Wiem że może ja też czasami coś walne na któregoś z naszych ale na Boga:
-piłkarze sami miedzy sobą nie ustalają składu na poszczególne mecze i taktyki ,
za wyniki i porażki odpowiedzialny jest trener i do niego miejcie pretensje.
Czy to wina Cabaja że jest bez formy ??? a mimo to trener nie sadza go na ławie?????
Wyluzujcie z tekstami do piłkarzy , nie ten adres.
-
-
Nie nap..... na piłkarzy.
Jak cały czas Stawowy bierze wine na siebie to ludzie mają do niego pretensje.
Taka prawda że trener na boisku nie gra. A dziś nie przegralismy taktyką ... tylko indywidualnymi błedami !
Oczywiscie wszystkiemu winien jest traner, zastanow sie, co dalaby zmian bramkarza , moze nic????
Miom zdaniem pilkarze zagrali bardzo dobry mecz, ale trener nic nie3 zawinil w tej porazce
A po chu.a wpuszczał przy stanie 2-1 Banie!!!!?????
Robin - dziś przegraliśmy w 90% przez sędziego, a w 10% przez Cabaja (tudzież WOjtka, który mógł go nie wystawiać)
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem że może ja też czasami coś walne na któregoś
> z naszych ale na boga:
>
> -piłkarze sami miedzy sobą nie ustalają składu na
> poszczególne mecze i taktyki ,
> za wyniki i porażki odpowiedzialny jest trener
> i do miejcie pretensje.
> Czy to wina Cabaja że jest bez formy ??? a mimo to
> trener nie sadza go na ławie?????
>
> Wysuzujcie z tekstami do piłkarzy , nie ten adres.
O jakim bogu mówisz? Jowiszu, Hermesie, Posejdonie?
Ja tylko jednego znam Boga! Tego z dużej litery.
A jeśli chodzi o Cabaja - to dlaczego wychodził na boisko skoro nie jest w formie. Mógł przecież odmówić udziału w meczu.
qrna idąc tym tokiem myslenia - znaczy - nie jest winna mgła / sędzia / Cabaj / Stawowy > winny jest Filipiak który nadal Stawowego trzyma... ;) (usmiech przez łzy)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE !!!!!!!!!!
Aston ja bym dał jeszcze troche procent dla mgły :)
mgła była orężem w ręku czarnej świni
Ja nie uwazam, Cabaja ze winnego dzisiejszej porazki. Duzo wieksza odpowiedzialnosc spoczywa na Stawowym, który nie potrafi wyciagac wniosków z formy poszczególnych zawodników i dojdzie do tego, ze spali kolejnego gracza (Ankowski).
To co zobił Małek wszyscy widzieli miałem złe przeczucia po tym jak sedziował w pierwszej połowie isei sprawdziły. Jesli nie zrobimy czegos z tymi gwizdko-pokemonami którzy na kazdym kroku pokazuja jaimi sa niudacznikami to nie wiem co bedzie ale z pewnoscia nie zmierza to w dobrym kierunku.
Na całym świecie za złe wyniki odpowiada trener i jego sie zwalnia a nie piłkarzy.
Za porażkę ponosi winę stawowy.Nie wyciąga wniosków z błędów.Aż prosiło sie by dać szansę Olszewskiemu.Juz cieszyłem się że w końcu będącego w beznadziejnej dyspozycji banie posadził na ławce.Idiotyczna zmiana przy wyniku 2-1 pomocnika (nb nieźle grajacego Gize na banie to była samobojcza bramka.Podobnie z drugą zmianą zmieniono jednego z najlepszych w drużynie Moskałę na znacznie słabszego Szczoczarza.
