Rabarbar_1 dobrze wiesz ze druzyna byla tez motywowana przed derbami nie tylko transparentem, to przeca jak im nogi polamie to tak jak Robin napisal kim Cracovia bedzie grala, choc w sumie mamy juniorow ;)
ale jednak lepiej ich nie polamac bo potem moga juz nie wrocic do zadnej formy i sie ich nawet nie sprzeda wiec zaden zysk z tego :/
-
-
Psychika kibiców.....
na Koronie przez 90 minut : " Grać, Grać, Kurwa Mać !!"
Nie ja proponuje żeby nie przeklinac za to urzyc innego srodku.Naprzyklad wykrzykiwac cala lawke rezerwowych jesli wyjdzie ten sam sklad.Przy kazdym zlym zagraniu gwizdac ale nie przeklinac.Pokazac im ze nasza cierpliwosc do takiego antyfutbolu juz se konczy.A jesli Giza zbowu bedzie partaczyl to najglosniej krzyczec DRUMI!!!!
Tak najlepiej TO ich doprowadzic do takich nerwów, tak wyzywać by nam Korona 5-e wsadzila...
Khalid my pewnie ten mecz wygramy bo gramy go u siebie.I to niekonieczne wygramy umiejetnosciami.My porpostu nie raz mamy sczescie!
transparent: "Nie przepraszajcie, tylko grajcie i wygrywajcie"
wyjatkowo obludne z mej strony, bo wiadomo, ze na meczu nie bede :P
Panie Stawowy: Piechna to jeździec bez głowy?
nie moje; znanego-milczącego
MI SIADŁA PSYCHA JAK W PONIEDZIAŁEK O GODZINIE9;30 ODWIESILI MI 2LATA PO 32MIESIACACH SPOKOJU
przykład laboratoryjny (z innego wątku, ale bardzo dobry)
kkk84
(...) Wiec jak zawsze jestem hurra optymista, tak teraz pesymizm mnie nawiedzil i w nich nie wierze i nie bede ich dopingowal, powiem wiecej zycze im zeby im korona nakopala z 8-0, Filipiak niech im pojedzie po pensjach, Amica tez wysoko wygra, i niech im jeszcze ktos po....
Ja nie mówie żeby im wpierdo... ale rozdać po liściu to by sie przydało. A jak to też nie to przynajmniej z nimi twrado porozmawiać i wziąć ich na huki.Może by coś pomogło. Ambicja by może się zwiększyła a co za tym idzie może zaczęli by grać i walczyć a nie stroić fochy i udawać wielkie gwiazdy.
Rabarbar i s-ka -macie rację - zacznijcie działać! Weźcie coś na uspokojenie!:)
Jetseśmy w czubie ligi i nie zmienia tego fakt ostatnich 2 porażek.A paru etetowych płaczków znów zaczyna zawodzić.
Uświadommy sobie , że taka jest istota sportu, że raz się wygrywa, a innym razem przegrywa. Istota kibicowania polega na tym, że jest się z drużyną także wtedy gdy idzie gorzej. Niestety powiedzmy sobie szczerze są wśród piszących na tym forum też tacy, którzy tylko czekają na porażki Cracovii, by móc "zamalkontencic".
Pewnie"nieco" dłużej kibicuje Cracovii niż niejeden piszący "że świat mu się wali po dwu porażkach w ekstraklasie" i potrafie z pewnym dystansem podchodzić zarówno do sukcesów, jak i porażek drużyny. Nie można popadać w skrajności. Bo co mają powiedzieć kibice drużyn , często bardziej utytułowanych ( np. Górnika) zamykających tabelę ekstraklasy?
Proponuję:
Weźmy coś na uspokojenie i za tydzień stawmy się w komplecie na Koronie!
Pozdrawiam!
stary kibol Napisał(a):
------------------------------------------------------
>
> Jetseśmy w czubie ligi i nie zmienia tego fakt
> ostatnich 2 porażek.A paru etetowych płaczków znów
> zaczyna zawodzić.
> Uświadommy sobie , że taka jest istota sportu, że
> raz się wygrywa, a innym razem przegrywa. Istota
> kibicowania polega na tym, że jest się z drużyną
> także wtedy gdy idzie gorzej. Niestety powiedzmy
> sobie szczerze są wśród piszących na tym forum też
> tacy, którzy tylko czekają na porażki Cracovii, by
> móc "zamalkontencic".
> Pewnie"nieco" dłużej kibicuje Cracovii niż
> niejeden piszący "że świat mu się wali po dwu
> porażkach w ekstraklasie" i potrafie z pewnym
> dystansem podchodzić zarówno do sukcesów, jak i
> porażek drużyny. Nie można popadać w skrajności.
> Bo co mają powiedzieć kibice drużyn , często
> bardziej utytułowanych ( np. Górnika) zamykających
> tabelę ekstraklasy?
> Proponuję:
> Weźmy coś na uspokojenie i za tydzień stawmy się w
> komplecie na Koronie!
> Pozdrawiam!
Stary, Ty jako klakier pracujesz etatowo czy społecznie?
hehehe
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rabarbar i s-ka -macie rację - zacznijcie działać!
> Weźcie coś na uspokojenie!
>
> Jetseśmy w czubie ligi i nie zmienia tego fakt
> ostatnich 2 porażek.A paru etetowych płaczków znów
> zaczyna zawodzić.
