itsme
To nie była rozmowa Misiora (on wczoraj miał ważniejsze rzeczy na glowie :)))) tylko naszego odpowiednika Łopińskiego z tymże ostatnim. Rozmowa przebiegala w inny sposób, a zacytować jej nie można, bo to było dopiero napięcie.
A zatem lepiej podyskutujmy sobie o czym innym. Np. małe pytanko. Ile razy Cracovia wygrała z Pogonią w Szczecinie, a ile razy Pogoń z Cracovią w Krakowie.
Zgadniesz - stawiam piwo :)
-
-
Pogoń - Cracovia w piątek.
Miałem prosić o to samo ale nie wiem czy mogę 2 razy na dzień ;-)
MKS NIE JESTES GODZIEN ABY NAZYWAC SIE KIBICEM POGONI!!! PASIARZE NIE ZWRACAJCIE NA TEGO TEPEGO GOWNIARZA UWAGI...MKS MASZ BARDZO BOGATE SLOWNICTWO...PRZECZYTALES KIEDYS JAKAS KSIAZKE OPROCZ "POCZYTAJ MI MAMO"?? PRZYNOSISZ HANBE NASZEMU SZCZECINSKIEMU KLUBOWI...PO CO TO PISALES?? LEPIEJ SIE TERAZ CZUJESZ?? KIBICOWANIE NIE POLEGA NA OBRAZANIU...DO MODERATOROW: ZBANOWAC PALANTA...PRZY OKAZJI MOZE MI KTOS POWIEDZIEC SKAD SIE BIERZE NIECHEC DO SIEBIE NASZYCH KLUBOW?? HEHE NAJDZIWNIEJSZE W FUTBOLU SA TRZY RZECZY... NA CODZIEN KIEDY NASZE KLUBY WSPOLZAWODNICZA NIE LUBIMY SIE...KIEDY GRA REPREZENTACJA WSZYSCY KIBISUJEMY RAZEM BEZ WZGLEDU NA KLUB KTORTEMU KIBICUJEMY... KIEDY GRA JAKIS KLUB W EUROPESKICH PUCHARACH KAZDY (NORMALNY) KIBIC TRZYMA ZA NIEGO KCIUKI...NP JESLI GRALIBYSCIE W LM OGLADALBYM WAS I CHCIAL ZEBYSCIE WYGRYWALI...
chciałbym żeby na meczu w sektorach Pogoni zasiadali tacy faceci jak Itsme, _portowiec, sda, nowy69, HappyMan.. to właśnie oni stanowią o pozytywnym odbiorze Pogoni wśród nas, kibiców Cracovii..
jak czytam wypowiedzi innych napinaczy ze Szczecina to opadają mi ręce.. prezentują taki sam poziom jak ci od nas, którzy wieszali fanę Cracovia - Pogoń 1:0..
właśnie przez takich typów zamiast normalnej rywalizacji piłkarzy i kibiców temat schodzi na szlachtowanie ludzi nożami..
a to już przestaje być dla mnie normalne..
piątkowego przeciwnika traktuję z szacunkiem i oczekuję takiego samego szacunku w stosunku do swojej ukochanej drużyny..
szkoda tylko, że dla niektórych to wciąż bardziej virtual reality niż prawda..
np dla pewnego dupka, który groził, że mnie wysadzi z pociągu we Wrocławiu za moje obiektywne poglądy..
sam sobie wystawiłeś świadectwo idioto..
d NOWY69: oki moze faktycznie przesadzilem oki przyznaje sie do bledu
mowisz ze jak graja nasze kluby to sie nie nawidzimy - prawda
jak gra rezprezetacja to sie kochamy - gowno prawda!!!!!!!!!
nioe wjem czy wjesz ale 29 maja 1993 roku gdy grala polska z anglia jeden z kibicow crakowi zabil kibica pogoni inny kibic pogoni zostal 3 razy dzgniety nozem. mysle ze to wystarczajacy powod by powiedzec
!!!!!!!!!!!!!JEBAC CRAXE JEBAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. natomiast na boisku niech wygra lepszy wszytko w nogach pilkazy i glowach trenerow
MKS..
na temat opisanego przez ciebie przypadku napisano już około tysiąca postów więc bądź łaskaw nie p.i.e.r......... smutków.. na drugi raz czytaj uważnie co się pisze i nie denerwuj mnie do jasnej ciasnej..
mam sporo pracy a mój komputer wybucha kłębami bitej przez ciebie piany..
aha, zgłoś się na korepetycje do wymienionych przez mnie fanów Pogoni obecnych na naszym forum.. chyba, że masz wystarczająco dużo kasy na przeszczep mózgu..
pzdrw
NIESTETY ZAWSZE ZNAJDZIE SIE JAKIS DEBILNY PSEUDOKIBIC MOJEJ KOCHANEJ POGONI KTORY BEDZIE BLUZGAL WSZYSTKICH... A SAM NIE WIE ILE JEST 2+2 BO SKONCZYL TYLKO SIEDEM KLAS...HEHE PRZYPOMNIALA MI SIE JEDNA SYTUACJA...WCHODZE NA STADION NA TWARDOWSKIEGO I SLYSZE ROZMOWE DWOCH LYSYCH KAFAROW (CZYTAJ DRESOW) JEDEN DO DRUGIEGO: Z KIM GRAMY? NA TO DRUGI: "C..J WIE":) CZEMU NAJWIEKSZYMI HOOLIGANAMI W KAZDYM KLUBIE SA TEPE DRESY KTORE NIE ZNAJA SIE NA FUTBOLU?? NIE WIEM...CHCIALBYM WIEDZIEC ALE NIE WIEM...PRZYKRO MI ALE WY KIBICE CRACOVI MUSICIE SIE PRZYGOTOWAC ZE NASZ SEKTOR 13 ZNOWU MOZE SIE POPISAC I PRZEZ CALY MACZ BLUZGAC NA WAS TAK JAK TO BYLO W MECZU Z ARKĄ... ALE NIE MYSLCIE ZE WSZYSCY KIBICE POGONI TACY SA...WSTYD MI ZA NICH...SAM CZASEM KRZYCZE ARKA GDYNIA K...A, Ś....A TO JEST NORMALNE ALE 90 MIN PRAWIE BEZ PRZERWY TO PRZESADA...