Ej wogóle czy ten trenejro wielki widzi?? Czy może sie złożymy i kupimy mu okólary??Jak jeszcze raz zrobi taki numer jak dzisiaj i w Lubinie do powinien starcić c najmniej 50% pensji oraz dostać dużą porcje rozsądnych wrzutów.
awaria wyprowadzę Cię z błedu - to tylko w [b]Polsce[/b] bije się rekord Guinessa - 12 zwolniopnych trenerów w jednej rundzie
A świat z nas się ŚMIEJE!!!!
ps. Oczywuiście nie neguję ewidentnego błędu WOjtka, jakim było nie danie odpocząć Marcinowi w tych 2 meczach do końca rundy, ale żeby go od razu zwalniać.....
Drugi po Lechu frajerski przegrany mecz.Korona oddała w tym meczu dwa strzały na bramkę i strzeliła trzy bramki.Szkoda ,że trener nie umiał wyciągnąć wniosków z Lubina,bo Marcin powinien w tym meczu odpoczywać.Co do zmiany Gizy ,to Piotrek prawie cały tydzień nie trenował i mogło mu brakować sił .Ale faktem jest,że za niego na boisku powinien pojawić się nie Bania tylko Drumlak.Osobną sprawą jest sędziowanie.Bo to co wyprawiał sędzia główny z bocznym biegającym od strony trybuny głównej to SKANDAL.Tym panom już dziękujemy.Niech się zajmą czymś innym ,bo na sędziów piłkarskich nie nadają się ludzie mający problemy ze wzrokiem.
Jeszcze mam proźbę do naszych przyjaciół z Kielc ,aby swoje wewnętrzne problemy rozwiązywali na swoim podwórku,a nie robili bydła na naszym stadionie.
Do karnego na Bojarze należy doliczyc też gwizdnięcie urojonego spalonego przy wyjściu sam na sam Pawki na początku pierwszej połowy.
Cóż Małek sędziował tak jak 2,5 roku temu "ze wskazaniem" na gości
Za ten mecz należą sie zawodnikom slowa pochwały.Walczyli do upadłego -okantowal i oszukał nas sędzia +zadecydował jeden indywidualny błąd zawodnika.Winię Stawowego o brak reakcji NA SŁABĄ FORMĘ SPORTOWĄ CABAJA I niewątpliwie spory dołek psychiczny który mu sie po wczorajszym meczu tylko pogłębil.Trzeba być ślepym by nie zauważyć że od pewnego czasu z Cabajem dzieje się coś złego i nie zareagować.2 gol w Zabrzu był przestrogą ,bramka stolarczyka ostrzeżeniem ,Lubin biciem na ALARM ŻE CABAJOWI TRZEBA DAć ODPOCZĄĆ.Nie bylo żadnej reakcji .W drużynie jak widać po przykładzie banii są równi i ,,równiejsi''.Całą runde bania gra żenująco słabo i ma pewne miejsce w drużynie mino że na ławce są lepsi .Wczoraj jak chyba wszyscy cieszyłem sie że nie musi bania nas męczyć swoją nieudolnością -to oczywiście stawowy musial go wpuścić (grał beznadziejnie jak zawsze).Drużyna prowadzi 2-1 Stawowy ściaga pomocnika i zamiast wpuścic pomocnika (Drumlaka)to wpuszcza nieudacznika baniowego.Druga zmiana to WRĘCZ SABOTAŻ I SAMOBÓJCZY GOL Stawowego.Za dobrze grającego Moskałę wpuszcza beznadziejnego szczotę.Ręce opadają.
nie rozumiem tylko jednego przeciez skoro piłkarz nie czuje sie na siłach to mówi trenerowi o tym i to jest jak najbardziej zachowanie prawidłowe bo skoro trener tego nie widzi ( a puszcza się 7 bramek w przeciągu 7 dni - PŁOCK , Wisła , Zagłebie z czego spokojnie 3 szt można wziąśc na siebie) proste polityka Stawowego jest jedna i przypomina mi to Engela jak prowadził kadre
ale do defensywy to mogli by sie wkoncu przylozyc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)