TacyDwaj,
Co do pktu 3 nie ma całkowitej zgody. W Polsce jest chyba tylko kilka klubów, gdzie jest dobry (głośny i trwały) doping. Tu Cracovia raczej nie odstaje. Niestety, prawie nigdzie nie ma dopingu naprawde oryginalnego.
I tu także Cracovia się nie wyróżnia. A mogłaby. Pamiętam np. fajne zawołania z hokeja sprzed lat, możnaby było coś nowego wymyślić. A tak, to idzie: "kto wygra mecz..." "dru-ga-strona-od-po...", "wygramy wygramy- k.... pokonamy". Jak wszędzie, aż do znudzenia. Nie da się inaczej? Co na to oprawcy?
-
-
Jak nastroje po Bełchatowie?
Jak tylko wróciłem do domu po meczu to sobie obejżałem jeszcze raz na video. Moim zdanie w tv wypadło fajnie, choć wulgarnie... ach ta nasza liga... Podobał mi sie przedewszystkim sposób przygotowania i prowadzenia relacji. Red. Milko się spisał świetnie. Nie na odwal się. Przyjachali się czegoś dowiedzieć o klubie... naprawde relacja bardzo fajna. Oglądam na c+ polską ligę i relacje z meczów poprostu są z obowiązku, no chyba że jakieś szlagierowe spotkania. A nasz mecz naprawde był chyba najlepiej przygotowaną relacją jaką widziałem. Aha, no i co do sędziego, po powtórkach musze przyznać że spotkanie było dobrze sędziowane. Wiadomo nie rewelka, ale też nie tak jak sie wydawało na stadionie. I sam się też przyznaje, bo też sie darłem na niego... jak każdy chyba :) ...
Trudno od naszych krakowskich "przyjaciół" wymagać czegoś innego...
Ja będę marudził: nie podoba mi się zegar, mam nadzieję że to jeszcze nie koniec prac, nie podobał mi się brak koordynacji w rzucaniu serpentyn i wybijanie naszych piłkarzy z rytmu (o ile w ogóle go łapali), a po przeczytaniu wpisów jakiegoś mksu jeszcze bardziej nie podoba mi się Szczecin i drużyna która tam występuje...
Cholera zaczynam generalizować...
tobre
chyba każdemu sie podobał ten mecz
ja go ogladałem w tv
był super!!!!!!!!!!
CRACOVIA HOOL'S
Moim skromnym zdaniem mecz był bardzo zacięty i ostry,naszym troche się nogi plątały chyba dlatego że był mecz transmitowany przez canal +,doping naprawdę bardzo dobry głośny,dobrze go było słychać w telewizji, zegar ?
może być,tylko w pierwszej połowie nie było min.i może dobrze że skończył sie wynikiem bezbramkowym bo strach by pomysleć jak by Cracovia szczeliła gola a zegar by wskazywał 0:0!!!
Ogólnie było SUPER!!!!!!!!!
1. Dobry poziom meczu ale Cracovia nie mogła sobie dać rady z murem jkai postawili piłkarze bełchatowa ... oni dwoili i troili krycie nie pozwlajaąc na za dużo . A nasi zamiast grac długą piłką to się bawili i kiwali ...
2. -
3. Opravy na C+ nie było w sumie widać ... pokazali tylko kawałek falg ( białych i czerwonych ) nie pokazali koszulki anoi odpalania rac
4. Doping ... mizerny było słychać tylko CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA no i jeszcze od czasu do czasu zgody ale to przedewszystkim Korona ... nie wiem czemu ... może ludzie nie znają wszytskich pisoenek ? bo nie było słychać ani "mam pasiatse serce ..." ani "w naszym hrabstwie..."