PS. JAKBYSCIE WIDZIELI JAK WYGLADA NASZE MIASTO PO PRZEJSCIU PSEUDOKIBICOW LECHA...STALIBYSCIE W SZKOU...
MKS...TO BYL JEDEN WYBRYK CZAS WYBACZYC...ZWROCMY LEPIEJ UWAGE NA TEN SAM MECZ POLSKA-ANGLIA...CUDOWNI KIBICE ARECZKI GDYNIA I JESZCZE LEPSI SLASKA WROCLAW...WLASNIE DLATEGO NIE MOZNA PRZYCHODZIC W BARWACH KLUBOWYCH NA STADION GDY GRA REPREZENTACJA...KAZDY KLUB MA GRUPKE KIBICOW DEBILI I TEMU NIKT NIE ZAPOBIEGNIE...ALE NIE TRZEBA OD RAZU JEBAC WSZYSTKIEGO I WSZYSTKICH (MOZNA ZLAPAC JAKIEGOS SYFA)...PRZYPOMNE CI MKS NASZYCH KIBICOW...PAMIETASZ PRZEMARSZ KIBICOW PRZEZ MIASTO SZCZECIN Z PETYCJA DO RADY MIASTA?? JAK CZESC Z NICH WYLADOWYWALO SIE?? SMIETNIKI W AUTOBUSACH KAMIENIE W TRAMWAJACH...ZAWSZE W GRONIE KIBICOW SA CZARNE OWCE KTORE HANBIA SWOJ KLUB...MIASTO WYGLADALO WTEDY PRAWIE TAK JAK PO HOOLIGANACH Z POZNANIA (ALE DO TEGO I TAK DALEKO BYLO)...
Nowy69
Ja Cię bardzo proszę nie krzycz tak.
Uważam, że nie ma co bić piany. My, normalni kibice nigdy nie uderzylibyśmy innego człowieka tylko dlatego, że kibicuje innej drużynie. Ale wszędzie jest banda idiotów, która naprawdę nie interesuje się za bardzo kto gra (dobry przykład podał Nowy69) a tylko tym żeby pobluzgać, wzniecić zadymę. Tacy ludzie w ogóle nie znają się na piłce, nie znają nawet wszystkich piłkarzy swojego klubu. Ale niestety w Szczecinie jest już tak gorąca atmosfera, podsycana niepotrzebnie przez nasze forum (Tytuł artykułu "ZACHCIANKI Cracovii), że obawiam się bluzgów przez cały mecz. Poza tym co by nie mówić, duża stawka meczu, pełen stadion itp wyzwalają czasami takie emocje których czasami się człowiek wstydzi gdy ochłonie. Pamiętajmy jednak, że na stadion przychodzi się przede wszystkim po to by OBEJRZEĆ MECZ, WIDOWISKO. Wszystko inne powinno być tylko dodatkiem do meczu. Czasami jednak odnoszę wrażenie, że dla niektórych ważniejsze jest pobluzgać, pobić się niż obejrzeć mecz. Mam nadzieję, że kibice obu drużyn zapanują nad emocjami i skupimy się na wydarzeniach na boisku. Dobrze by też było żeby spiker zawodów i zawodnicy obu drużyn nie podgrzewali niepotrzebnie atmosfery. Oj coś za długo piszę. Sorki za tak długi wywód. Niech boisko i tylko boisko rozstrzygnie kto jest lepszy. Pozdrawiam kibiców obu drużyn. Już nie mogę doczekać się piątku.....
sorki jush lepiej ARTU?? ;)
Dottore oto i one :
Szczecin 4-1-1 bramki 13:5
Krakow 4-0-2 bramki 11:13
1 i 2 liga
Oba stosunki dla Pogoni
Natomiast w 2 lidze tylko 2 mecze i oba dla Pogoni w Szczecinie 2:1 w Krakowie 2:0 (co ciekawe pomimo 2 zwyciestw Pogoni awans z 1 miejsca Cracovia, wiec nawet jak przegracie jak widac nic straconego ;)
Ostatnie 2 potyczki w sezonie 83/84 3:0 (Sz) i 2:1 (Kr)
Jak widac statystyki przemawiaja za Pogonia ;)
Tak wiec .....
imagine27, może ty i jesteś starannie wykształcony ale pojeb z ciebie niemały; spadaj z tego forum i to szybko; prośba do moderatorów - wycinać takich kretynów!
Autor: imagine27 (---.piwnica.com.pl)
Po przeczytaniu tego posta -- błagam odwołajcie ten pociąg...
Buahahahhaahha
A i jeszcze jedno - "pamiętne zdarzenie z 29 maja 1993 "
To czemu chcą minutę ciszy w październiku? - Prowokacja?
Dobra temat " POGOŃ SZCZECIN - CRACOVIA LIVE 17.10.03." pozostaje jedynym otwartym na temat piątkowego meczu...
protestuje!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)