - 4
Jako obronca o dziwo Marek zagral lepiej niz w pomocy! Wogole mam wrazenie ze marek jest troche zagubiony na boisku...
(74' Szczoczarz) - 2
Co tu oceniac... Lukasz gra chimerycznie, a przelamyywac to sie powinien na wypozyczeniu w 2 lidze. Tylko ze jesli nikt nas nie wzmocni to i tak trzeba go zatrzymac i niech walczy z Tatara o prawo bycia zmiennikiem w napadzie
Baran - 7
Arek jak zwykle walczak na calego. Ciął równo z trawa :-)
(45' Drumlak) - 1
Noc. Totalna noc. Umowmy sie ze Pawel nie wystapil w tym meczu. To bedzie dla niego lepsze rozwiazanie
Nowak - 6
Forma Pawki jest dla mnie milym zaskoczeniem i dotyczy to praktycznie calej rundy.
Bojarski - 6
Marcin "Holownik" Bojarski :-) Strata na karnego byla ale generalnie niezle.
Pawlusiński - 6
W sumie nie wiem czy oceniac Darka. oby uraz to nie bylo nic powaznego, bo trzeba pracowac i budowac forme po urlopach
(23' Wacek) - 7
To co cenie u Witii to umiejetnosc zlamania schematu w rozgrywaniu akcji. Cos na co Radwanski zbobyl sie moze 3 razy w calej rundzie, a tomek potrafi kilka razy w meczu
Moskała - 8
jestem pod wrazeniem metamorfozy jaka przezył Moskit. Jak przyszedl mial u mnie kredyt zaufania jak azdy. potem go zmarnowal... a teraz w pieknym stylu go odbudowuje :-)
Bania - 2
Na wiecej sie tego nie da ocenic. A przyznam ze za Piotkiem zawsze trzymam kciuki z calych sił. Bo wiele dla Cracovii urobił i teraz tez walczy, tylko ze chyba po prostu nie stac go juz na wiecej... Ale wciaz daje z siebie 100%...
Stawowy - 5
Nie wystawie Olszewskiego to de facto przekreslenie Slawka...
Uwazam ze to blad (mimo ze Marcin zagral bez bledu)
Do zmian nie ma sie co czepiac.
Dwie wymuszone a Szczoczarz za Bastera to juz byla despracja (napastnik za pomocnika), choc moze trzeba bylo wpuscic Joao Paolo...
Cabaj - 8 dzisiaj pewniak i o to chodziło !! teraz będzie wszystko ok
Radwański - 5 cos tu nie gra :/
Skrzyński - 3 grał ale na moich nerwach te jego podania te jego kiwania i dosrodkowania i zawalenie bramki i puszczenie gregorka ... dobrze ze chociaz wbił na 1-1
Karwan - 6 poprawnie
Baster - 6 za bardzo schematycznie w pomocy caly czas po lini na wacka nie nie a jak widzialem jak skladal sie do stzralu na prawa noge :) ojej biedny basterek :P nie miał jak uderzyc bo nei ma prawej nogi a tu takak sytuacja była :) hehe
(74' Szczoczarz) - za krotko
Baran - 8 nie wiem czemu piszecie ze bez formy najlepszy zawodnik na boisku znowu zrobil swoje mam nadzieje z eta kontuzja lydki nie taka groźna
(45' Drumlak) - 7 ożywiła się trochę gra parę fajnych piłek !!
Nowak - 6 nie przekonał mnie dzisiaj
Bojarski - 5 za duzo ezproduktywnych kiwek i pare glupich strat
Pawlusiński - za krótko ale serducho do gry ma !
(23' Wacek) - 6 poprawnie
Moskała - 9 za walke i ambicje !!
Bania - 5 wypalił się już Piotrek chociaż widać że chce i że każde złe zagrania przeżywa bo chciałby jak najlepiej no ale ...
Zdecydujcie się , co z tym Drumlakiem :)
Cabaj - 7 (bo się nie kiwał ani razu ;) )
Radwański - 6, w ataku słabiej
Skrzyński - 5, obaj z Karwanem dzisiaj grali słabo. Plus za bramke
Karwan - 4, dac się objechać tak "na raz" Gregorkowi...
Baster - 6, walczak ale wyzszej formy to chyba juz nie bedzie mial
(74' Szczoczarz) - BO
Baran - 7, walczyl, czyścił, ale z rozegraniem do przodu to nadal kłopot. Moim zdaniem Baran od jakiegoś czasu "jedzie na ambicji" i dobrze, że w końcu przerwa - może musi się podkurować i wyleczyć porządnie?
(45' Drumlak) - 4, hmm - na tym forum (i nie tylko) Drumlak ma generalnie dobrą prasę, ale nie widziałem dzisiaj niczego specjalnego w jego wykonaniu. Myślę, że jest po prostu bez formy i dlatego siedzi...
Nowak - 7, pozytywnie mnie zaskakuje - nie jest już takim "błędnym rycerzem", ale nadal uważam, że jego miejsce jest na boku pomocy... :)
Bojarski - 3, ten gość chyba za bardzo uwierzył w siebie, że jest "the best". Machanie rękami i kiwki "na wolnego" to nie jest to do czego nas przyzwyczaił. No i ta strata w środku, po którym był karny.... .
Pawlusiński - BO,
(23' Wacek) - 6, bez błędów, ale i bez szaleństw,
Moskała - 8, człowiek się długo nie mógł do jego "chaosu" przyzwyczaić, ale teraz aż miło patrzeć jak Moskit walczy. Nie ma piłki, którą by odpuścił, o którą by nie zawalczył. Dla mnie super!
Bania - 3, niby walczy, niby się stara, ale z tego starania niewiele wychodzi - zwłaszcza, ze jest słabszy technicznie niż Moskała. Pozycja cofniętego napastnika to nie jest to co mu pasuje. Raczej się już nie rozwinie, ale kto wie - może jakąś formę na te pół roku złapie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)