5. nie widziałem :P
mecz: no, co poradzić, 0:0, widać było, kto gra w II lidze od paru lat, a kto od paru tygodni... Bełchatów to najlepsza moim zdaniem drużyna, jaka grała u nas w tym sezonie, świetnie ustawiona w defensywie - i to na naszych wystarcza. ale pół roku temu remis u siebie z GKS wziąłbym w ciemno
transmisja: nie widziałem, trochę się wk... bo sporo znajomych wiślaków oglądało, i teraz się pytają, czy KS zawsze tak słabo gra... ogólnie znowu wielkie "halo" i znowu... może nie klapa, ale bez sukcesu (ostatnio: Korona)
oprawa: bardzo fajnie, nie ma się co przyczepić, tylko jak jednen matoł rzuci serpentynę, to od razu leci ich mnóstwo.
doping: wiem, że było nieźle, a nawet dobrze.... ale siedziałem (właściwie stałem) w młynie, na lewo od Świstaka (pozdrowienia, trzymaj się!!!), no i mnie ch... trafiał, bo w moim rewirze często śpiewałem ja i moi 3 koledzy :(((, obok nas średnia wieku 14-15 lat - może się wyrobią, ale na razie ani Świstak, ani nikt inny chyba nie zmusi ich do śpiewania na 100 proc... obym się mylił
pzdr
Świstak umarł!!!!!!!!!
Dominik, co Ty wypisujesz? Dlaczego nikt nie reaguje?
Świstak się położył do snu zimowego z kumplami z Doliny Pięciu Stawów i przysłał na zastępstwo Dominika!
Zobaczymy co ciekawego powie :)... nowa "twarz" nowa jakość?... ;)
Kolejny raz praca w weekend zabrała mi szanse zobaczenia meczu live. Ale dzieki C+ mogłmm sobie zobaczyć nagrany mecz i mam kilka uwag.
Realizacja i przygotowanie relacji było super. Trzeba przyznać że C+ narzucił taki standard realizacji transmisji że hej. Dzięki temu widac jaką nędzą jest TVP (tez byla kamera i tez cos tam pokazali w Pn o 22,45 na TVP 3).
Szkoda ze glowna kamera byla na wysokiej trybunie bo w Polskę poszedł widok na trybune niską. Jak wiemy niską nie tylko z nazwy :-(
Moim zdaniem doping dymy i tzw. oprawa nie wypadla powalajaco w telewizji. Co prawda słyszalność dopingu to tak naprawde kwestia ustawienia mikrofonow :-) ale teksty w stylu "Sędzia..." to po prostu żenua. Szkoda szkoda.
Ja bym krzyczał "Sedzia ! Ty wiesz co!" Brzmiało by nieco orginalniej.
Zresztą w czasach ostatniej pasiastej I ligi krzyczało sie jeszcze "Sedzia kalosz !". To by dopiero był "old school" krzyczec tak teraz :-)
Sam mecz nie był powalajacym widowiskiem i ktoś niezaangażowany mogł sie nieco zrazić do tej "super ciekawej" II ligi. Szkoda troche, bo pod wzgledem widowiskowosci byl to chyba jeden ze slabszych meczow w wydaniu Cracovii w tym sezonie. A to poszło w Polskę. No nic.
Kilka akcji było niezłych, a już powtórki z kilku kamer... ech
Aż sie człowiek wzruszył tak było pięknie !
"Ana" komentator to osobna broszka. Ma chłopak coś do powiedzenia. Ale głosu to on radiowego nie ma. Mówił matowo bez zmiany tempa i intonacji. Nie wypadł najlepiej. Choć mówił ciekawe rzeczy to było to słabo słyszalne.
Takie mam przemyslenia nt. pasiastej premiery w C+
W sumie jak to czytam to wychodzi że narzekam. Ale to chyba wynika z faktu że chciałem/chcę żeby było jak najlepiej. No co zrobię że tak mam.
Mam też nadzieje że to był tylko pilot nadciagającego serialu pt. "Klan - Cracovia" albo "C jak Cracovia" albo "Cracovia - Na Dobre i Na Złe ".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)