> Uświadommy sobie , że taka jest istota sportu, że
> raz się wygrywa, a innym razem przegrywa. Istota
> kibicowania polega na tym, że jest się z drużyną
> także wtedy gdy idzie gorzej. Niestety powiedzmy
> sobie szczerze są wśród piszących na tym forum też
> tacy, którzy tylko czekają na porażki Cracovii, by
> móc "zamalkontencic".
> Pewnie"nieco" dłużej kibicuje Cracovii niż
> niejeden piszący "że świat mu się wali po dwu
> porażkach w ekstraklasie" i potrafie z pewnym
> dystansem podchodzić zarówno do sukcesów, jak i
> porażek drużyny. Nie można popadać w skrajności.
> Bo co mają powiedzieć kibice drużyn , często
> bardziej utytułowanych ( np. Górnika) zamykających
> tabelę ekstraklasy?
> Proponuję:
> Weźmy coś na uspokojenie i za tydzień stawmy się w
> komplecie na Koronie!
> Pozdrawiam!
No dobra jesteśmy w czubie tabeli (narazie).Ale co z tego?? Oznacza to że już nie muszą grać, walczyć?? Wg mnie powinni cały czas być zmobilizowani a nie jak teraz gwiazdorstwo na maxa i jacy to oni są biedni.Weź już przestań. Dostaniemy jeszcze dwa razy i co?? I dalej będziesz tak pisał i mówił że nic sie nie stało że przegraliśmy 4 mecze z rzędu??Że jesteśmy w śorku tabeli a jeszcze trzy lata temu graliśmy w trzeciej lidze?? No prosze cie nie mów już że sie nic nie dzieje złego.
Monday - zawodowo w Teatrze, społecznie na forum w niekończącej się sztuce "My malkontenci".
Nie jestem ślepy i dostrzegam błędy w grze drużyny.Chciałbym jednak by ocena była bardziej obiektywna i byśmy dostrzegli choćby to, że zajeliśmy po rundzie jesiennej trzecie miejsce, że zagraliśmy wiele naprawdę przyzwoitych meczów, pomimo braku znaczącyc wzmocnień przed tą rundą spotkań!
Tego właśnie brakuje mi w ocenie tzw. "Grupy malkontenckiej"!
Irytuje mnie to wieczne napie..nie na wszystko i wszystkich! Może wynika to z problemów jakie co niektórzy forumowicze mają w życiu prywatnym? W ten sposób starają się odreagować?
Możesz mnie Mondey wyzywać od klakierów, lecz proszę Cię szanuj innych mających odmienne zdanie na różne tematy, bo już pomału zamykacie się w "kółku wzajemnej adoracji"-widzących w Cracovii samo zło!
Pokłosiem takiego pisania jest wypowiedź jednego "kibica", który w krytykanctwie przekroczył już granice wszelkiej przyzwoitości i życzy naszej drużynie porażek w kolejnych meczach.
Pozdrawiam i do zobaczenia na Koronie!
izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ja proponuje żeby nie przeklinac za to urzyc
> innego srodku.Naprzyklad wykrzykiwac cala lawke
> rezerwowych jesli wyjdzie ten sam sklad.Przy
> kazdym zlym zagraniu gwizdac ale nie
> przeklinac.Pokazac im ze nasza cierpliwosc do
> takiego antyfutbolu juz se konczy.A jesli Giza
> zbowu bedzie partaczyl to najglosniej krzyczec
> DRUMI!!!!
Jasne krzycz sobie DRUMI!!!!! A on i tak ma Cie w dupie! W wywiadach piekne slowka a w rzeczywistosci bierze 25tys za nie robienie niczego (oficjalnie zarabia o wiele mniej) Udaje kontuzje lawiruje i robi wszystko zeby kasiore brac bez zadnego nakladu pracy! Przestrzegali nas przed nim ze Szczecina ale nikt nie wierzyl bo Pawelek jest cacy! Ogladalem go ostatnio na meczu ORŁA z rezerwa Cracovii i potwierdzil tylko ze jest totalnym opierda.laczem!
Uprzedze wasze pytanie i powiem skad to wiem! Mam wiadomosci w 100% pewne i sprawdzone prosto ze sztabu trenerskiego pierwszej druzyny!
Moze odbieglem troche od tematu ale wkurza mnie jak ktos slepo zapatrzony w zawodnika twierdzi ze jest swietny kiedy on robi wala z nas wszystkich! Panie Drumlak trelemorele to mogl sobie pan wciskac sledziom w Szczecinie a nie nam Pasiakom!
[ (ciach)MisioPas - ja rozumiem pr...e derby , nerwy ale bez jaj z takim nawoływaniem]
MisioPas ma rację. Na włASNE OCZY WIDZIAŁEM JAK LAWIROWAŁ NA OBOZIE KONDYCYJNYM W ZAKOPANEM. Inni biegali a on spacerował. Natomiast w sparingu z Bańską Bystrzycą ograniczał się do statystowania. Trzeba się go pozbyć i to szybko.
Dramat!
Czy prymitywne - nawołujące do przemocy wpisy [(... powinny być ale nikt nie czyta forum nonstop...icek66)] nie powinny być natychmiast usuwane?!
Żygać się chce!
Z roku na rok poziom forum się obniża. Dzisiaj sięgnął dna!
Nie no spokojnie.
O tym, że poziom forum spada, można było czytac tutaj chyba prawie od początku.... Dna też osiągano już niejednokrotnie. Mimo wszystko, chyba dopiero wszystko przed nami...
Misio chyba też pisze nie całkiem serio. Wielu ma już dość popisów kapitana i dają temu wyraz.
dobrze radze wezcie ze soba tak na wszelki wypadek w niedziele białe chusteczki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)